-
Lutek
-
Lutek
Moi drozy, decyzją mozę nie większosci ale sporej częsci, mowię co następuje.
Za tydzien w poniedziałek (10-11-2008) robimy ustaweczke klasowa.
dlaczego własnie wtedy? Gdyż każdy kto nawet pracuje/ studiuje we wtorek (czyl jeden dzien poźniej) bedzie robił tego co robi na codzien tylko bedzie mogł spac po oporach i dlatego dzien wczesniej wychodzimy!!!
Godzina wstepnie to 19 (do dokładnego potwierdzenia) gdyż moze bycz godzine wczesniej lub później. Miejsce proponowane to M2. Jest juz po remoncie i szczerze jest nawet całkiem sympatycznie.
Czekam na wasze wpisy o tersci: ja oczywiscie bede :) miejsce, czas itp mi pasuja.
Wiec??? -
maciek
mi pasuje jak najbardziej,
tylko miło by było, żeby każdy się wypowiedział na ten temat, nawet jak ktoś nie ma ochoty patrzeć na klasowe twarze. staram się być maksymalnie tolerancyjny. :) -
*Gosia*
-
-
Anonim
Lojalnie mówię: nie mogę 10 listopada. Ogólnie cały długi weekend listopadowy u mnie odpada, ale życzę udanego spotkanka :) -
Patrycja
-
faustyna
-
hrabioMagda!
a ja zem musze sprawdzic w swoim kajecie, ktory jest po brzegi zapelniony spotkaniami:P
-
hrabioMagda!
i chu. pracuje na 21
wiec ni w kij ni w oko. moze wtorek? to generalnie ten sam dzien tygodnia tylko inaczej sie nazywa;] -
Anonim
jesli klasowicze rowniez pierwszej klasy zaproszeni sa to ja bardzo chetnie niby 11 musze byc w pracy ale miejsce mi pasuje jak najbardziej bo to zaraz kolo domu a godzina rowniez pasuje:D najwyzej bede nie wyspana nastepnego dnia:D a miloby bylo spotkac was ludziska xD -
Lutek
Więc na dzień dzisijszy naliczyłam:raz, dwa, trzy... z 7 osób. Fasti, a co z Kaszubą?? WEz napisz do nej, bo chyba tu nie zaglada :)
Gosia K. rozumiem ze wypowiadasz się za dwie osoby??
Kt będzie to będzie, pewnie nawet gdybyśmy termin ustalili na styczen czy nawet luty polowa miałaby już cos..., a drugiej polowie cos by wyskoczyło w ostatnim tygodniu ale trudno, -
Anonim
"raz, dwa, trzy..." ??? czyli co ja nie jestem mile widziana ?? no bo trzy Szulik Faustyna i Gosia to trzy no nic szkoda bo bym was chetnie zobaczyla... -
*Gosia*
ie LUciu ja mówię tylko za siebie;] Jeśli chodzi o Pawła to pracuje w poniedzialek no ale moze po pracy później do nas dołączy ale to sie jeszcze okarze;] -
Lutek
Aha, sprobujmy jeszcze kogoswydzwonic...nie chce Gosia nic mówieć ale chyba kolejne "klasowe spotkanie" zakonczy sie w tym samym skladzie co zwykle :)
Tylko niezwdony Karczew i kawałk Otwocka jak zwykle daje rade :)) -
Patrycja
sorry, sorry, ja też bardzo często przyjeżdżałam...
teraz akurat mam trochę problemów i nie mam nastroju na żadne imprezy.
pozdro 666 -
Lutek
no ok, Pilawa tez czasem przyjezdza, rozumiemy sytuację ale na piwo byś mogla przyjechać :) -
Anonim
-
*Gosia*
Paweł ale ona jest ustalona;] mamy sie wszyscy spotkać w poniedzialek 10.11.20008. wieczorkiem; ] -
Tomekk
ja tam bylem i piwo wypilem:)pozdro600
P.S na mnie zawsze mozna liczyc:) -
SkoLi
nom racja, można liczyć na handel z tobą, to na pewno...
bo kupić można od ciebie prawie wszystko...
benzyna... papierosy... browar.... czego tylko dusza zapragnie...; )
Pozdro dla całej E2 ! jak tam żyjecie ludziska ???