-
Anonim
Zainspirowany dzisiejsza rozmowa na pruszkowskiej ławce wrzucam temat życiowego AUTORYTETU ... (o ile ktos ma) ... niech o nim cos wrzuci ... hmmm ?? -
Anonim
Moim życiowym autorytetem (co za słowo w ogóle- śmiesznie się pisze; ] ) jest Ewrurski- chłop z zasadami, marzyciel, ale umie twardo stąpać po ziemii... :D -
Anonim
-
Anonim
-
-
pakiremurez
hehe myslac powaznie o tej sprawie , to musialaby byc jakas madra osoba, myslaca pozytywnie i dajaca z siebie wszystko dla dobra sprawy :> to moze papa , TAK , chce byc taki dobry jak n........... CHCE BYC ANIOLEM hehe -
Anonim
A ja powiem tak...
chyba jednego konkretnego, nieskazitelnego to mi brak...
ale jak sobie pomyślę jaką mam zajebistą ekipę...
i jak od każdego mogę coś wziąć...
no i oczywiście jak wiele daje Wam moja persona.... :>
aż się ciepło na serduszku robi...
:] -
Anonim
No co niektorzy jeszcze nie wiedza bo ic wczoraj nie bylo na lawce ...; P no ale zeby sie wypowiedziec dla spelnienia tematu to twierdze ze moja starsza sister, jest naprawde takim zyciowym mentorem :) Lubie ją :D hehehe -
Anonim
Domel Ty luju :P
Teraz mi będziesz nieobecności wypominać? Ale zobaczy tylko jakie ona dają efekty... :]
A co do ławek, używek....
O której jedziesz?
Chcemy wyjść koło 17-18 złapać bucha, wypić browara i uczcić MNIE; D -
Anonim
No nie wiem 17.27 mam posiag do zachodniej ... przeciez ci nie wypominam ty malpo dbany o twoje dane w glowie co bys byla madrzejsza; -) -
Anonim
No szkoda, że ominie Cię czczenie MNIE; D
qrwa co mnie duma dopadła to masakra :] -
Anonim
lu oj ja zawsze wiedziałam ze ty taka skromniutka jesteś..
skromniuteńka :D -
pozytyw
a ja nie mam autorytetu....nie chce byc jak ktos..nie chce dazyc do czegos co ktos juz osiagnal...chce byc poza tym...stapac swoja sciezka,isc wlasnym torem,nie nasladujac nikogo...tworzyc swym zyciem droge ktora jest odmienna od wszystkich stereotypow ...isc i dawac szczescie ,isc i karcic za glupote..isc i sie dzielic z innymi(tymi oczywiscie ktorzy na to zasluguja)doznaniami zyciem refleksjami...nie patrzec na to jak inni mnie oceniaja byc tym kim chce byc...i sie nie zmieniac...osiagnac zloty srodek w zyciu pomiedzy wszelakimi sprawami ...prowadzic byt na drodze pokoju...ah i jeszcze wiecej... -
Anonim
No!
Mądrze powiedziane...
Zgadzam się z przedmówcą...
a na potwierdzenie swoich słów dodam, że Dżejpn jest od teraz moim autorytetem :P; D -
pozytyw
hehe wez kobieto bo sie normalnie poczuje kims waznym:P hihi pozdro;D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
pozytyw
hehehehe w sumie to chyba jako jedyny autorytet moglbym na to stanowisko przyjac tego typa;D
ne boli ne boli;] -
pakiremurez
einstein - juz nie pojdziesz jego sciezka bo musialbys wymyslec cos mądrzejszego :] a na pocieszenie dodam ze pozniej beda krajac twoj mozdzek zeby sie dowiedziec dlaczego taki byles :D
-
pozytyw
hehe tylko ze ka pragne u kresu mego zycia kremacji i spalenia;Da prochy w kosmos niech rozsypane beda na znak mej jednosci z otaczajacym nas niezbadanym swiatem;D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem