-
Witajcie,
od dziś możecie podziwiać Grono w nowej - bardziej przejrzystej - odsłonie.
Dzięki nowemu layout'owi nawigacja w serwisie stanie się znacznie prostsza i przyjemniejsza :)
Czekamy na Wasze opinie,
Ekipa Grona -
Anonim
-
Anonim
-
Maciek
-
-
Anonim
jak mogę ustawić stary wygląd.? płacę na Was przez konto gronowładnego więc chcę mieć możliwość zmiany tego shitu. -
Anonim
wszedłem na grono, czy na facebook? uff... jednak na grono, ale czy na pewno uff? -
Anonim
Bardzo Facebooka przypomina. Może to kwestia przyzwyczajenie, ale wolałam poprzednią wersje wizualną;) -
Nat
-
Zawsze dziewica
jak odpaliłam grono to na początku myślałam ,że to spacebook .
na spacebooku to jeszcze jakoś wygląda ,ale tutaj ?
beznadzieja . -
ann♥
tylko nie to. Można jakoś wrócić do starego wyglądu? Chce mieć grona tematyczne na pierwszej stronie a nie specjalnie klikać w zakładki.
:[ -
Anonim
zero czytelnosci zero przejrzystosci. lepiej bylo wam ulepszyc tamta wersje... masakra -1/10 -
Martyna
DNO
tragedia
Dzięki bogu, że większość ludzi już przerzuciła się na Facebooka (tego oryginalnego, nie ta polską podróbkę) i nie będe musiała tu zaglądać. Tu jest FATALNIE, nieczytelnie, poplątanie itd. Brawo, brawo. Życzę dalszej utraty użytkowników; ) -
Anonim
-
Anonim
>nie bill! wrote:
>jak mogę ustawić stary wygląd.? płacę na Was przez
>konto gronowładnego więc chcę mieć możliwość zmiany
>tego shitu.
zgadzam się
czekamy na informacje jak można wrócic do starego wyglądu -
Outsider :)
połowa opcji jest trudno dostępna wszystko rozwalone na boki i fioletowe :/ , żal, żal ,żal i co to za czcionka w ogóle?? Kto upadł na głowę?? Halo?? -
Mickey.
>blue napisała:
>od dziś możecie podziwiać Grono w nowej - bardziej
>przejrzystej - odsłonie.
>
>Dzięki nowemu layout'owi nawigacja w serwisie stanie się
>znacznie prostsza i przyjemniejsza :)
GÓWNO PRAWDA! ŻĄDAM STAREGO GRONA!!!
to jest szajs, co wy tu robicie! -
Anonim
Łoo jak zerżnięte z facebooka, masakra :D Ja tam wolałem poprzedni layout, no ale grono tak ma, że raz w roku muszą wszystko zmienić, żeby userom nie żyło się zbyt łatwo :P -
Toss™
-
rin.
TO JEST BEZNADZIEJNE. XERO FACEBOOK'a. nic nie jest przejrzyste. nie podoba mi sie. prosze o możliwość powrotu do starego grona. ( Zeby byla mozliwosc wyboru). i jak mozecie zrobcie to jak najszybciej, bo sie nie da wytrzymac z gronem v3;/ -
Anonim
Beznadziejne. nie przejzyste. przestancie wkoncu zmieniac grono!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce stary wyglad gdzie wszystko bylo poukladane !!!!!!