-
Bocian Gniazdowski
Zarząd BG pragnie zaprosić Was wszystkich na Wigilię Klubową, która odbędzie się 13.12.2008 o godz. 18:00 w naszej siedzibie przy ul. Tetmajera 13 w Radomiu.
Na Wigilii obowiązywał będzie stół szwedzki i jak co roku goście proszeni są o przyniesienie małego "co nie co" :) W tym roku Wigilię koordynował będzie sam Prezes - Michał Szatanek. Do Niego należy zgłaszać chęć udziału w imprezie wraz z propozycją poczęstunku jaki macie zamiar przynieść :)
Do zobaczenia!
PS. Z Michałem kontaktujcie się najlepiej e-mailowo.
michal@szatanek.pl -
Undrzej
a 14 jest dalsza czesc kursu na wychowawce, oj niedziela bedzie ciezka:P
no ale pojawic na pewno warto:D -
Lisek
hmm myslalem ze bedzie jak rok temu ze alfabetycznie kazdy cos przynosi bylo fajnie :D -
mickey69
Zawsze ta wigilia w takim glupim terminie wypada.
Mnie i mojego ADHD niestety nie bedzie :(
a prezesowi osobista wizyte blizej swiat zloze :]
Pozdrawiam i dobrej zabawy zycze -
Pan Łyżwa
-
Lisek
-
Anonim
-
Lisek
>szczęśliwy człowiek napisał
>z homarów; ] ja tam nie idę się najeść !!
jak rok temu :D -
Undrzej
no coz;) trzeba przyznac, ze bardzo rodzinnie w tym roku wyszlo :) i wogole bylo bardzo, bardzo, bardzo milo;) -
Zgadzam się z każdym Twoim słowem Andrzeju. Ta niesamowita atmosfera jaką wspólnie tworzymy jak zwykle napawa nas do tego, aby stawać się orędownikami lepszego życia...
:D -
Pan Łyżwa
-
Undrzej
Jacku, tak pieknie to ujales, az Lza sie w oku kreci;)
zaczelo sie od spuszczenia powietrza:) dopiero potem zostal schowany, a raczej pozyczony:)
dzisiaj albo jutro wrzucimy z Goska Kapitana Bobme Wersja BG -
maugorzata
-
Fogiel
-
Aleksandra Karpała
-
-
Rafał
-
Ocik
-