Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No tak pięknie pięknie już za parę każdy gdzieś jedzie
    z naszej szkółki to z tego co wiem większość do U.K. np
    Rafał z koleżanką do Londynu, mała Olcia z Kasią (każdy wie jaką,którą teraz serdecznie pozdrawiam) oraz Marcią czarną..
    ajj jest chłopaczek od nas z uczelni,który jedzie od Orlando jakieś 45 autkiem więc noo pięknie,moich 2 kumpli z 3city też się na FL wbijają,więc jest wesoło.
    senior Wilk z hiszpańskiego z mojej grupy mnie tu bajerował o tym,że espańol chce zwiedzić,ale podobno zakłada interes i nie może się ruszyć z PL..
    no i ta słynna już akcja z Konradem,który już papiery załatwiał do Stanów, na wyjazd z Efcią moją oraz ze mną..buu dał chłopak ciała!
    Tak poza szkołą,och to u mnie są dwie czwórki,które już lada dzień uciekają..niedawno przyszły im DSy więc pewnie już niedługo będą w uSa.Znana dziewczyną Basia od Efci za 2,5 tygodnia londuje na JFK i będzie z 4m-ce w Nowym Jorku..
    Mój napalony na Suzii (pieska mojego) qumpel hehe atakuje w tym roku zachodni kraniec Francji - Bretanię. No i jak widomym od zeszłego roku popularna stała się Irlandia - Dublin. Niom a Dagmarka cóź wraca do Monachium też ma niezłą opcję..
    Więc widzimy,że te wakacje większość spędza na wyjazdach..ajj i nie wolno mi tu zapomnieć o Agusi, bejbe zapomniałam napomknąć o Tobie, Aga jak dobrze pójdzie to może wyjedzie do Ostródy z 3miasta :D też Cię mała lofe ..heh
  • P!zamaN

Rafał z kolezanka??hmm chcialbym wiedziec z ktora :D....
  • Anonim

Niom sam nie jedziesz..podobno z jakąś laską masz mieszkać..czy jak?
  • P!zamaN

eee to juz raczej nie aktualne :] ale nie wykluczam takiej sytuacji..ogolnie jade ze znajomym..sami :) i troske załuje ze jade bo na tym wybrzezu tyle pieknych kobiet ze ja w szoku a wiosenka jest wiec mogłoby sei cos fajnego przytrafic a tak..,muse jechac doi pracy :/ buuuu
  • Anonim

tak życie uczuciowe w rozkwicie..aaa myy buuu

szkoda mówić..

• P!zamaN

Widze ze Marcia tez cierpi na brak rozkwitu w tak słoneczne dni :/ buuu trzeba cos z tym zrobic tylko no mało czasu jest :) hihih no ale dla chccacego nic trudnego:)...moze dzis spotka sie ta lub tego hmmm Trzeba sei trzymac Marcia głowa do gory :)hhehehe
  • Anonim

Rafał hmm..poprostu życie uczuciowe w rozkwicie :D
  • aamm paulinka :)

:P

marcia a ja wiem..