HULAJ DUSZA PIEKŁA NIE MA [27]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Barek

kawal o napieciu:
    na pieciu napadło dziesieciu.
  • Ojczyzna Polszczyzna

jedyna bajka jaką znam - i musi być szowinistyczna :|

bajka o selerze:
    żona pierze, a ja se leżę - pomijając oczywiście wymowę "ę", ale musi być gramatycznie; P
  • Barek

o nalesniku znasz?
    Na lesnika drzewo spadlo
  • Ojczyzna Polszczyzna

hłe hle hle, na ilone kiedys spadła puszka coli z drzewa, tzn ktoś ja spuscił na sznurku dla kawalu, mialam to szczęście, ze jechalam z tyłu i bylo mi dane to widzieć, puszka lądująca centralnie na czubku glowy ilonki a potem blyskawicznie wznosząca sie do gory ku uciesze dwóch chłopcow................oj, piekne to bylo................
  • Barek

ale pelna puszka czy pusta?
  • ijo

na szczęscie moje pusta..chociaż na Asi nie bo jakby była pełna to mogłaby się jeszcze posmiać z mojej wywrotki;Dheheheh
  • ijo

a ja słyszałam coś mega absurdalnego:
    "siedzi pieróg na drzewie i w pierogu sobie grzebie"..ulubiony tekst mojej koleżanki(wtajemniczeni wiedza której;))
  • Barek

Brykac czy kamyki polykac?
    Wybierac, wybierac do woli,
    prawa czy lewa reke mam upierdolic?
  • Ojczyzna Polszczyzna

ahaha, "prawą czy lewą....." kiedys nie dało mi spac, MUSIALAM to uslyszeć, ku niezadowoleniu szanownegogrona przy stole. sztywniaki. lamusy.
  • Ojczyzna Polszczyzna

nie no dobrze ze pucha byla pusta, bez przesadyzmu ilona, nie jestem chyba taka okropna..................;)
  • Ojczyzna Polszczyzna

a z tym pierogiem.............chodzi ci o mnie czy o moja siostrę? hle hłe hłe
  • Barek

A ja siostry nie mialem ani tez nie mam aktualnie przeciez wiec dlaczego spierac sprany pierog na rogu Kruczej stoi taki facet i on mam w lewej kieszeni spodni 20 zl drobnymi (w zlotowkach) a w prawej gornej marynarki 10 zl (w dwuzlotowkach). Pozwala mu tepiej utrzymac rownowage!!!!!
  • Barek

A ja siostry nie mialem ani tez nie mam aktualnie przeciez wiec dlaczego spierac sprany pierog na rogu Kruczej stoi taki facet i on mam w lewej kieszeni spodni 20 zl drobnymi (w zlotowkach) a w prawej gornej marynarki 10 zl (w dwuzlotowkach). Pozwala mu tepiej utrzymac rownowage!!!!!
  • Ojczyzna Polszczyzna

hmm, nie kumkam trochę :( tego wywodu.....
  • Barek

Chodzi o to ze w lewej kieszeni ma wiecej monet lzejszych po 1zl,
    a w prawej mniej ciezszych - po 2zl. I jak stanie np: na jednej nodze
    to obciazony tymi monetami w rownym stopniu bedzie mocniej trzymal sie podloza.
  • Ojczyzna Polszczyzna

le nie kumam A PROPOS CZEGO TO
  • Barek

No chodzi o to ze on (ten facet) zna ta siostre przeciez
  • Barek

• Barek

• Ojczyzna Polszczyzna

jezu marek, kręci mi się w głowie od tej anegdotki. wychodzi na to, ze moja siostra zna tego faceta.................hmm
  • 1
  • 2
| |

tańce, hulanki, swawole............

Miejsca grona (0)