-
Anonim
Może by jakiś temat zarzucić ??
Przygoda z Herthą Berlin ?? Za co lubicei ten klub ?? Trywialne ale na początek będzie w porzo :) -
mole
Hertha RulezZzzZ.... KOCHAM TEN KLUB OD 2001 r. Widze, że i fani na gronie są :D -
Trevor
Hallo ich bin auch Herthaner! Ale będę pisał po polsku, w wiekszości tutaj to Polacy-; ) Jeśli Hertha nie zmieni stylu gry, który zaprezentowała na AlianzArena w zeszłym tygodniu to w tym roku o Pucharze UEFA chociażby będzie mogła zapomnieć... Pozdrawiam fanów Herthy BSC -
Trevor
Zwycięstwo Herthy 3:0 nad VfL Wolfsburg. No dobrze się stało... zrehabilitowali się chlopcy po porażce z Bayernem... tak trzymać :) ładna gra, kombinacyjna, dużo podać, Falko Götz dobrze zrobił stawiając na ofensywę tym razem; ) pozdrawiam -
-
mole
-
Grono.Net
Heartha to moje zycie!!! moj klub,marzenie,milosc,wszystko. .. mein stadt,meine verein,mein leben! moja przyszlosc!!!!!!!!! -
Trevor
Na ja! Ich Stimme mit Dir ganz voll!!!! Hertha ist unser Stolz. Ich hoffe, dass Hertha wird in diesem Jahr Deutscher Fußballmeister!!!! Freundliche Grüße für alle Herthaner -
Homer Jay
ale milosc wymaga wielu poswiecen-jesli mam patrzec na taka gre,jaka kochna Hertha pokazuje ostatnio to faktycznie jest to nie lada poswiecenie z mojej strony.. -
mole
no trochem asz racje, na ale cóż my nie mozemy być trenerem i ustawić squad lub morale im jakos podnieśc; / trzeba czekać na lepsze czasy, aha sorka za reklame ale neidługo rusza serwis http://www.herthabsc.pl; ) -
Patrick
Ja od urodzenia jestem hertha fan :D to cale moje zycie,moj klub,moja milosc,przyszlosc,terazniejszo sc:D fajnie ze w Polsce sa tez fani naszego klubu:D -
kammerflimmer
sa sa:) ja tam sie na pilce znam jak przecietna dziewczyna. ale lubie atmosfere:)
nur nach hause
nur nach hause
nur nach hause
gehn wir nicht!!
-
VIVEUR :]
Szacunek :), pisenka jest ok. Szkoda, ze w zasadzie tylko to tam sporo ludzi spiewa podczas meczu :/... -
Patrick
u nas zawsze kibice sa super! terasz mam szczescie i bede gral dla HERTHA w 1.verein!!!! ich liebe BERLIN UND HERTHA -
...***An!A***...
gratuluje ci Patrick:D my z Karoliną jako twoje dobre przyjaciółki będziemy ci zawsze kibicować:D hehe hertha rulezzzz:P -
mole
gratuluje xD, chciałbym mieć takie sczęście i umiejętności jak ty żeby grać w ukochanej herthcie -
Magazyn Futbol
Nie bądź w cieniu - oświeć innych! Pokaż komu kibicujesz! Załóż Klub Kibica swojej ulubionej drużyny, wgrywaj zdjęcia i filmy i dyskutuj bez ograniczeń!
http://www.magazynfutbol.pl