Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • † evil †

Ulubione hm...ann i jadeite z 2 serii
  • ela

mnezmozyna i rete
  • Bubblegum Crisisgirl

One nie byly zle :) A juz na pewno nie Mnemozyna.
  • ela

no ale dobyrmi trudno je nazwac. sluzyly galaxii a to sporo o nich mowi, nie?
  • † evil †

no niby tak :P Fajna jest Kwartet Amazonek: Pala-Pala, Jun-Jun, Ves-Ves i Cele-Cele
  • Zła Kobieta

Z Kwartetem sie zgadzam ... No i, oczywiście, z czterema Wielkimi z pierwszej serii ... Najlepszy najgorszy zły to wg mnie ten ROBAl z cyrku (wróżkaż czy co to było) ... Bo nie wiadomo, dlaczego on własciwie był zły ... I ta jego tajemniczość starsznie mnie i przyciągała ...
  • Zła Kobieta

No, tak .. juz pamietam.. o Zirconie mi chodziło ... Tylko czy ona aby wyglądała na coś płci żeńskiej (bo "pieknej" to raczej nie)
  • ela

Ja ją zawsze nazywałam obleśna starą koctuchą.
  • † evil †

mam pytanko związane z plutonem i neptunem znaczy Michiru i haruką, czy one były lezbijkami?? bo to pytanie mnie męczy od dawna:P
  • Bubblegum Crisisgirl

:D Michiru i Haruka nie byly lesbijkami. Ewentualnie Haruka bo lubila Michiru i Bunny jej sie podobala swego czasu :] Mysle jednak ze blizej jej do obojniaka niz lesbijki. Natomiast Michiru pewnie byla bi bo facetami sie interesowala ale z Haruka byly w normalnym partnerskim milosnym zwiazku :) Ale konkluzja jest taka ze w japonskiej sztuce i kulturze sprawy plci i upodoban sa bardziej skomplikowane i rozbudowane i chyba ciezko je tak czy siak ujac w dwoch slowach 'bi' czy 'hetero' itp; )
  • † evil †

no to teraz rozumiem:P
  • Zła Kobieta

Watek Haruki i Michiru jakos specjalnie nie przypadł mi do gustu ... Oczywiście do chwili walki z sama Galaxią, gdy obie umierały obok siebie ... ten moment z nimi pamiętam najlepiej, bo naprawdę był wzruszający ... A w to, co było między nimi - nie wnikam, chyba za trudne!; -)
  • słodki wermut

ale taki temat już tu jest :( więc nie chce mi się znów tego samego pisać....
  • † evil †

jaki temat jush jest??
  • słodki wermut

"ulubieni wrogowie" - więc na jedno wychodzi. Tam o tych "złych" już troszku dyskutowaliśmy :)
  • Anonim

nio właśnie... już o tym dyskutowałyśmy; ) więc po co jeszcze raz znów to samo?; P
  • Arahne

ja lubię Beruche :)
  • Kolmop :)

Moi ulubieni wrógowie to Aluminowa Syrena i Ołowiana Wrona (czy jak jej tam) :) No i kwartet amazońśki też :P
  • Anonim

Galaxia :D