Łazy [41]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jazz...

Co roku jest coraz lepiej kogo/ czego to zasługa?
  • Spiderschwein

bo my tam jedziemy ?
  • Jazz...

To jeden z tych właśnie powodo ale czy sa tez inne? Czemu wracamy tam co roku? Tylko mi gumis nie mow ze po te delfiny w ostatni dzien wyjazdu:P
  • Spiderschwein

bo jest piekna plaża, wspaniałe morze, romantyczne spacery itp. itd.....

dobra koniec pierd..... wiadomo, że wracamy bo w Łazach jest klimat do picia.

A delfiny hehe ja pamietam ze po ostatnich delfinach to mało co nie zostałem bez gaci :D

aha no i pamiętajcie mamy 5 % sanczoskiej zniżki na rybe :D
  • Blizniak

Wszedzie jest super w takim towarzystwie:) A jesli do tego towarzystwa dochodzi morze to nie moze byc lepiej:P Pozdro dla łazowiczów
  • Jazz...

No ba 5% znizka na rybke to mi bardzo pasuje...a towarzycho jak zawsze wyborne...pozdrowienia dla wszystkich kochanych łazowiczów
  • Spiderschwein

I dla lodziarek w budce :D
  • GONZO

już wy najlepiej wiecie czemu mi sie tam tak podoba :D
    - dupy
    - dupy
    - dupy
    - dupy
    - nie no, plaża jest fajna. W końcu jeździmy tam grać
  • Spiderschwein

jebać szlaufy i pasztety :D
  • Jazz...

Tak To prawda plaza jest piekna i moja ulubiona smazalnia i bilard!!:P
  • Gosia Rajchert

Nie wiem co jest w Łazach. Mała mieścina, nie da się nbie spotkać na ulicy jak wyjdzie kilka grupek osobno. Wiadomo kogo, gdzie szukać... Coś jest.
    Ale jednego żałuję, że nadal nie mogę namówić na Chałupy. Żałujcie... Ja tam i tak jeszcze pojadę, nawet jeśli dopiero w własną rodziną :P
  • Jazz...

Ja byłam w Chałupach i przyznam sie że jest fajnie bo z jednej strony jeziorko a z drugiej morze ale w chałupach nie podoba mi sie to ze to tak naprawde tylko wielkie pola namiotowe i nie ma tak naprawde takiego centrum..
  • Spiderschwein

everybody pomarańcza :

CHAŁUPY ŁELKOM TU BAHAMA LALALA ...coś tam
  • Jazz...

Lazy to duża wioska jeszcze odcieta troche od cywilizacji ale mi własnie się to podoba bo jest to jeszcze takie dziewicze i plaża taka piekna i im dłużej Łazy bedą mało znane tym lepiej bo bedzie tam w miare tanio
  • Spiderschwein

jesli są tam jeszcze jakieś dziewica Agnieszka to chyba tylko do sierpnia
  • Jazz...

tobie gumis tylko jedno w glowie no wiesz co ja tu o przyrodzie itd a ty tylko o babach
  • Spiderschwein

siała baba mak nie wiedziała jak a dziad wiedział nie powiedział a to było tak....

może weźmiemy śpiwory jak by nam się zachciało spać na plaży ? :D
  • Jazz...

śpiworki nad morze hmmm to dobry pomysl ale ja jeszcze nie wiem czy mam ochote spac na plazy..nigdy nie spalam i nie wiem czy jestem na to gotowa:P
  • Gosia Rajchert

A ja się piszę na gorącą noc na plaży :P Najpierw piwko i śpiewanie a potem... hmmm... kto wie; )
  • GONZO

a ja wiem, że są i w sierpniu <łeee>
| |

Zajebista miejscowośc nad pięknym polskim Bałtyczkiem...Jeśli ktoś był wie o czym mówie .Wię...

Miejsca grona (0)

Tagi