-
glooms
Gdzie nie wyjdę tam same pedały. Kluby chcą być modne i robią się gay-friendly. Na ulicach kolesie z czubkami i w kolorowych koszulkach. Przecież to chore!
-
mankowski
Glooms
Przebierasz się czasem za Mercurego ?
w OBcisły i lśniący trykot ?
-
Denerwuje Cie ta gadka ?
Czy jestes dumny ze 500 razy zabrano głos w sprawie tekstu
"zapraszam na 100% heretycy" ?
-
glooms
To jest grono, a nie forum. Jak masz ochotę snuć dalej swoje przemyślenia, to wejdż na forum i przyłącz się do tych degeneratów. Wtedy porozmawiamy i odpowiem Ci na Twoje jakże bezsensowne pytanie. -
mankowski
na forum niczego sie nie dowiem - wole tutaj
-
ktore pytanie jest bezsensowne ? -
-
mankowski
-
glooms
-
glooms
-
mankowski
-
glooms
Rozumiem, że masz ochotę się dowiedzieć na temat moich poglądów, żeby móc ustalić, czy to co piszę, jest przejawem mojej homofobii, bądż prowokacji. Mam poglądy lewicowe, nie skrajnie, aczkolwiek coraz bardziej. Homofobem nie jestem, tolerancyjny coraz mniej. Obrażam ludzi, kiedy widzę, że są idiotami. Nie lubię jak ktoś pisze nie na temat. Nienawidzę pseudo-intelektualistów. Homoseksualistów się brzydzę, aczkolwiek znam wielu. Kilkoro z nich, to bardzo wartościowi ludzie. -
mankowski
Tolerancyjny to i ja jestem coraz mniej - ale staram się nie obrażać idiotów bowiem miałem kiedyś nieprzyjemność spotkania się z pięścią jednego.
POnadtto kiedy się denerwujesz, łatwiej Tobą manipulować -myślałeś kiedyś o tym ?
Raczej nie znam - tj nie utrzymuje znajomości z ludźmi któych się brzydzę. Wydaje się że trudno kogoś znać i czuć do niego obrzydzenie - to chyba jakaś forma masochizmu. Oczywiście mozna sobie wyobrazic utalentowanego uczonego, ktory nie uznaje higieny osobistej. Mimo wszystko pozostaje on wartościową osobą.
I nie obraź się - nie chę Cię pouczać
-
gibffe
tez mam tego korwa dosyc
patologia gdzie nie spojrzysz no tragedia
(beda mi tu py** laskac na antenie =]) -
Anonim
-
Madź.
chce mi sie rzygac na widok dwoc h panow trzynajacych sie za raczki lub dwoch pan uprawiajacych sekks -
Łukasz Gotowicki
ble :\
ale za to pieknie to wyglada jak idzie Kobieta trzymająca za reke swojego chlopaka i jak słodziutko sobie daja buziaczka :) wtluleni w siebie,szczesliwi,zakochani,ni ewidzacy nic innego po za nimi :) to jest SUPER!!!KAZDEMU TEGO ZYCZE !
-
SIUPAKABRAZ
KOBIETA! OBDAZONA BARDZIEJ OD BOGA BO MA 3 ORGAZMY sutkowy, pochwowy lechtaczkowy i jak sie postara to analnie tez ja doprowadzisz wiem sprawdzalem a facet ma za to jeden orgazm i to w dodatku HUJOWY hehehe nie prawda facet analnie tez dojdzie Wiem bo sprawdzalem niemacie pojecia jakie to uczucie bo wy macie orgazm tylko HUJOWY buehehehehe ZADNYCH ADOPCJI to prawda Zadnych dzieci wychowywanych przez gejow Ale dajcie im sie ruchac bo ONI MY WY TO lubia ale niewszyscy jeszcze o tym wiedza -
SIUPAKABRAZ
JEZELI TO TY JESTES NA ZDJECIU TO WYBACZ !!! PROPONUJE OPERACJE BO TWOJ WYGLAD TO JEST CHORE I NIE POTRAFISZ JESZCZE O SIEBIE ZADBAC KTORA BABA CIE BEDZIE CHCIALA A CI KOLESIE MAJA GUST STYL WYCZUCIE I NIESAMOWITE POJECIE KULTURY. ZNASZ CHOCIAZ JEDNEGO JAKIM JEST CZLOWIEKIEM ? CZY OCENIASZ GO PO CZUBKU NA GLOWIE
W TAKIM RAZIE ZAKONNIC E TEZ WYGLADAJA DZIWNIE I WSZYSTKO JEST ODMIENNE OD SIEBIE - NAZWAL BYM TO RUZNORODNE ALE HMMM NIEWIEM CZY KUMASZ