-
-
NoktowizoR
wyspy nonsensu
a ukochany tekst to rozmyslania tytusa i powstanie nowego znaku przestankowego - bezmyslnika :) -
ja to co mam w swoich fotkach ..
MIAUCZ!!; >>>
ale co chwila odpadalem ze smiechu
no i moze jeszcze rymy typu
WYNALAZEK CHOC NIE Z USA
W GORE NIESIE NAM TYTUSA
-
ja
zdecydowanie wyspy nonsensu... a czytalem tylko 2 razy; ((( bo pozniej ksiazeczka wsiakla, albo ktos mi ja wsiaknal... maly bylem... nie pametam... -
-
Anonim
niestety musze sie zgodzi z nocnym okularnikim... wyspy nonsenu najlepsze... -
Stasiek
czemu niestety?...
a tak w ogóle witam wszytskich uczestników tego wspaniałego grona :D TRA rządzi! -
Anonim
bo nie przepadam za okularnikiem... powiem wprosy... nielubie go! ale lubie tytusa -
Kot Behemot (from Cheshire)
Prosze ducha niech duch slucha, niecheaj zwierze sie nie rucha , chocby cial je giez lub mucha; ) -
NoktowizoR
??? ale o co chodzi temu panu?
Ty cos do mnie masz to na priva zapraszam. -
zofija
-
Anonim
Z nieco nowszego.
TO NIE ŻARTY, ANI PSOTY- DAWAJ KLUCZE OD GABLOTY (Tytus napada na własciciela Bencedesa)
GŁUPI PŁACI, CWANIAK WPUSZCZA TOWAR DO GACI ( Tytus na "zakupach" w supermarkecie) -
HaRibo_
Ksiega XIII ze wskazaniem na wyspe papierolubkow 'Nic tak nie cieszy, jak ladny, duzy kwit' :) -
Anonim
-
putingapustinga
-
Anonim
Przeniesienie w czasie, Tytus uczy się historii teatru i jako gadająca małpa występuje na scenie w XIX wiecznym (chyba) teatrze. Jakaś tępa baba podchodzi blisko i pyta: "Kiedy będzie koniec świata?". A Tytus: "Jak małpa przemówi ludzkim głosem". To najśmieszniejszy fragment, jaki pamiętam. -
putingapustinga
hehe, ja czesto i gesto w najglupszych badz wazkich momentach zyciowych przypominam sobie sceny z tytusa.
np. a'tomek jedzacy kanapke, siedzacy na kamieniu i mowiacy :' kiedys..' (tu przelyka kes pokarmu) '... kiedy jeszcze nie bylem zastepowym'
w ten sposob mozna zadzierzgac znajomosc i witac sie. -
*~*agnieszka*~*
- wesołe miasteczka są dla dzieci wiejskich, a myśmy urządzili wesołą wioseczkę dla dzieci miejskich.
TYTUS:
- hi, hi! daliście się nabrać. żeby być wesołym, nie trzeba pić żadnego świństwa, wystarczy dobrze się wyspać, umyć uczy i na czas odrobić lekcje.
A'TOMEK do TYTUSA:
- wracamy za tydzień. nie oddalaj się! nie baw się zapałkami! czytaj lekturę, bo jesteś opóźniony. kluski masz w piwnicy.
w Bieszczadach pod namiotem, minęła ćwierćnoc
TYTUS: druhu zastępowy, ja mam mokro!
ROMEK: zapisz się do przedszkola. tam wiedzą co z tym robić.
A'TOM: Tytus ma rację. tu pełno wody!
ROMEK: właściwie skoro zastępowy ma mokro, to i ja mam mokro... -
Anonim
mi zawsze w związku z Tytusem przypomina się tekst z I księgi :
"Oto kara dla głupka, który jeździ po lesie motorem i rozjeżdża mrówki" -
☆ TRUONG ☆
Helo! (czyt. heloł, ang. "witajcie")
Ja uwielbiam te "objaśnienia" do "technicznych" zwrotów np.:
"przelecieli szmat drogi"*
*1-szmat = 10 ścier
:D
W ogóle bardzo lubię tę księgę z wątkiem ekologicznym...
pozdrawiam
-
Mrufka