- 1
- 2
-
John
1P admin Wierzbowski 137
2KPK Mlotek 92
2PUE inst 92
4Hist Pol 67
5UE Barcz 66
6Handel wydziałowy 38
7Rodzinne Ignatowicz 31
7KPK Tylman 31
9Finansowe 27
10Kidyba Handel 22
11Filozofia Szyszkowska 18
12 Rzym 17
13Historia Prawa Sojka Zielinska 12
13Zobow Czachorski 12
13Sawicki PMP 12
13KPC 12
17PPracy Barzycka 10
18Radwanski Cyw og 9
18Wolter Cywilne 9
18Pazdan PMP 9
21Wstep 8
21Konst Mordwiłko 8
23Logika 6
24Gartlicki P Konst 5
24Ad Publ Kulesza Izdebski 5
24PPG5
27Rolne3
28Pcyw Og Skowr Bocian 2
Papier smierdzi 25
-
Anonim
-
Anonim
-
John
Nie no gratuluje zwyciezcy, we are the champions, trzymac tak dalej. Zaskakuje bardzo wysoka pozycja mlotka biorac pod uwage ze polowa ludzi, np tak jak ja, na niego nie glosowala bo go nie czytala bo sie uczyla z tylman.
Ogolnie patrzac na pierwsza dziesiatke ciarki mnie przechodza, powracaja dawne koszmary, wspomnienia.... Czy mozna jakos naprawic te ksiazki? Nie, po prostu sie nie da, jedyne lekarstwo - wyrzucic i pisac od nowa... Wspolczuje osobom ktore dopiero zaczynaja przygode z naszym wydzialem, czeka was droga przez pieklo... -
-
damn' it!
Handel wydzialowy dopiero na 6tym miejscu??? Chyba ludziki nie kupili tej ksiazki przed sesja albo nikt do niej nie zajrzal. Dla mnie ta ksiazka jest winner'em :P ktos zebral kupe materialow ale zapomnial przeczytac calosc przed wydaniem :) -
♪ NewmaN ♪
jest w handlu wydz. tak duzo błedów ze czasem nie wiadomo co autor mial na mysli...pomijam literówki...
no i ten lejacy sie tekst...jedne wielki slowotok..ble -
Puchacz
ja również gratuluje zwycięzcy, w pełni zasłużony wynik...
co ciekawe kilka z tych podręczników (KPK- młotek, filozofia prawa Szyszkowskiej) wzbudziły nawet niesmak wydawców, bo od paru lat nie są wznawiane ich wydania, a po wydziale krążą jedynie kserówki. -
Daniel
>John napisał
>Ogolnie patrzac na pierwsza dziesiatke ciarki mnie
>przechodza, powracaja dawne koszmary, wspomnienia.... Czy
>mozna jakos naprawic te ksiazki? Nie, po prostu sie nie da,
>jedyne lekarstwo - wyrzucic i pisac od nowa... Wspolczuje
>osobom ktore dopiero zaczynaja przygode z naszym wydzialem,
>czeka was droga przez pieklo...
Najgorsze jest to, że nikt nie dostrzega tego problemu, błędy sprzed lat nie znikają, a nowych tylko przybywa. Uznanie Łukasz za kawał dobrej roboty, no i gratulacje dla zwycięskiej 10 :P
-
K. Beskidzki
A mnie mimo wszystko zadziwia zwycięzca konkursu - bo ja autentycznie LUBIĘ ten podręcznik, dobrze mi się go czytało i uważam nawet, że jest CIEKAWY :P
A że handel nisko - nic dziwnego - obecny IV rok to w końcu mniejszość na Wydziale. Za to nieszczęsnego admina męczyła już zdecydowana większość. -
Machlas
jako pierwszoroczny jestem dumny ze bardaszek został sklasyfikowany na tak wysokim miejscu(4). śmiać się czy płakać? -
szukaj na innym portalu
pierwsze dwa miejsca to moje typowania także.. :)
ehh ale Filo dopiero na 11!! wszystko przed Wami studenci; )
nagroda dla 1miejsca to jakaś "Złota Malina" czy coś..? :P -
J.
A czy zwycięzca odbierze nagrodę (no właśnie tylko jaką?) i będzie dziękował przy tym rodzinie, wydawcy, bogu i matce?
Myślę że powinniśmy zrobić takie specjalne zakładki czy coś w tym stylu (jak Literacki Nobel 2007, czy Nagroda Nike 2005) i będzie to Najgorszy Podręcznik 2008. -
Don't smoke
Wysokie miejsce Barszcza to wyraz waszej tłumionej agresji w stosunku do przedmiotu, który was przerasta!
Ej, bo mi się Barcz podoba! :D -
PLE
Ja mam propozycje, że PRZESŁAĆ DO HELPDESKA linki do gronowych tematów o dziadowskich podręcznikach - może "przypadkiem" lista i uwagi studentów trafi do kadry :PPPPP -
Martishia
Dzięki dla kolego organizatora za zaangażowanie i zorganizowanie nam rozrywki w tym ciężkim czasie - nie ma jak wątek w którym można wylać gorzkie żale i jednocześnie się pośmiać. Fajnie,że Ci się chciało (zwłaszcza podliczać).
Sugeruję drugą edycję w przyszłym roku :) -
Anonim
-
czekoladowa
>Don't smoke napisał
>Wysokie miejsce Barszcza to wyraz waszej tłumionej agresji
>w stosunku do przedmiotu, który was przerasta!
>
>Ej, bo mi się Barcz podoba! :D
kolega ma troche racji- niechęc do przedmiotu moze wplywac na niechec do podrecznika. jak ktos nie chodzil na cwiczenia i wyklady a potem od zera uczyl sie z podrecznika to moze narastac w nim niechec. chyba ze ten przedmiot to pmp :) a wlasnie! moze by tak teraz konkurs na najlepszy podrecznik wydzialowy? -
PizzaBella
-
Anonim
-
Anonim
Autentycznie szkoda, że po tylu latach braku wydziałowego podręcznika do handlu ukazała się taka kiszka. Dużo lepiej już było bez tego podręcznika.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne