audiosfera.net [182]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dtekk

Audiosfera, dzięki ogromnej pomocy Ebm Junglist, dumnie prezentuje kolejną z cyklu imprez Secret Location: True Believers.
    To już siódma odsłona secret location. Zaczynaliśmy od Rave Renesansu na wolnym powierzu, zaliczyliśmy większe i mniejsze imprezy, w różnej stylistyce muzycznej...To nie miejsce i czas napodsumowania i refleksje, ale chciałbym się podzielić pewnym wnioskiem: w racamy do tego, co było ponad dwa lata temu, wracamy do tej szczegółowej sprzedaży biletów, do drobiazgowego dobierania ludzi, do większego skupiania przy budowaniu klimatu... Na ostatnim secret location za bardzo zaufałem pewnym ludziom. Tym razem możesz kupić bilet swojemu znajomemu, tylko i wyłącznie jeśli
    go znam. W innym przypadku będę nalegał na spotkanie. Nie muszę chyba wspominać, że jeśli ktoś nie był jeszcze na secrecie to będzie musiał mnie po prostu do siebie przekonać...niby takie proste a jednak skomplikowane...Dodam, iż moim skromnym zdaniem miejscówa jest najlepsza z dotychczasowych. Ideał. Nie zapominajmy, że najważniejsza jest jednak MUZYKA. Otoczka imprezy jest również istotna (dlatego też o nią dogłebnie zadbamy) ale sednem sprawy jest muzyka. Dlatego nie liczcie na stoliki w ilości hurtowej, w myśl zasady "tańcz, nie pi**dol", bądź "Bezkompromisowo. W magazynie. Bez wygód, lansu, kolorowych drinków. Gwarantowany zdrowy klimat, zero agesji i tolerancja".

Dołącz.

Miał być mega tekst promocyjny. Nie wyszło, ale na tą chwilę chciałbym jak najszybciej zaprezentować Wam owoc naszej 3dniowej pracy przy komputerze: promo film.
    Myślę, że przelewa on na ekran przekozacki klimat i oddanie jakie czujemy dla tego co robimy. Moje hasło na dziś: obejrzyj ten film albo giń.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ6R...

ps... w filmiku zrabana jest część audio, przy kawałki dubstepowym, za co przepraszamy :(

technosoul stage
    Schimek - schimek.com
    Deckard - site rec.
    Mt Wentz - warsaw torture boys
    Dial - Ełk
    Dtekk - audiosfera/metro
    from minimal to detroit

ebm stage
    Ill1 - My Head Is Dubby/ Wrocław
    TLR - My Head Is Dubby/ Wrocław
    CLN3000 - Blotklaat Rave, CCTV/ Kraków
    Sikh_Ihrz - Bokiny Clio Bass
    Auricom & Kwik - ebm/metro
    from dubstep to jungle

chilllout area
    Sashka & Si-lo - Audiosfera
    Unitra - Metro
    from funk to disco vs. electro & mash-up

Tickets: secretlocation@wp.pl/ 696 477 154
    20pln, ostatni tydzien sprzedaży 30pln, żebyście nie przyłazili na ostatnią chwilę!
  • elasti

no no... się doczekać się nie mogę... chyba że "ojciec prowadzący" biletu nie zechce sprzedać ...he?
  • Anonim

jak mi z Twoim bojfrendem załatwicie abonamenty obiadowe w szaszłykarni to pogadam z ditkiem; )
  • Miss Poppers

Ej Ty Proszę Pana... na abonament do szaszłykarni kolejka jest. Zapisać się i grzecznie czekać!!! Ja już w 2006 obiecany miałam :P
  • elasti

>edemski napisał
    >jak mi z Twoim bojfrendem załatwicie abonamenty obiadowe w
    >szaszłykarni to pogadam z ditkiem; )

mowisz i masz:P to co mamy dil?
  • Dtekk

mała sesyjka na podjarę :)
  • Anonim

Postanowione: wbijam z wygnania, zobaczyć czy bstok jeszcze cały i zdrowy.

Chce mnie ktoś przenocować; ) ??
  • Iza TWix

...ojj chetnie bym przyjechala posluchac no i opic imieniny; >

dobry powod nie jest zly c'nie :P
  • Anonim

twixers, to jedź ze mną; ]
  • Anonim

albo ze mno! :D
  • Iza TWix

calkiem spora gromadka nas sie zbierze; )) niach niach ^_^
  • Anonim

:)

• Dtekk

Spora gromadka - jak to skromnie brzmi, a zapewne ile hałasu robi! :D

• Dtekk

Drodzy audiosferowicze,
    bilety jeszcze tylko w tym tygodniu po 20 zł...
    zachęcam!
  • Dtekk

wczoraj dostałem wieść, iż impreza będzie nagłośniona ze zdwojoną mocą dzwięku i oświetlenia dzięki P-AUDIO! http://www.naglosnienie.bialystok.p...

Spodziewajcie się ściany czystego i mocarnego dzwięku a także pomysłowego oświetlenia :>
  • Lukyoo Intensiive

;)
  • Anonim

będzie Magicznie :D
  • Dtekk

i klmatycznie:
  • silhouette

boje się przychodzić po tym co widzę na fotach..; )
  • Dtekk

nie bój się, da grandmaster cieć całkiem sympatyczny!