Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krecik

Witam zebranych :P

Pisze tu by pokazac wielka niesprawiedliwosc ktora mnie dotknela i mam nadzieje na sprawiedliwy werdykt i ukaranie winnych! Wiekszosc tego tematu jest skierowana do Kupola, ktory jak wszyscy wiemy - slynie z wielkiego mozgu ( :| :P ) i inteligencjii ( hee?ze jak? :P ) wiec mam nadzieje, ze wyda sprawiedliwy werdykt...

Teraz pokrutce przedstawie sprawe:
    Pol roku temu porzyczylem moja plyte z tabami niejakiemu Maciejowi K. pseudonim "Mynda"... Po 3 dniach, gdy dowiedzialem sie, ze "Mynda" nie potrafi obslugiwac swojego komputera, ktory jest zreszta z dupy... oskarzyl mnie, a raczej moja plyte, ze jest zepsuta... Jednakowoz u mnie dzialala bez zarzutu. Zazadalem wiec kategorycznie zwrotu wyzej wymienionej plyty. Wtedy rozpoczal sie koszmar... Mynda, nie dosc, ze nie przyniosl mi cd, choc mial do tego wiele okazjii to grozil mi slownie, ze mi "zajebie"; P Ja coprawda nie bylem dluzny i odpowiadalem, ze "dostanie po ryju" lecz to on zaczal! I tak mijal czas... tydzien po tygodniu prosilem o zrot mej wlasnosci a on tydzien w tydzien odmawial... Dzisiejszego dnia dowiedzialem sie od Macieja K., iz moja plyta w piatek zmienila wlasciciela. Ten debil Maciej K. zamiast przekazac ja mojemu bratu Przemyslawowi W. dal ja Annie S. pseudonim "mala Ania" lub "mala Mynda". Najblizszy termin, gdy spotkam w szkole "mala Mynde" bedzie czwartek... Lecz znajac zycie cd dostane za kolejne pol roku....

Nalezy wiec sobie zadac pytanie:
    Czy "Mynda" i "mala Mynda" moga sie tak krzatac po naszym terytorium?! Czy zbyt wielka pewnosc siebie moze spowodowac powstanie gangu "Mynd"? i wreszcie: CZY MY POWINNISMY NA TO POZWOLIC?!
    Odpowiedz brzmi: NIE!! Oboje musza dostac po ryju i tyle :P
    KUPOLu! Jedyny sprawiedliwy! RATUJ!

PS:
    Aha... bym zapomnial:
    Przykro mi Aniu, lecz ja juz sie nie zajmuje "kartonowymi bonkami" - heh, swoja droga ten pomysl byl absurdalny :/ :P Wiec wybacz, lecz spolka akcyjna zerwana :P

Od teraz zajmuje sie swoim wlasnym pomyslem: "tekturowe bonki" - to jest to :> :D I wszystkie zyski beda moje :>

Nie wiem, chyba sie grono psuje znow, bo juz 3 raz to pisze i jak narazie ani razu nie widze... a forum "Bonki" niby ustawilo sie na gorze listy, niby, ze tam najnowsza wiadomosc... hmmmm...
  • Krecik

I jeszcze jedno:
    Moze wielu z Was uzna, iz przesadzam, lecz dzis to jest niewinna moja CD, lecz jutro moze to byc Twoja CD, pojutzre moze byc to Twoj odtwarzacz CD, a popojutrze moze juz to byc Twoj telewizor :/
    Nie dajmy im zamataczyc!

PS:Nie wiem jaki wplyw jest "malej Myndy" w ta zbrodnie, lecz sadzac po wszedzie okazywanym jej podziwie dla tylka "Szeryfa Macieja" - wnioskuje, iz jest ona wspolorganizatorka akcjii....

pozdrawiam - Detektyw Kret
  • Anonim

chicalbym powiedziec ze zostalem nieslusznie oskarzony a z braku obroncy z urzedu bede bronil sie sam :P

po pierwsze - rzecz o ktora musialem sie prosic dosc dlugo aby niejaki Michal W. mi pozyczyl byl popsuta

a mimo to Michal "morda" "krecik" W. z pelna premedytacja dal mi ja wiedzac ze nie dziala i nie bede mogl z niej skorzystac - tak wyglada moja linia obrony

i wnioskuje o kare 10 lat zakazu gry w bonki za ta z gory zaplanowana intryge w ktora zostalem wmieszany

