-
Anonim
zapraszamy juz w grudniu!
jak zwykle do klubu metal cave
13 XII o godzinie 20.
wjazd: 5 zl.
Jako ze przygotowane przez nas niespodzianki spotkaly sie z bardzo pozytywnym odbiorem, tak i na XI edycji na pierwsze osoby czekaja upominki ^_^/
JUZ JEST OFICJALNY PLAKAT ^_^/ TYM RAZEM O WIELE SZYBCIEJ.
TAK WIEC REZERWUJCIE CZAS NA TE SOBOTE I WPADAJCIE!
REQUESTY RUSZA NIEDLUGO NA LJU.
-
ネガ <3
Riyaaaa, a czy z okazji urodzin mam szansę na upominek xP? A nad requestami zacznę się powoli zastanawiać :]. I mam już fajne ciuchy na imprezę, białe z czarnymi elementami :D -
Anonim
bialy outfit mile widziany! z racji charakteru imprezy xD
itak urodzinowy prezent jak najbardziej wlicza sie w gre ^_^/ -
ネガ <3
będę się wyróżniać, bo większość osób na pewno założy czarne ciuchy xP
łaaaa, urodzinowy prezent <3333. już się cieszę ^^ -
-
Anonim
^^ good :) no tobie sie nalezy nawet z racji bycia wiernym uczestnikiem xD
oby przyszlo rownie wiele osob jak poprzednim razem :)
ale tak ps. do wszystkich:
serio biale, srebrne outfity sa widziane jako THEME tej edycji ^_^/ w ramach mozliwosci oczywiscie :) -
アレケイ
większosć moich ubrań jest czarna... ._. a białego to chyba nie mam ani jednego xD ale coś się wymyśli...
bardzo fajny plakat xD uwielbiam tą sesję ^^ -
Anonim
niee no to nie mus xD ale fajnie by bylo gdyby wiceej ludzi bylo tym razem na jasne kolory zamiast wszystko w czerni xD wystarczy ze klub jest czarny... moze nam sie uda skombnowac ultrafiolet xD wiec dlatego bialy by fajnie wygladal xD ale to na razie tyko zamysl ^_^/
prawda?!! uru wyszedl niesamowicie *______* -
B
Fakt, plakat jest boski; ] Ja na pewno będę i już szykuję co założę (chociaż większość ubrań mam czarnych, ale coś się wykombinuje):D -
ネガ <3
-
-
maguda
ja koniecznie będe; ) musze wykombinować jakieś ubranie x3 już mam część xp a co do ultrafioletu to całkowicie popieram ! <3 ^^ -
Yumi Akuma AKA Yumi-kun, MAN~!!!
Ojej... Biały... Hmmm... I teraz rozpoczyna sie tęga rozkmina, skąd ja wezme coś białego XD (nie to, żebym preferowala czarny. Mam wszystko kolorowe, zywe, ale z białym to nie wiem).
A ultrafiolet popieram XDDD -
Meredith
Ajaj, a ja lubię czarny i mam mało białych rzeczy...zobaczę, co się da zrobić :).
Ultrafiolet to naprawdę dobry pomysł. ; ) -
Anonim
ciesze sie, ze pomysl sie podoba ^_^/ zapraszajcie swoich znajomych i znajome xD -
Lilith
Ha! A ja to mam nawet dzisiaj białe spodnie *czuje sie disoderowo^^'* -
Niewidzialna
Ooo, ja mam słodziaszczą białą spódnicę tylko musze ją zwężyć bo inaczej po drodze zgubię ^^'
Taaa, plakat fajny *Q* -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Meredith
-
Anonim
lol xD nooo od biedy xD
tak tak... smialo w czarnym tez przybywajcie xD