-
.
Proszę o argumenty zwolenników diety, osób które ją stosowały. Opinie "odwrotne" będą kasowane, na nie jest miejsce w innym wątku. -
w.
to ja wpiszę się tu i tu- zależy o co chodzi
Jeżeli chodzi o chudnięcie to jestem za tą dietą, bo chudnie się szybko, bez efektu jojo.
Jeżeli chodzi o zdrowie to wpiszę się w innym wątku:) -
Anonim
ja schudlam bez efektu jojo 7kg i jestem bardzo zadowolona.
Przy delikatnych cwiczeniach ,spacerach z psem itp moje ciało na tym nie ucierpiało
Ani zdrowie-żadne łamanie paznokci czy wypadanie włosów . -
.
Schudłam z pomocą diety Cambridge 29 kilogramów. Dołączyłam do tego ćwiczenia, zaczęłam się odżywiać zdrowo i zmieniłam się nie do poznania. Polecam! -
-
Chce tylko wszystkiego!
jej<marzyciel> a ile ci zajelo schudniecie tych 29kg:O:O
ale bym chciala -
.
zajęło mi to 1 rok :) a wszystko dlatego, że moja waga się nieznacznie wahała, raz ważyłam więcej a raz mniej. Jednak sądzę że to optymalny czas na zrzucenie prawie 30 kilogramów. -
Anonim
byscie chcialy pewnie jak najszybciej schudnac.
najszybciej nie oznacza, ze dobrze.
nie stosujcie diety cambridge i innych tego typu.
jeden rok 29kg? czyli jednak nie to, ze glupia dieta to malo efektywna :P
jak juz gdzies pisalem. bez stosowania glupich diet schudlem przez wakacje (2 i pol miecha) 20kg. mniej jadlem i cwiczylem.
i to nie jest za duzo na ten okres
ech mam dosc tego tematu juz xP -
.
-
Anonim
musialem napisac, ludzie jeszcze zaczna stosowac ta diete... a to niedobrze ^^
ale ok, wierz bezkresnie dietetykowi i swojej wiedzy na ten temat xP -
.
-
kasia_pelasia
jak najbardziej ZAAAAA... narazie schudłam 10 kg... ale chce jeszcze 6 kg.. tak do 54; )))... swietna dieta, napewno bede ją polecała, zero efektów ubocznych podczas stosowania; ) (przynajmniej u mnie), obecie jestem na gotowanym ale planuje powtorzyc przd albo po świetach ... z tym ze 2 tyg scisłej i tyg wychodzenia...; )) tak mi polciła konsultantka... -
kasia_pelasia
a co do tego wpisu tego kolesia.. to nie przejmujcie sie dziewczyny.... TO TYLKO FACET !!!!!!!!!!!!! -
.
-
.
>takuya. ida to lesba xP napisał
>byscie chcialy pewnie jak najszybciej schudnac.
>najszybciej nie oznacza, ze dobrze.
>jeden rok 29kg? czyli jednak nie to, ze glupia dieta to malo
>efektywna :P
>
>jak juz gdzies pisalem. bez stosowania glupich diet schudlem
>przez wakacje (2 i pol miecha) 20kg. mniej jadlem i
>cwiczylem.
Skoro szybko nie oznacza dobrze, to znaczy ze Twoje 20 kilo na 2,5 miesiąca to wolno? Oj, zaprzeczasz samemu sobie.
-
Anonim
>$♥KASIA♥$ napisała:
>a co do tego wpisu tego kolesia.. to nie przejmujcie sie
>dziewczyny.... TO TYLKO FACET !!!!!!!!!!!!!
-_-"
carie - juz o tym pisalem. a Ty nadal swoje ^^
za duzo to na tydzien 3-4-5 itd
napisalem tyle co wiem. a moja wiedza nie jest oparta na moich wlasnych wymyslach V_V"""
a efekty uboczne i tak pewnie wyjda. nie zawsze sa w trakcie. w odchudzaniu sa czesto po.
serio, robcie jak chcecie. wasze ciala
a ja jestem glupi i nic nie wiem - tez tak myslcie ^^
sayonara ^^ -
.
Oj ja Ci też wiele rzeczy pisałam a Ty nadal swoje; p naprawdę Takuya nie dogadamy się w tej kwestii więc naprawdę dyskusja nie ma sensu! -
kasia_pelasia
znam bardzi duzo osób które stosowały tą diete... i nawet po skonczeniu nie mały efektów ubocznych !!!! i narazie sie dobrze trzymają... (rok po skończeniu) nie maja efektu jojo...; ))) z reszta to tylko od nas zalezy, widomo jak sie zacznie wsówac jak z przed diety to nie ma cudów, waga bedzie rosła... a to czy ją utrzymamy zależy wyłacznie od nas !!!! ta dieta jest ŚWIETNA !!!!!!!!!; )))) -
Chce tylko wszystkiego!
oh takuya twoje 20 kg przez wakajce ma byc niby zdrowe skoro podobno 7 kg na miesiac jest bardzo niebezpieczne...?
ty sie odchudzaj po swojemu a my dziewczyny bedziemy sie "truc" swoimi metodami:) -
Anonim
ech, dodam jeszcze tylko to.
czytajac wypowiedzi tutaj niektorych dziewczyn, przychodzi mi na mysl jedno slowo - "głupie"
zyjcie w swoim przekonaniu ^^
sayonara -
.
oj żyjemy i jesteśmy baardzo szczęśliwe :) ja dziś mam 9 dzień cambridge :) Prpopnuję Ci Takuya nie brac już udziału w dyskusji, ponieważ jak widać Twoje słowa nie robią na nikim większego wrażenia to po co masz sobie męczyć paluszki przy klawiaturze :)