dziekuje i pozdrawiam - ADWOKAT MENDY MENDA:P
  • Anonim

krecik na twó alpel postanowiłem zawiazać komitet wyzwolenia wszytskich płyt cd

a odnosnie zaginiecai płyt to do gangu mendy małej ani nalezy jeszcze ich szef- gzik menda:P

on jest najgorszy!! ja wydaje kase na płytki a on daje je innym i sie okazuje że tamta osoba dała komus innem a tamta dała komus innemu i jakbym miał szukac tej płytki to pewnie w kambodzy bym ja znalazł u pigmejów (których tam nie ma) na szyji

jeszcze inaczej stawia sie sprawa oddawania płyt to to jujz jest szopka oni maja taka skleroze że biora mowia zę oddadza za tydzień lecz po tygodniu zapominaja kogo ona była i oddaja innym osoba bo mysleli ze to była ich a te osoby sa blade że to ich ale biora w końcu kolejna płytka do kolekcji:P

musimy tak podpisywac wszytkie swoje płyty!!
    musimy wpierdolić gangowi
    musimy wymagac od nich spałaty za starty fizyczne, psychiczne i moralne
    musimy dostac zadoscuczynienie w postaci skrzynki granatów:)

pozdrawiam inspektor KUPOL:D
  • Anonim

odezwal sie najwiekszy zlodziej CD

dalem mu plytke z ŁindoŁsem Ikspe a ten go gdzies przeniral i jeszcze mowi ze nei wei gdzie jest i ze moge sobie sam poszukac
    i do dzis jej nie dostalem

a kupol sam do gangu nalezy ale sie przyznac nie chce

a ja jako poszkodowany "wymagam spałaty za starty fizyczne, psychiczne i moralne oraz zadoscuczynienia
  • Krecik

Mynda:"wymagam spałaty za starty fizyczne, psychiczne i moralne oraz zadoscuczynienia"

OK - dostaniesz po ryju :P Czy to "zadoscuczynienie Ci odpowiada?
  • gzik

dobra to ja wszytko zajebałemmm:P hahaha
    ale ze mnie drań ]:->...macie nie frat chłoposzki...buhahaha ja sie czuje rozkosznie:P:P
    (0..O)
    |__]
  • gzik

_ .
    , - . , - " ` " " - ./ \
    / \ ` - . | .::::.::::.
    \ / ` - . ::::::::::::
    | " =\ ':::::::'
    | . = = " | o _ | _ ':'
    | _ o . ` ( _ ) ,;;;;,;;;;,
    ; \\ ; ;;;;;;;;;;;
    \ _ . / / ---. ';;;;;;;'
    \ ` ` ' ---'/ \ ';'
    \ . - - . _ / - ' |
    , - ` . / ` - . _ ( /
    `-. _`-. _ \ ` \ ' \
    ( ` ` ' . _ _ , | \
    / ~ - . ` | | |
    / `; - . . | | |
    . ' \ / | | /
    . ' - . '. | \ | .'
    ` - . _ '. | / " ` ` \
    / ` " - - ., _'-._\ - . ___.' _ ;
    / ` " " "; -- ' `. |
    / . ' ` \ / " " - .
    ; / \ " " - , \
    | / | \ |
    \ | ' . |/
    '. \ . ' ` - . /
    ' . _ ' . , ___ , .; ' ' - . ___.'
    ` " " " " ----------'`

ON ci zajebał płyte:P:P
  • Anonim

to miał być wiewiór, Gzik? a nie wygląda <hahaha>
    napisałam zajebisty komentarz ale jakoś mi go nie dodało, więc nie mam zamiaru się powtarzać. napiszę tylko, że sz.p. Krecik to zwykły, ślepy kret więc co on tam może widzieć i wiedzieć. miałam jego płyte zupełnie nie będąc świadomą że to jego płyta.
    a gang z Maciejem i Gzikiem... hm... zostawię to dla siebie;) po co mam wydawać cały squad mafii wiewiórów?
  • Anonim

pamietajce zeby nie sluchac kreta :)
    on jak zawsze jakies pierdoly opowiada
    sama nieprawda probouje oczernic porzadnych obywateli :)
  • Krecik

juz ja Cie "oczernie" - niech Cie tylko dorwe!! :[ :P smierdzielu :P
  • Anonim

medna ty kretynie łindowsa to gzik przenorał powiedziałem ze mam dać ci a on oddał komu innemu bo w tym kraju tes tyle mend ż emógł sie pomylić a zze spłatami fizycznymi to jestem za kretem wierdolić wam ASMN IJIOFD GASKLGASDIGVABSDJIO IOGIAB ABPA BLEEEEEEE!!!!!!! morda:D

