-
Ann
Popieram tutaj inicjatywe obywatelki Eweliny gdzie ich szukac? Kiedy? popoludniami na rowerze czy wieczorami w klubach? Gdzie jestescie supermenos? -
Ewelinka
Wrażenia z ostatniego weekendu: pociągi towarowe odjechały, zostały tylko cysterny odpadów...? Wszyscy fajni faceci w Trójmieście zajęci, zostali tylko beznadziejni? Prawda czy fałsz? -
Tom Disco
Temat iscie ciekawy, ale to super kobiety ta aktualnie materialem deficytowym... Gdzie ich szukac??? -
wuesel
to zalezy z jakiej perspektywy oceniasz...jelsi tylko chodzi o wyglad to gratuluje:] -
-
Ewelinka
Tom Disco- o ile jestem Super Kobietą (nie mnie oceniać) to można mnie spotkać w Trójmieście- wszędzie mnie pełno;) na uniwerku, w pewnej firmie, na imprezach, na spacerku, w autobusie...
Szukajcie a znajdziecie:)
Wuesel- hmm, wygląd nie jest najważniejszy, ale jest ważny, no i nie ukrywajmy, jest pierwszym kryterium oceny... Natomiast do oceny stosuję kompleksową baterię testów psychologicznych- testy osobowości, inteligencji, temperamentu, robię też assesment centre... to ponoć najbardziej obiektywne metody, więc racja, gratulować możesz:) -
wuesel
tak na to patrze i sobie myśle..nie Łatwiej by byŁo napisać że gość musi mieć to coś:P...nom chyba ze szukasz jakiegoś swojego typu:]coś ala osiŁek zapucowany no i z bryka oczywiscie...buuuehehehehe...a le to juz twoja sprawa...tylko maŁa rada...nie przesadzaj z selekcją..i bądź miŁosierna:P..dawaj szanse nie skreślaj na poczatku bo to jest fuuuu:) -
wuesel
aaaaaaa...i wŁaśnie:]nie nazywaj kogoś odpadem jeśli sama nie jesteś chodzącym ideaŁem:)nie masz do tego prawa:] -
wuesel
-
Tom Disco
Ewelinka - W takim razie czekaj ... niedlugo Cie odnajde ... ale jak sie okaze ze mnie nabralas ... :[ aha w tescikach jestem bardzo dobry, a Ty?; -) -
Ewelinka
Och Wuesel, Wuesel - chyba się nie zrozumieliśmy...cóż, oczywiście mężczyzna musi mieć w sobie to coś i po kilku minutach kontaktu wiadomo, że to jest ten. Testy to zboczonko zawodowe; ) Jest taka teoria w psychologii społecznej (czyja, nie wiem, bo to na pierwszym roku było; )), która mówi,że ludzie szukają partnerów o podobnej atrakcyjności, więc wcale nie szukam niewiadomo kogo, tylko kogoś w moim typie!Ale na pewno moim marzeniem nie jest kark z bryką...Selekcji nadmiernej nie stosuje, bo chce mi się MISiać, ale też nie interesuje mnie pierwszy lepszy. Co do odpadów to była ogólna metafora, dowcip koleżanki, a nie personalny przytyk, więc troszkę poczucia humoru i dystansu do siebie, bo to się u mężczyzn ceni...
No i dziękuję za komplement:)
Tom Disco- czekam czekam,aż zjawi się Mój Książę :) Teściki to moja specjalność:)
-
wuesel
ewelina...nie znam cie i nie wiem czy zartujesz czy nie:P...uwierz mi ze umiem sie smiac i zartowac:]nie jestem sztywniakiem:P mimo ze fota taka sztywna troche:Da z dystansem to moja sprawa...nie musze sie kazdej podobac wkoncu:P -
Ewelinka
-
wuesel
tak na marginesie to mnie wkurzylas z tym dystansem:/nie lubie jak ktos mi cos wytyka:[ale luzzz nie ma ludzi doskonaŁych -
Ewelinka
Brak dystansu do siebie i jeszcze drażliwość... cóż, zapraszanm na terapię :) Pewnie że nie ma ludzi doskonałych, o rzeczach oczywistych nie trzeba pisać... -
wuesel
a ja lubie o nich pisac...z tym dystansem to nie tak...nie lubie poprostu jak ktos mnie olewa za wyglad:/z terapi nie skorzystam. ale dzieki:]nie przepadam za gŁupio-mądrymi...testy...buehe hehehehe -
wuesel
w dodatku pada podejrzenie że jesteś nimfomanką..to już wogole musi być super...jeśli tak jest to powinnaś sie leczyć:/znam taką jedną...to chyba najgorsza przypadŁość kobieca<buehehehe> -
Ewelinka
jak widzisz wszystko kwestia gustu:) Nikt nie lubi jak się go olewa za wygląd, to też oczywiste :) Ja tego nie znoszę!!! A głupio mądra raczej nie jestem...nietrafna diagnoza, widać że nie psycholog, hehe. I raz jeszcze powtórze, brak poczucia humoru i dystansu do siebie... -
Ewelinka
Nimfomanką nie jestem :) Nie wiem skąd to podejrzenie... a Ty jak już powiedziałam psychologiem nie jesteś więc ... sorry, ale od diagnoz ja tu jestem -
wuesel
bueheheheh...ciekawe..wyciągas z diagnozy bardzooo szybko:Pwszystkim wmawiasz że są stuknieci?? -
wuesel
myśl sobie co chcesz:P twoja sprawa...ale chyba kiepsko u ciebie z ta psychologią:/..nie znasz mnie:]a z ta gŁupio-mądrą to bym sie zastanowiŁ..która kobieta robi kolesiowi testy...pfffffff...moze dlatego jestes sama...trzeba by bylo sie nad tym zastanowić..bo faceci cenią <normalne kobiety>:]
ale co może o tym widzieć zakompleksiony sztywniak<bueheheheh>