Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może by jakiś temat zarzucić ??
    Przygoda z Herthą Berlin ?? Za co lubicei ten klub ?? Trywialne ale na początek będzie w porzo :)
  • mole

Hertha RulezZzzZ.... KOCHAM TEN KLUB OD 2001 r. Widze, że i fani na gronie są :D
  • Trevor

Hallo ich bin auch Herthaner! Ale będę pisał po polsku, w wiekszości tutaj to Polacy-; ) Jeśli Hertha nie zmieni stylu gry, który zaprezentowała na AlianzArena w zeszłym tygodniu to w tym roku o Pucharze UEFA chociażby będzie mogła zapomnieć... Pozdrawiam fanów Herthy BSC
  • Trevor

Zwycięstwo Herthy 3:0 nad VfL Wolfsburg. No dobrze się stało... zrehabilitowali się chlopcy po porażce z Bayernem... tak trzymać :) ładna gra, kombinacyjna, dużo podać, Falko Götz dobrze zrobił stawiając na ofensywę tym razem; ) pozdrawiam
  • mole

ta ta, ale troche poczekalismy na te zwycięstwo :D
  • Grono.Net

Heartha to moje zycie!!! moj klub,marzenie,milosc,wszystko. .. mein stadt,meine verein,mein leben! moja przyszlosc!!!!!!!!!
  • Trevor

Na ja! Ich Stimme mit Dir ganz voll!!!! Hertha ist unser Stolz. Ich hoffe, dass Hertha wird in diesem Jahr Deutscher Fußballmeister!!!! Freundliche Grüße für alle Herthaner
  • Homer Jay

ale milosc wymaga wielu poswiecen-jesli mam patrzec na taka gre,jaka kochna Hertha pokazuje ostatnio to faktycznie jest to nie lada poswiecenie z mojej strony..
  • mole

no trochem asz racje, na ale cóż my nie mozemy być trenerem i ustawić squad lub morale im jakos podnieśc; / trzeba czekać na lepsze czasy, aha sorka za reklame ale neidługo rusza serwis http://www.herthabsc.pl; )
  • Patrick

Ja od urodzenia jestem hertha fan :D to cale moje zycie,moj klub,moja milosc,przyszlosc,terazniejszo sc:D fajnie ze w Polsce sa tez fani naszego klubu:D
  • kammerflimmer

sa sa:) ja tam sie na pilce znam jak przecietna dziewczyna. ale lubie atmosfere:)

nur nach hause
    nur nach hause
    nur nach hause
    gehn wir nicht!!

• VIVEUR :]

Szacunek :), pisenka jest ok. Szkoda, ze w zasadzie tylko to tam sporo ludzi spiewa podczas meczu :/...
  • Patrick

u nas zawsze kibice sa super! terasz mam szczescie i bede gral dla HERTHA w 1.verein!!!! ich liebe BERLIN UND HERTHA
  • ...***An!A***...

gratuluje ci Patrick:D my z Karoliną jako twoje dobre przyjaciółki będziemy ci zawsze kibicować:D hehe hertha rulezzzz:P
  • mole

gratuluje xD, chciałbym mieć takie sczęście i umiejętności jak ty żeby grać w ukochanej herthcie
  • Magazyn Futbol

Nie bądź w cieniu - oświeć innych! Pokaż komu kibicujesz! Załóż Klub Kibica swojej ulubionej drużyny, wgrywaj zdjęcia i filmy i dyskutuj bez ograniczeń!

http://www.magazynfutbol.pl
| |

Berlinski klub pilkarski grajacy w Bundeslidze. Zapraszam wszystkich zainteresowanych...!

Miejsca grona (0)