Odchudzanie/ diety/ zdrowe odżywianie [55]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Proszę o argumenty zwolenników diety, osób które ją stosowały. Opinie "odwrotne" będą kasowane, na nie jest miejsce w innym wątku.
  • w.

to ja wpiszę się tu i tu- zależy o co chodzi

Jeżeli chodzi o chudnięcie to jestem za tą dietą, bo chudnie się szybko, bez efektu jojo.
    Jeżeli chodzi o zdrowie to wpiszę się w innym wątku:)
  • Anonim

ja schudlam bez efektu jojo 7kg i jestem bardzo zadowolona.

Przy delikatnych cwiczeniach ,spacerach z psem itp moje ciało na tym nie ucierpiało

Ani zdrowie-żadne łamanie paznokci czy wypadanie włosów .
  • .

Schudłam z pomocą diety Cambridge 29 kilogramów. Dołączyłam do tego ćwiczenia, zaczęłam się odżywiać zdrowo i zmieniłam się nie do poznania. Polecam!
  • Chce tylko wszystkiego!

jej<marzyciel> a ile ci zajelo schudniecie tych 29kg:O:O
    ale bym chciala
  • .

zajęło mi to 1 rok :) a wszystko dlatego, że moja waga się nieznacznie wahała, raz ważyłam więcej a raz mniej. Jednak sądzę że to optymalny czas na zrzucenie prawie 30 kilogramów.
  • Anonim

byscie chcialy pewnie jak najszybciej schudnac.
    najszybciej nie oznacza, ze dobrze.

nie stosujcie diety cambridge i innych tego typu.

jeden rok 29kg? czyli jednak nie to, ze glupia dieta to malo efektywna :P

jak juz gdzies pisalem. bez stosowania glupich diet schudlem przez wakacje (2 i pol miecha) 20kg. mniej jadlem i cwiczylem.
    i to nie jest za duzo na ten okres

ech mam dosc tego tematu juz xP
  • .

To nie pisz na ten temat i będzie spokój.
  • Anonim

musialem napisac, ludzie jeszcze zaczna stosowac ta diete... a to niedobrze ^^

ale ok, wierz bezkresnie dietetykowi i swojej wiedzy na ten temat xP
  • .

Amen :)
  • kasia_pelasia

jak najbardziej ZAAAAA... narazie schudłam 10 kg... ale chce jeszcze 6 kg.. tak do 54; )))... swietna dieta, napewno bede ją polecała, zero efektów ubocznych podczas stosowania; ) (przynajmniej u mnie), obecie jestem na gotowanym ale planuje powtorzyc przd albo po świetach ... z tym ze 2 tyg scisłej i tyg wychodzenia...; )) tak mi polciła konsultantka...
  • kasia_pelasia

a co do tego wpisu tego kolesia.. to nie przejmujcie sie dziewczyny.... TO TYLKO FACET !!!!!!!!!!!!!
  • .

Super, że Ci się udało Kasiu!
  • .

>takuya. ida to lesba xP napisał
    >byscie chcialy pewnie jak najszybciej schudnac.
    >najszybciej nie oznacza, ze dobrze.

>jeden rok 29kg? czyli jednak nie to, ze glupia dieta to malo
    >efektywna :P
    >
    >jak juz gdzies pisalem. bez stosowania glupich diet schudlem
    >przez wakacje (2 i pol miecha) 20kg. mniej jadlem i
    >cwiczylem.

Skoro szybko nie oznacza dobrze, to znaczy ze Twoje 20 kilo na 2,5 miesiąca to wolno? Oj, zaprzeczasz samemu sobie.

• Anonim

>$♥KASIA♥$ napisała:
    >a co do tego wpisu tego kolesia.. to nie przejmujcie sie
    >dziewczyny.... TO TYLKO FACET !!!!!!!!!!!!!

-_-"

carie - juz o tym pisalem. a Ty nadal swoje ^^
    za duzo to na tydzien 3-4-5 itd

napisalem tyle co wiem. a moja wiedza nie jest oparta na moich wlasnych wymyslach V_V"""

a efekty uboczne i tak pewnie wyjda. nie zawsze sa w trakcie. w odchudzaniu sa czesto po.

serio, robcie jak chcecie. wasze ciala
    a ja jestem glupi i nic nie wiem - tez tak myslcie ^^

sayonara ^^
  • .

Oj ja Ci też wiele rzeczy pisałam a Ty nadal swoje; p naprawdę Takuya nie dogadamy się w tej kwestii więc naprawdę dyskusja nie ma sensu!
  • kasia_pelasia

znam bardzi duzo osób które stosowały tą diete... i nawet po skonczeniu nie mały efektów ubocznych !!!! i narazie sie dobrze trzymają... (rok po skończeniu) nie maja efektu jojo...; ))) z reszta to tylko od nas zalezy, widomo jak sie zacznie wsówac jak z przed diety to nie ma cudów, waga bedzie rosła... a to czy ją utrzymamy zależy wyłacznie od nas !!!! ta dieta jest ŚWIETNA !!!!!!!!!; ))))
  • Chce tylko wszystkiego!

oh takuya twoje 20 kg przez wakajce ma byc niby zdrowe skoro podobno 7 kg na miesiac jest bardzo niebezpieczne...?
    ty sie odchudzaj po swojemu a my dziewczyny bedziemy sie "truc" swoimi metodami:)
  • Anonim

ech, dodam jeszcze tylko to.

czytajac wypowiedzi tutaj niektorych dziewczyn, przychodzi mi na mysl jedno slowo - "głupie"

zyjcie w swoim przekonaniu ^^

sayonara
  • .

oj żyjemy i jesteśmy baardzo szczęśliwe :) ja dziś mam 9 dzień cambridge :) Prpopnuję Ci Takuya nie brac już udziału w dyskusji, ponieważ jak widać Twoje słowa nie robią na nikim większego wrażenia to po co masz sobie męczyć paluszki przy klawiaturze :)
| |

Grono dla każdego, kto chciałby zrzucić zbędne kilogramy. Zasady są jasne: kultura, wzajemna po...

Miejsca grona (0)