"Wkra Pomiechówek" klub piłkarski!!! [50]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beno

Chyba wiadomo o co tu chodzi;p

wyniki i redakcje z meczow:)
  • Wiśnior

ej benek o co tu chodzi?? JA nie wiem:D
  • Beno

hmmm;d
    chyba zaczyna sie runda wiosenna i od soboty ruszamy z liga nie?;p
  • Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ

nom kto rusza to rusza ja mam przypał za nie chodzenie do szkoły i za oceny i poza tym jestem chory do soboty moze by mi przeszło ale na meczu pewnie nie będe.
  • Władek

kurwa pyzi pierdolne cie zaraz...kurwa w piatek to bedziesz pil pewnie wode a w sobote to nie ma komu grac...normalnie dobrze bylo a teraz chuj...pyzi odpierdala, brzoza jakas deprecha i wogole szkoda gadac...;/
  • Beno

no panowie ogarnijcie sie kurwa... i co? na mecz w sobote skladu nie bedzie? PYZOL!!
  • Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ

oj co ogarnij poprawie oceny to będe mogl trenowac.
  • Wiśnior

Jak pyzola nie bedzie to trzeba zadzwonic po tego typka z Modlina... A jak nie to Brzoza na brame, on juz ma doswiadczenie:)
  • Bartłomiej ...

lepiej zostawcie pustą bramke niz macie dzwonic po niego... na to samo wyjdzie
  • Wiśnior

Ktos musi stac... Moze przypadkiem pilka w niego trafi i obroni kilka strzalow:)
  • Karollek

haha zawsze lepsze 3 słupki niż 2 ^^
  • Beno

no ale wiesz... niechcacy od tego 3slupka moze bramka wpasc;p chuj z tym pyzol musi byc bo nie chce sie niepotrzebnie wkurwiac;p
  • misiek

a to dobre kocu:)
  • Filip :P

a o ktorej mecz jest??
  • Władek

o 13:30 a zbiorka o 12:30 na okuninie...

pozdro
  • Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ

kurwa nie wiem czy ja bąde i brzoza bo odpierdala jakieś krzywe akcje ostatnio a ja nadal jestem na lekach i matka mowi ze nie moge jechać.
  • Beno

to tak panowie.. 1:1 bardzo dobry mecz. moim zdaniem bylismy lepsi od nich i moglismy go wygrac
    narescie trener z nas zadowolony:)
  • Kuba

Przepraszam panowie juz teraz oficjalnie za moja nie strzelona sytuacje.. mecz bylby wygrany.. sory jeszcze raz..
  • Beno

zdarza sie... i tak dobrze grales.. najlepiej z nas wszystkich chyba
  • Ⓛ ...PATRYŚ...Ⓛ

no tak mecz zajebisty i przepraszam za moje nie kontrolowanie sie i tego wpuszczonego kondona .
| |

Grono dla zawodników i Fanów klubu piłkarskiego z Pomiechówka;)

Fotki

Miejsca grona (0)