-
milena
-
Grono.Net
a ja chyba w ogole jakos lubie wawke...nie wiem czemu...czyzby patriotka ze mnie taka?:P -
Anonim
Co lubię w wawie.
pociąg, który mnie z niej wywozi jak najprędzej.
rzekuam -
Anonim
-
-
Anonim
-
butterfly
W Warszawie ... nic , tyle ze maja Zachętę i Muzeum Sztuki Współczesnej .... -
scarlett o'hara
-
Anonim
-
butterfly
ja wolę herbatę , której w warszawie nie da się zrobić dobrej bo wodę mają smierdzącą , no chyba ze używa się mineralki ... -
Anonim
He ja wykopałem sobie studnie na podwórku i mam herbatkę na wypasie he he. Zapraszam wszystkich na oligoceńską herbatkę :-)) -
Anonim
-
scarlett o'hara
-
Grono.Net
-
milena
i jeszcze las na boernerowie ("łosiowe błota") z fajna kawiarnia (dokl. przy ul. natalii) -
Nevermore
* teatry (moje ulubione).
* pekin (punkt orientacyjny dla srodmiescia i okolic).
* ztm (prosze nie narzekac na warszawski transport publiczny zanim nie zapoznacie sie np. z lubelskim).
* uczelnie (szczegolnie takie dwie, na ktore bede w tym roku zdawac).
* caloksztalt (stolyyyca nie jest moze tak klimatyczna i urocza, jak niektore inne miasta, ale da sie lubic:) -
Anonim
w warszawie najbardziej lubie swoich znajomych z warszawy :]
a poza tym kawa latte w takim jednym barze i mur przy wyścigach na służewcu za jedne z ładniejszych graffiti jakie widziałam. -
Anonim
Hybrydy lubie w Warszawie i ... i jeszcze moje studia i .... to chyba wszystko; -) -
kempy
W Warszawie podoba mi się to, że w razie ataku atomowego na nasz piękny kraj podejrzewam że pierwsza zniknie z mapy Polski.
^_^
-
butterfly
-
*Karolina
mm w warszaiwe? centrum zimowym wieczorem, ale taka zime gdzie jest snieg i jego blask, to uwielbiam i tyle swiatel; ] to jest wspaniale chociaz niezawsze czuje ten klimat,chyba tylk owtedy gdy ida swieta i spzradja na ulicach. HAH. a pałac? chyba lubie w nim tlyko ten smutny widok na cala okolice w piekny sloneczny dzien. taka ta warszawa
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem