otarlem/am sie o slawe [8]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

elo,

skoro "otarlem sie o slawe" to moze taki temat - JA bylem prawie slawny.

Np. ja w 1 klasie podstawowki prowadzilem DD Reportera, moze ktos to w ogole pamieta hehehe, taki gniot dla smrodow na poczatku lat 90 tych.

No a jeszcze niedawno podkladalem glosy do filmow;]
  • Kasza.

haha :D dobre

moj tata mial grac w stawiam na tolka banana tego najmlodszego... moglam miec slawnego tate...i proponowali mu zeby spiewal w tym zespole gdzie spiewal kukiz (wybaczcie moja ignorancje ale nie znam sie na polskim rocku)
  • Kasza.

aaaa i bylam raz w 5 10 15 bo moja kolezanka i jej tata uczyli tam angielskiego hohohoho
  • Anonim

no ja za czasow podstawowki jeszcze bylem w jakichs programach, ale dawno to bylo i nie pamietam ocb.

ale qrde tak malo brakowalo mi do slawy, moja matka jak mialem 10 lat wyslala mnie na jakis casting dla modeli, cos tam robilem, a potem z 2 miechy pozniej przychodzily listy, ze mnie bardzo chca do czegos. a ja olalem.

a teraz nie ma takich opcji juz :/
  • Jamajka boogie!

dd dobrze pamiętam!!
    ja występowałam w TikTaku....straszliwy stresssss.....
    i na pudełku od klocków takich drewnianych byłam....o boszeeeee....cóż to były za śmieszne czasy!!
  • Anonim

nom, w ogole ja Ci powiem joko, ze ten poczatek lat 90tych pamietam najlepiej.. Krikoland, restauracja w samolocie na Ochocie... dobre czasy:)

a teraz mamy tylko zasrana galerie mokotow i inne smieci.
  • Kasza.

ale wrocily smerfy!
  • Anonim

ale to tylko TV, ktorej i tak nie ogladam za duzo. Poza tym za stary jestem;]

a tak w ogole to skad ja cie znam?Bo znam cie na pewno.Ale nie wiem skad. Po prostu kojarze twarz;]
  • Kasza.

mnie?:>
  • Anonim

nie, siebie;]
  • Kasza.

jest jescze joko

nie wiem...T.N moze? nie mam pomyslu...snow and surf? gdzie do liceum chodziles?
  • Anonim

nie, raczej obstawiam piaseczno;] bo do liceum na mokotowie, ale w piasecznie bywalem czesto u ziomow - boczas, madej, japa..
  • Kasza.

ja za to w piasecznie to jedynie spie..do podstawowki chodzilam na mokotowie -
    liceum srodmiescie poludniowe...w piasecznie nie znam prawie nikogo...no chyba ze widzielismy sie po prostu w 709 :]
  • Anonim

moze jakis balecik? bo na srodmiesciu poludniowym tez mam od pytonga znajomych.. a autobanami sie nie bujam;]
  • Kasza.

no moze moze...
  • Anonim

to sie nie obrazisz jak cie kopsne do znajomych pewnie;]
| |

Spotkales kogos slawnego? siedziales w kinie zobok Ani Muchy Otarles sie o Piaska Stalas w kolejc...

Miejsca grona (0)