nie jestem z warszawy [44]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • milena

bo ja pałac kultury we mgle.
  • Grono.Net

a ja chyba w ogole jakos lubie wawke...nie wiem czemu...czyzby patriotka ze mnie taka?:P
  • Anonim

Co lubię w wawie.

pociąg, który mnie z niej wywozi jak najprędzej.

rzekuam
  • Anonim

Szare kamienice w rusztowaniach na Jerozolimskich i Centralny.
  • Anonim

A ja lubię psuć tramwaje. Dwa razy mi się udało.
  • butterfly

W Warszawie ... nic , tyle ze maja Zachętę i Muzeum Sztuki Współczesnej ....
  • scarlett o'hara

dobrą kawę mają w takiej jednej knajpie.
  • Anonim

Ja też robie dobrą kawę :-)
  • butterfly

ja wolę herbatę , której w warszawie nie da się zrobić dobrej bo wodę mają smierdzącą , no chyba ze używa się mineralki ...
  • Anonim

He ja wykopałem sobie studnie na podwórku i mam herbatkę na wypasie he he. Zapraszam wszystkich na oligoceńską herbatkę :-))
  • Anonim

a ja nie wiem bo w sumie nigdy nie byłem...;)
  • scarlett o'hara

oligoceńska herbatka z bakteriami. mniami :p
  • Grono.Net

cos mało produktywny ten temat;) hihi
    może czekoladki ?
  • milena

i jeszcze las na boernerowie ("łosiowe błota") z fajna kawiarnia (dokl. przy ul. natalii)
  • Nevermore

* teatry (moje ulubione).
    * pekin (punkt orientacyjny dla srodmiescia i okolic).
    * ztm (prosze nie narzekac na warszawski transport publiczny zanim nie zapoznacie sie np. z lubelskim).
    * uczelnie (szczegolnie takie dwie, na ktore bede w tym roku zdawac).
    * caloksztalt (stolyyyca nie jest moze tak klimatyczna i urocza, jak niektore inne miasta, ale da sie lubic:)
  • Anonim

w warszawie najbardziej lubie swoich znajomych z warszawy :]

a poza tym kawa latte w takim jednym barze i mur przy wyścigach na służewcu za jedne z ładniejszych graffiti jakie widziałam.
  • Anonim

Hybrydy lubie w Warszawie i ... i jeszcze moje studia i .... to chyba wszystko; -)
  • kempy

W Warszawie podoba mi się to, że w razie ataku atomowego na nasz piękny kraj podejrzewam że pierwsza zniknie z mapy Polski.

^_^

• butterfly

ja w Warszawie ... lubię mojego kumpla Radara ...
  • *Karolina

mm w warszaiwe? centrum zimowym wieczorem, ale taka zime gdzie jest snieg i jego blask, to uwielbiam i tyle swiatel; ] to jest wspaniale chociaz niezawsze czuje ten klimat,chyba tylk owtedy gdy ida swieta i spzradja na ulicach. HAH. a pałac? chyba lubie w nim tlyko ten smutny widok na cala okolice w piekny sloneczny dzien. taka ta warszawa