PUDELEK CRV [19]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pudelek Cervantesa!

Uwaga.
    Z przykrością zawiadamiam, iż w środę miał miejsce straszny wypadek.
    Około 2 m2 tynku z sufitu, w sali historycznej/geograficznej numer 35, spadło na głowę niewinnym uczniom.
    Niestety, jeden z poszkodowanych, znany jako Bob, trafił do szpitala z urazem głowy. Bogu dzięki, że nie był to uraz kręgosłupa, gdyż jako wykształconym biologicznie wiadomo - byłby kaleką do końca życia.
    Jesteśmy niezmiernie ciekawi, co z tą sprawą zrobi Dyrekcja. Można oczywiście udawać, że to wina robotników, ale czy warto?! Nie byłoby lepiej przyznać, że szkole potrzebny jest remont? Czy uczniowie mają ze strachem patrzeć na ściany, które moga się zawalić, na sufit, który odpada po kawałku i na okna, których klamki spadają uczniom na głowę?
    Chcemy chodzić do takiej szkoły?! Miejmy nadzieję, że przyszły Samorząd Uczniowski postawi sprawę jasno i dojdzie do jakiś skutków - remont szkoły, lub szczere zapewnienia, że był to wyjątkowy wypadek, który nie znajdzie więcej w naszej szkole miejsca.

Kryjcie się,
    Plotkara CRV.
  • Pudelek Cervantesa!

*** Kokos ***
    jesli to kogos interesuje to chciałam tylko powiedziec iz bob ma sie dobrze, w szpitalu nie wykazali nic powaznego, zadnych powazniejszych urazow, bedzie tylko lezal do niedzieli w domku sobie.
    a historia była taka: skopiuje z rozmowy z bobem. :>
    bob 17:10:47
    no wiec siedzimy sobie na geo. w środku lekcji nagle wydaje mi sie ze ktos obrzuca nas piachem czy jakims proszkiem - chwile potem sie nie zoriwnetowalismy jak strop ze ściany ( grubosci jakies 2 cm, o wymiarach jakies 1,5 metra na 1 metr ) spada mi na głwoiie. potem juz sie ocknalem na ziemi jak do mnie tam wołali. juz mowili ze ktos polecial po pielegniarke, i ze wzywaja pogotowie. lezalem tam pol przytomny na izemi w bezruchu i czekalem az przyjedize pogotwie. przyjechali przyszli zalozyli mi kolnierz na szyje, przylozyli lod na leb i wyszlismy z sali do karetki, pojchalismy do szpitala, zrobili mi kilka badan, tomografie, rentgen kregoslupa, pobrali krew zmierzyli cisnieni. i wyszlo im niby dobrze ale jakies tam dorbne uszkodzenia sa i moglem zostac w szpitalu albo pojechac do domu tylko ktos musialby ze mna przebywac codziennie. moja mama wziela wolne i do niedzieli leze w domu.
    *** Kokos - pracowity wyciągacz informacji od każdego kogo zna ***
  • Pudelek Cervantesa!

*** Panna Perwersja ***
    Byłam świadkiem także niebezpiecznej sytuacji, kiedy wchodziłam po schodach jakiś idący z góry uczeń oparł się niechcący o ścianę, a z tej odpadła drewniana deska razem z gwoździami! Na następnej przerwie z zażenowaniem zauważyłam, że deska nadal leży tam gdzie była. Jak widać personel sprzątający ma nasze bezpieczeństwo w głębokim poważaniu- a przecież z deski nadal wystawały gwoździe!

Dzięki za opinię - Plotkara CRV.
  • key

HM...
    zaraz zaraz....
    o ile dbrze pamiętam w sali chemicznej( niestety nie pamiętam jeszcze nr sali za co z góry przepraszam!-nauczę sie:P)
    leży połamane krzesełko...chyba 1c się nim zajęła...:P
    w kazdym razie-widać ze wszystko się sypie w tej szkole!!

na lekcji z markiem kamilem ze strachem słuchałam coraz to nowych odgłosów młotów neumatycznych zza ściany!:O:O<stres>
  • Pudelek Cervantesa!

No ładnie, czyli jest coraz więcej przykładów na to, że szkoła nie jest w najlepszym stanie... Hm. Ciekawe na co przeznaczane są pieniądze serialowe i inne 'pensje' jakie otrzymuje szkoła...;>?
  • Pró.

jestem za tym, ze to idzie na nielegalnych emigrantów z Hiszpanii, mieszkających u Davida
  • key

na bank!!!;)xD
  • Pudelek Cervantesa!

http://www.youtube.com/watch?v=B1R5...

Jesteśmy sławni!
  • Matka Czerstwota.

Uwielbiam naszą szkołę! Jak moja mama to zobaczyła, to się załamała.
  • luśka.

Taaaak! Magda nie cieszysz się też;>? Jesteśmy najbardziej rozpadającą się szkołą w mieście...Ihaa!
  • Matka Czerstwota.

Ale nie martwcie się. To ja przynoszę to złe fatum. 3 lata w gim siedziałam w remontach, do dlaczego nie teraz.
  • kurczak.

dzięki za pocieszenie Magdalenko. xd
    a tak w ogóle to z tego co wiem, to mówią o nas też w radiach. :p
  • Pestka

A ja miałam idealne, odpicowane gimnazjum. Trzeba swoje w życiu przecierpieć.; )
  • Matka Czerstwota.

Ja wierze, że każde cierpienie w tym życiu to albo lepsze następne, albo wynagrodzenie w formie faceta jak marzenie.
  • Pestka

>Magda. napisała:
    >Ja wierze, że każde cierpienie w tym życiu to albo lepsze
    >następne, albo wynagrodzenie w formie faceta jak marzenie.

To ja poproszę tę drugą opcję. Eh, jakby to się sprawdzało, to mogłabym oczekiwać nawet principe azul!; P
  • Matka Czerstwota.

mi wystarczy mój książe z bajki. ostatnio zauważyłam, że jakby zrobić hybryde ze wszystkich facetów jakich znam, to znalazłabym ideał.
| |

Co się dzieje w szkole? Kto z kim chodzi? Kto z kim kręci? Kto kogo rzucił i kto kogo obraził? J...

Miejsca grona (0)