Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lucek

• 12/01/2005 18:28
    Fenks tu fajdros, forum is znowu onlajn!!!

p0zdr0><y ziomale, klikajcie na forumie

http://www.dresy.pl/forum/
  • faidros

• 12/01/2005 19:56
    Te Lucjusz, chyba do studiów chodzisz, że Ci się takie skojarzenia nawijają nieprzyzwoite. Jaki faidros? Faidres! Mnie tutaj nie przezywaj od jakiś antycznych studentów, sokratejskich fagasów czy innych Lizjasza lovelasów.
    FaidrEs - się pisze co w wypasionej greckiej translacji znaczy tyle co czysta dzianina.
    Faidres! "Oto rzekłem raz trzeci. Prawdą jest powiedziane po trzykroć."
    Takiego cycata mnie tu mój nowy student z jakiegoś poemata - o wyprawie na łiskacza, wynalazł.
    Swoją betonową drogą to polecam trzecią generacje studenciaków, bo nawijki takie różne znają i same coś podczas stukania podsuwają.
    Jeden to własnie i forum nam pocerował.
    A że był bez oczu czy jakoś tam zaoczny to długo szukał jakiegoś kodu.
    Jeszcze mnie tu wkręcał że nie można komiórki ładować kablem od serwera bo on nie ma baterii w zestawie..
    Okejoz..student nie pisz już więcej..Nie tego masz masz nie pisać. To do Ciebie było...
  • lucek

• 12/01/2005 20:36
    teno, ziom, sory za mojego studenta, on niedosłyszący jest, to i źle naskrobał fajdres, conie? No to ja spadam, bo dziwki się same nie wyprowadzą.
    Swoją drogą polecam thecrims.com; ]]

l.
  • dominik koza

• 26/01/2005 15:32
    dziala a jakby nie dzialalo.
    czemu?
    bo kur&* nie piszecie, a czlowiekowi wiary zaczyna brakowac.
  • dominik koza

• 27/01/2005 14:26
    no to zajebiscie, zamiast forum jakies prywatne fotki, itp, wszystko lezy otwarte

http://www.dresy.pl/forum/
  • dominik koza

• 10/02/2005 13:34
    co z tym forum?
  • faidros

• 09/03/2005 00:15
    Już odbilimy studencinom domene. Chociaż, nie powiem, że łatwo było odszukać dom tych menów. Ale triada nam przyja gdyż wujek Stefka Silnorękiego adminuje portiernią i wygooglował którzy to.
    Za usterki nie przepraszamy jako, iż to nie my spsuli.
  • dominik koza

• 09/03/2005 00:35
    no to gicior, trzepnac ich i za mnie.
  • dominik koza

• 09/03/2005 19:04
    ehe, studenciny znowu gora.
| |

to grono dojrzałe, ostateczny owoc mariażu ducha dziejów i ślepej pani zegarmistrz - ewolucji, f...

Miejsca grona (0)