- 1
- 2
-
M S
-
Michał
-
Maciek
-
ChrustAA
-
-
Anonim
wyklad jest jutro o 14:15 w GM tam na pierwszym pietrze .... a zaliczenie?? hmm moze jutro powie ... -
ChrustAA
dobzre zrozumialem ze zaliczenie za tydzien i cos sie pisze?
Ktos wie jaka bedize forma i ew ma jakes notatki? Bo jeszzce chyba nigdy ztego sie nic nie pisalo tylko jakies proforma rozmowy byly -
Anonim
-
ChrustAA
Ja bylem generlanie to tylko mowil ze za tudzen zaliczenie.
ale Wasi mieli jeszcze laborke wtedy moze cos dopowiedzial -
przemo
>Ktos wie jaka bedize forma i ew ma jakes notatki? Bo jeszzce
>chyba nigdy ztego sie nic nie pisalo tylko jakies proforma
>rozmowy byly
Oj... w naszym roczniku był pisemny, ale umówiliśmy się co do tematów i wiadomo było, co może dać (z naszej listy) więc spoko przeszło. -
ChrustAA
a masz gdzies ta liste czy cos w tym stylu? dobrze by mu bylo cos takiego dac przed nastepnym czwartkiem; ] -
przemo
>ChrustAA napisał
>a masz gdzies ta liste czy cos w tym stylu? dobrze by mu
>bylo cos takiego dac przed nastepnym czwartkiem; ]
Nie mam, ale została zrobiona na podstawie wykładu i tego, co zdołaliśmy z niego zanotować (czyli niewiele) lub to, co potrailiśmyz innych przedmiotów ( coś o idei i ogólnie o wirtualnych przyrządach pomiarowych było na pewno i jakieś inne pytania). -
norba
jak to jest z korzystaniem z niedozwolonych pomocy u tego Pana?daje wspomagac sie np telefonem albo cos?
-
ChrustAA
Zrobcie ta liste co mowilem Wam dzis i wrzuccie tutaj.
Proponuje jakies MES czy VI (budowa wirtualnego przyrzadu pomiarowego) nie wiem cokolwiek byle byly te pytania jutro -
szukajcie a znajdziecie
Było to zaliczenie?
Jak wyglądało?
Czy dużo osób nie przyszło?
Kiedy będzie poprawa?
Kiedyś trzeba to w końcu zaliczyć. -
-=AnDrEw=-
Bylo, chyba wszyscy byli, a przynajmniej bardzo duzo nas bylo.
W skrocie mowiac chyba sie spozniles.
Oficjalnie poprawy nie bedzie, ale podobno chetni moga sobie podwyzszyc ocene ustna odpowiedzia. Kiedy? Nie mam pojecia. -
ChrustAA
-
ChrustAA
-
Anonim
powiedzial ze "nie ma takiej opcji " by ktos nie zaliczyl.. ale szalu z ocenami ma nie byc... podwyzszenie ocen ma byc zaraz po wpisach, a wpisy sa we czwartek o 14..... -
ChrustAA
Nodobra ale nadal nie powiedzieliscie mi czy pisaliscie cos czy nie? i jak ma wystawiac te oceny; ] ? -
Anonim
pisalismy... 2 grupy, po 2 pytania z tych co byly ustalone, z wlasnymi notatkami... oceny na podstawie tego co napisalismy + ocena z laborki bo to sie laczy teraz we wpisach w indexie....
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne