Grono.net - Twój Serwis! [532526]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • blue

Witajcie,

od dziś możecie podziwiać Grono w nowej - bardziej przejrzystej - odsłonie.

Dzięki nowemu layout'owi nawigacja w serwisie stanie się znacznie prostsza i przyjemniejsza :)

Czekamy na Wasze opinie,
    Ekipa Grona
  • Anonim

już gdzieś to widziałem.
    chyba na facebooku
  • Anonim

chyba sobie żartujesz, to jest przejrzyste?
  • Maciek

i trzeba dodać, że to 99% kopia facebooka.
  • Anonim

jak mogę ustawić stary wygląd.? płacę na Was przez konto gronowładnego więc chcę mieć możliwość zmiany tego shitu.
  • Anonim

wszedłem na grono, czy na facebook? uff... jednak na grono, ale czy na pewno uff?
  • Anonim

Bardzo Facebooka przypomina. Może to kwestia przyzwyczajenie, ale wolałam poprzednią wersje wizualną;)
  • Nat

to ma być przejrzyste?! nic nie widać, może lupę sobie zafunduję
  • Zawsze dziewica

jak odpaliłam grono to na początku myślałam ,że to spacebook .

na spacebooku to jeszcze jakoś wygląda ,ale tutaj ?
    beznadzieja .
  • ann♥

tylko nie to. Można jakoś wrócić do starego wyglądu? Chce mieć grona tematyczne na pierwszej stronie a nie specjalnie klikać w zakładki.
    :[
  • Anonim

zero czytelnosci zero przejrzystosci. lepiej bylo wam ulepszyc tamta wersje... masakra -1/10
  • Martyna

DNO
    tragedia
    Dzięki bogu, że większość ludzi już przerzuciła się na Facebooka (tego oryginalnego, nie ta polską podróbkę) i nie będe musiała tu zaglądać. Tu jest FATALNIE, nieczytelnie, poplątanie itd. Brawo, brawo. Życzę dalszej utraty użytkowników; )
  • Anonim

koszmarek istny.
  • Anonim

>nie bill! wrote:
    >jak mogę ustawić stary wygląd.? płacę na Was przez
    >konto gronowładnego więc chcę mieć możliwość zmiany
    >tego shitu.

zgadzam się

czekamy na informacje jak można wrócic do starego wyglądu
  • Outsider :)

połowa opcji jest trudno dostępna wszystko rozwalone na boki i fioletowe :/ , żal, żal ,żal i co to za czcionka w ogóle?? Kto upadł na głowę?? Halo??
  • Mickey.

>blue napisała:
    >od dziś możecie podziwiać Grono w nowej - bardziej
    >przejrzystej - odsłonie.
    >
    >Dzięki nowemu layout'owi nawigacja w serwisie stanie się
    >znacznie prostsza i przyjemniejsza :)

GÓWNO PRAWDA! ŻĄDAM STAREGO GRONA!!!
    to jest szajs, co wy tu robicie!
  • Anonim

Łoo jak zerżnięte z facebooka, masakra :D Ja tam wolałem poprzedni layout, no ale grono tak ma, że raz w roku muszą wszystko zmienić, żeby userom nie żyło się zbyt łatwo :P
  • Toss™

Nieczytelne.
    Poproszę stary wygląd.
  • rin.

TO JEST BEZNADZIEJNE. XERO FACEBOOK'a. nic nie jest przejrzyste. nie podoba mi sie. prosze o możliwość powrotu do starego grona. ( Zeby byla mozliwosc wyboru). i jak mozecie zrobcie to jak najszybciej, bo sie nie da wytrzymac z gronem v3;/
  • Anonim

Beznadziejne. nie przejzyste. przestancie wkoncu zmieniac grono!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce stary wyglad gdzie wszystko bylo poukladane !!!!!!
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)