-
Anonim
elo,
skoro "otarlem sie o slawe" to moze taki temat - JA bylem prawie slawny.
Np. ja w 1 klasie podstawowki prowadzilem DD Reportera, moze ktos to w ogole pamieta hehehe, taki gniot dla smrodow na poczatku lat 90 tych.
No a jeszcze niedawno podkladalem glosy do filmow;]
-
Kasza.
haha :D dobre
moj tata mial grac w stawiam na tolka banana tego najmlodszego... moglam miec slawnego tate...i proponowali mu zeby spiewal w tym zespole gdzie spiewal kukiz (wybaczcie moja ignorancje ale nie znam sie na polskim rocku)
-
Kasza.
aaaa i bylam raz w 5 10 15 bo moja kolezanka i jej tata uczyli tam angielskiego hohohoho -
Anonim
no ja za czasow podstawowki jeszcze bylem w jakichs programach, ale dawno to bylo i nie pamietam ocb.
ale qrde tak malo brakowalo mi do slawy, moja matka jak mialem 10 lat wyslala mnie na jakis casting dla modeli, cos tam robilem, a potem z 2 miechy pozniej przychodzily listy, ze mnie bardzo chca do czegos. a ja olalem.
a teraz nie ma takich opcji juz :/ -
-
Jamajka boogie!
dd dobrze pamiętam!!
ja występowałam w TikTaku....straszliwy stresssss.....
i na pudełku od klocków takich drewnianych byłam....o boszeeeee....cóż to były za śmieszne czasy!! -
Anonim
nom, w ogole ja Ci powiem joko, ze ten poczatek lat 90tych pamietam najlepiej.. Krikoland, restauracja w samolocie na Ochocie... dobre czasy:)
a teraz mamy tylko zasrana galerie mokotow i inne smieci. -
Kasza.
-
Anonim
ale to tylko TV, ktorej i tak nie ogladam za duzo. Poza tym za stary jestem;]
a tak w ogole to skad ja cie znam?Bo znam cie na pewno.Ale nie wiem skad. Po prostu kojarze twarz;] -
Kasza.
-
Anonim
-
Kasza.
jest jescze joko
nie wiem...T.N moze? nie mam pomyslu...snow and surf? gdzie do liceum chodziles?
-
Anonim
nie, raczej obstawiam piaseczno;] bo do liceum na mokotowie, ale w piasecznie bywalem czesto u ziomow - boczas, madej, japa.. -
Kasza.
ja za to w piasecznie to jedynie spie..do podstawowki chodzilam na mokotowie -
liceum srodmiescie poludniowe...w piasecznie nie znam prawie nikogo...no chyba ze widzielismy sie po prostu w 709 :] -
Anonim
moze jakis balecik? bo na srodmiesciu poludniowym tez mam od pytonga znajomych.. a autobanami sie nie bujam;] -
Kasza.
-
Anonim