• Anonim

mnie nie obchodzi kto przenoral tylko komu pozyczylem Kretynie :P:)
  • gzik

no pewnie ja zajebałem:)i burmistrzowi pozyczyłem bo kurwa nie miał<hahaha> tak na serio to tej płyty w ogole nie było:P
  • Anonim

a tak a pro po Krecie :P plytka dziala czy jednak pozyczyles mi od razu zepsuta???????????
  • Anonim

no wlasnie brak odpowiedzi oznacza ze odrazu byla popsuta MORDO :P
  • Anonim

chcialbym zauwazyc ze od mojej ostatniej wypowiedz minely ponad 2 lata a mojego ŁINDOŁSA jak nie bylo tak ku zdziwieniu wszystkich nadal NIE MA :)

rowniez nie doczekalem sie ingerecji sadu Anny Marii wesoloweskeij :P ktora umozyla sprawe w zwiazku z brakiem dowodow

takze akcje przeprowadzone przez co dopiero wolnego K.Rutkowskeigo nie daly rezultatu

wnosze o nie przedawnienie tej zborni i wstrzecie dochodzenia
    w ktorej udzial wezmie Centralen Biuro Antykorupcyjne:)

czuje ze w tzw sprawe MENDA ŁINDOŁS GEJT jest zameiszane wiele osob wiecej niz w LEPPER GEJT i w SEX AFEERE i w tym sporo osob z pierwszych stron gazet i to własnie oni probuja ją wyciszyc

nie bede wymienial ich nazwisk gdyz nie mowimi o tych o ktorych nie mowimy (tzn Gziku i Kupoolu):):P a takze mogloby to wplynac na dlasze losy sledztwa w ktorym uczestniczy juz wiele tajnych agencji rzadowych m.in. KGB, CIA, FBI, AGD, RTV, RTL a takze Archiwum X :)

wkrotce ma dolaczyc Superniania a takze Macius i Bozenka z klanu wtedy napewno sprawcy nie umkna sprawiedliwosci i zostana znalezieni surowo i przykladnie ukarani

jak narazie moge ujawnic tylko ze ze zgromadzonych poszlak wynika ze udzial w tej aferze na skale swiatowa sa prwadopodnie zamieszani
    KUBCZAK BROTHERS, ale nie jest jeszcze wiadomo czy byli tylko pionkami plotkami czy jednak moze stanowili adresatow tego zmyslnie uknutego porwania a z nieznianych jeszcze powodow przestepstwo to ich przeroslo i tak drobiazgowo przeprowadzona operacja wymkla im sie z rak

------- DeDe reporter:)
  • Anonim

Przypuszczam, że Maciej miał sen, w którym Bog przemówił do niego: "Macieju, do Ciebie to należy rozruszanie forum na gronie. Zaprawdę powiadam Ci, ze dostąpisz wielu zaszczytów jeśli Ci się to uda"
    KORUPCJA?:)

co do płyty... w tej sprawie jestem bezstronna:P ale mogę jedynie przypuszczać, że KUBCZAK BROTHERS chcieli w jakiś nieprzepisowy sposób posłużyć się płytą i, jak to napisał Maciej "operacja wymkla im sie z rak" (choć nie mówi się "wymkła" tylko "wymknęła") i płyta doznała uszczerbku na zdrowu, a jej szczątki pochowane zostały gdzies w lesie..

wprawdzie nie jestem Anna Maria tylko Anna Małgorzata Maria Magdalena, ale moze coś mogę w tej sprawie zrobić:P
  • Anonim

oj ja specjlenie popelnilem kilka bledow w tekscie zeby sprawdzic na ile uwaznie czytacie czy jak u innych sylabujecie badz literkujacie :)

a te drobne bledziki wynikaja z beldu w druku:) a moze poprstu palec mi sie obsunał:P

ale widze ze tutaj kolejna osoba probuje odejsc od glownego tematu na tym forum, nikt mi tu oczu nie zamydli:)

Mala Ania uwazaj bo mozesz znalezc sie w kregu osob podejrzanych:)

--------specjalnie dla Sprawy dla Reportera wasz DeDe reporter:) gronowa Elzbieta Jaworowicz:P---
  • Anonim

taaa.... specjalnie:P i wcale się nie boję żadnych bezpodstawnych podejrzeń
| |

Takie male plastikowe a jak potrafia zrobic dobrze ... Kto sprobuje raz ten juz sie nigdy temu nie...

Miejsca grona (0)