-
Anonim
testuje sobie aktywni.pl i probnie wlaczylem nasz team na tym portalu, wyglada na bardziej funkcjonalne dla druzyny niz grono, szczegolnie gdy teraz zamieszali tu wszystko. z tego co narazie widze to mozna sie potwierdzac latwo na treningach, forum jest widoczne tylko dla czlonkow druzyny, mozecie to sprawdzic, moze sie przyjmie :) -
oskar rosa
Ja już sprawdziłem i jestem zaskoczony funkcjonalnością tego portalu. Zachęcam resztę -
Anonim
Faktycznie wygląda to bardzo dobrze. Jak grono za starych czasów, tylko bardziej funkcjonalne. Co na to reszta, która jeszcze nie sprawdziła - przenosimy się tam? -
mi wszystko jedno, na pewno mniej osób z tego korzysta i mniej może czytać nasze założenia taktycne przed meczami - to zaleta, nie mozna natomiast tam zamieszczać plików. możemy robić tak że pliki z taktykami na przykład będziemy zamieszczać tu i zabezpieczać je hasłem a hasło będzie dostępne jeno dla użytkowników na aktywnych
-
-
RiPPeR
-
Anonim
nikt nie moze czytac forum poza czlonkami druzyny. nie wiem tylko jak zrobic zeby Lukasz byl kapitanem i ustalal spotkania itd. nie ma takiej opcji nigdzie. byc moze trzeba bedzie usunac wszystkich ktorzy sie zapisali przed Lukaszem wlacznie ze mna. a potem Lukasz pozaprasza wszystkich na nowo
a jak ktos ma chec i wene aby cos napisac do rubryki 'o druzynie' to smialo -
RiPPeR
-
Marcin
http://www.czarni-ozarow.yoyo.pl
tyle że jest mocno nieaktualna nie mam czasu sie wziąć za uaktualnienie