Ibis [22]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oasia

Kochane Ibiski zamieszczajcie życzenia osobom Wam bardziej lub mniej bliskim. To bardzo miłe jak ktoś o nas pamięta
  • Oasia

Kochani z okazji dnia dziecka życzę Wam samych słonecznych chwil w tym pochmurnym życiu i abyście nigdy nie zatracili dziecięcej duszy, takiej czystej, prostej i doskonałej. Dużo słodyczy Oasia Wam życzy. Chyba każdy z nas czuje się dzieckiem...
  • Oasia

Nawiązując do życzeń dziękuję wszystkim którzy pamiętali o moich imieninach i Adze za piękne kwiatki.
    Przypominam wszystkim że 3 lipca jest Jacka.
  • do what you want to do...

a ja chciałabym życzyć Nam (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi), żeby jak najszybiej się spełniło to marzenie... :)))

juz nie mogę się doczekać, a Wy???

i oczywiście jeszcze się wyrobię za złożeniem życzeń z okazji Dnia Dziecka tylko słodkich dni, dla tych wszystkich, którzy czują się młodzi duchem!!!
  • Oasia

Jeśli chodzi o zyczenia spełnienia naszego największego w tej chwili marzenia, to myślę że w lipcu musimy się wziąć za jego realizację, bo spełnienie tego marzenia raczej samo nie zapuka do naszych drzwi. Mam dokładny plan jak je zrealizować.
  • Min psaxneis tin agapi

Dzis sa Joli urodziny!!!!!!!!!!!!!!
    Jolu 100Lat i spelnienia marzen.Buziaki
  • ?

Dzięki Jacek!!! Dziewczyny zrobiłyście mi ogromną niespodziankę!! Naprawdę w życiu się nie spodziewałam!! Poprostu super!!! Jesteście naprawde kochane!! Szczerze to bałam się tej pracy i jak mnie przyjmiecie, ale teraz nie zamieniłabym Ibiska na Ostrobramskiej na żadna inną pracę!! DZIĘKUJE!!!!
  • Oasia

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wiele wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe serce łap każdego dnia życzę Ci tego... zgadnij kto... JA

Joasiu - bardzo dobrze się z Tobą pracuje, jesteś bardzo sympatyczna i pracowita, z doświadczenia wiemy, że na okresie próbnym pracowników nie można za bardzo chwalić-ale jest naprawdę OK.Nie bierz tylko z nieodpowiednich osób przykładu; -))
  • ?

DZIĘKUJE!! Mam nadzieje, że czekoladki w pracy jeszcze zostały, a jak nie to kupie nowe :-P
    Nawet nie wiecie jak miło to czytać! Ja napewno należę do osób które nie spoczywaja na laurach po usłyszeniu dobrego słowa - wręcz przeciwnie!!! To, że jesteś ze mnie zadowolona "moja opiekunko" jedynie może mnie mobilizować do jeszcze lepszej pracy!! I jest mi bardzo źle i głupio kiedy popełnię gafe!! A przykład biorę tylko z tych osób...... sama wiesz :-)
  • Oasia

Dobrze Joasiu postaram się dawać Ci dobry przykład tak abyś mogła nas dobrze zastąpić jak odejdziemy, bo uważam że jesteś do tego najodpowiedniejszą osobą, szybko się uczysz, nie boisz się pytać i masz dobry kontakt z gośćmi. Pozdrawiam. Jutro razem pracyjemy moja "podopieczna" :-)
  • nete

Jolu,
    spoznione ale najszczersze zyczenia spelnienia marzeń + obys zawsze byla taka piękna, tak uśmiechnięta, tak pojętna i tak zadowolona jak teraz!
    oby tak dalej Jolu

Jeszcze raz gratulacje dla twórców forum:)
    Bardzo przyjemnie patrzec na tak serdeczną sobie grupę osób i to jeszcze znajomych z pracy?!!! Niebywałe.
    Pozdrawiam
  • Min psaxneis tin agapi

No pani kierownik w końcu sie odezwala do nas na gronie :)))
    Pani kierownik zapraszamy czesciej!!!
    Pozdrawiam
  • ?

Zastąpić!!!! O czym Ty Asiu mówisz!!! Wspaniale mi się z Wami prauje i nie wyobrażam sobie innej załogi!! Jesteście bardzo sympatyczni i nie podkreślacie tego że jestem nowa!! Pomagacie mi gdy mam jakis problem dlatego nie boje sie pytać!!
    Dziś mam pierwszą nocke z Rafałem :-)
    Pozdrawiam!!

no no sielsko - anielsko :))) ale mi się podoba...
    musimy tylko się jakos zintegrować poza pracą, co Wy na to???
    pomysły wpisujemy na nowym forum - integracja :)

no no sielsko - anielsko :))) ale mi się podoba...
    musimy tylko się jakos zintegrować poza pracą, co Wy na to???
    pomysły wpisujemy na nowym forum - integracja :)
  • Oasia

Jeśli chodzi o życzenia to mam nadzieję że Jackowi złozymy je osobiście w Łodzi i on z tej okazji postawi małe piwko. Oczywiście przypominam że Jacek na naszym wyjeździe będzie miał imieninki.
    Tylko czy nam się uda?
    Potrzebujemy zgody i przychylności jeszcze tylko jednej osoby, tak dla nas ważnej ale czasami zaskakującej; -0
  • nete

jesli moge sie wypowiedziec to kazde dobre rozwiazanie, ktore nikogo nie urazi zasluguje na zielone swiatlo
    moze bedziecie mieli okazje zaprosic kogos do grona z lodzi?
  • Anonim

a czy mnie,czy mnie tez przyjmiecie ???? :)
    pozdrawiam wszystkich serdecznie
  • Oasia

Każdego przyjmujemy kto ma coś wspólnego z Ibisem lub chciałby mieć. Kasia juz nalezy do naszej ekipy, więc witam i zyczę wytrwałości w pracy
| |

zapraszam wszystkich, którzy mieli, mają lub chcieliby mieć coś wspólnego z hotelami Ibis...

Fotki

Miejsca grona (0)