-
Beno
-
Wiśnior
-
Beno
hmmm;d
chyba zaczyna sie runda wiosenna i od soboty ruszamy z liga nie?;p -
Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ
nom kto rusza to rusza ja mam przypał za nie chodzenie do szkoły i za oceny i poza tym jestem chory do soboty moze by mi przeszło ale na meczu pewnie nie będe. -
-
Władek
kurwa pyzi pierdolne cie zaraz...kurwa w piatek to bedziesz pil pewnie wode a w sobote to nie ma komu grac...normalnie dobrze bylo a teraz chuj...pyzi odpierdala, brzoza jakas deprecha i wogole szkoda gadac...;/ -
Beno
no panowie ogarnijcie sie kurwa... i co? na mecz w sobote skladu nie bedzie? PYZOL!! -
Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ
-
Wiśnior
Jak pyzola nie bedzie to trzeba zadzwonic po tego typka z Modlina... A jak nie to Brzoza na brame, on juz ma doswiadczenie:) -
Bartłomiej ...
lepiej zostawcie pustą bramke niz macie dzwonic po niego... na to samo wyjdzie
-
Wiśnior
Ktos musi stac... Moze przypadkiem pilka w niego trafi i obroni kilka strzalow:) -
Karollek
-
Beno
no ale wiesz... niechcacy od tego 3slupka moze bramka wpasc;p chuj z tym pyzol musi byc bo nie chce sie niepotrzebnie wkurwiac;p -
misiek
-
Filip :P
-
Władek
-
Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ
kurwa nie wiem czy ja bąde i brzoza bo odpierdala jakieś krzywe akcje ostatnio a ja nadal jestem na lekach i matka mowi ze nie moge jechać. -
Beno
to tak panowie.. 1:1 bardzo dobry mecz. moim zdaniem bylismy lepsi od nich i moglismy go wygrac
narescie trener z nas zadowolony:) -
Kuba
Przepraszam panowie juz teraz oficjalnie za moja nie strzelona sytuacje.. mecz bylby wygrany.. sory jeszcze raz.. -
Beno
-
Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ
no tak mecz zajebisty i przepraszam za moje nie kontrolowanie sie i tego wpuszczonego kondona .