Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oko

etam od razu nie uchwytny, widziałem go wczoraj pod elektrycznym jak jechał rowerem......
    A co do terminu to też mam plecy i podobno nie robi terminów pisemnych we wrześniu - tylko ustny:/
  • k.

Jak ktos ma do niego jakis pewny kontakt, telefon gg e;p to niech mi da na PM.
  • Anonim

>etam od razu nie uchwytny, widziałem go wczoraj pod
    >elektrycznym jak jechał rowerem......

To było go zapytać czy nie zrobi terminu :D
  • Oko

nie zdążyłem:D
  • horrible dream

Ważna informacja dla wszystkich mających jeszcze zaległy egzamin u Łopatki:

Złapałem go dzisiaj na uczelni i dowiedziałem się paru rzeczy.
    Nie będzie pisemnego terminu wrześniowego, zamiast tego będzie odpowiedź ustna. Mamy się zebrać w grupę i na dniach dać odpowiedź ile jest osób z egzaminem w plecy i kiedy nam odpowiada termin - Łopatka proponował, że odpowiada mu nawet w tym tygodniu, albo w następnym.

Ja osobiście jestem za tym piątkiem (19 września) o godzinie 12:00, bo wtedy (przy pomyślnych wiatrach) możnaby złożyć indeks do dziekanatu już z wpisem na czas.

Jeśli są sprzeciwy, czy wnioski - proszę o propozycje na priva. Tam też proszę wszelkich zainteresowanych zdawaniem tego egzaminu o ich dane osobowe (imię + nazwisko + numer grupy wg mnie wystarczy).

Niestety nie wszyscy mają grono, więc roześlijcie to po swoich grupach, jak możecie.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)