Odloty i przyloty [22]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Filip

Od kiedy ruszyly tanie linie lotnicze wybieram sie prawie raz w miesiacu na jakis wypad w znajome lub nie znajome. Jesli wie sie jak i kiedy szukac mozna dostac lot ponizej ceny reklamowanej. Zazwyczaj nie kupuje nic drozszego jak za 19Euro. :))
    Zachecam was do wymiany gdzie, kiedy i jaka linia ma promocje!!!
  • sztamgast

Dobry plan, jak cos wylapie dam znac i licze na to samo
  • długa(marzenia na zyczenie)

jakimi liniami lotniczymi najlepiej sie dostac do Dortmundu vel Dusseldorfu? Moze macie jakies doswiadczenia z tanimi liniami. Widzialam calkiem mila oferte wizz air, ale przeraza mnie mala ilosc bagazu ktora moge zabrac ze soba. (meskim komentarzom kwestii bagazowej mowie stanowcze nie:D)

Wylot bylby w nastepny weekend tj 27 lub 28. I .06.

pzdr. :)
  • Filip

Do dusseldorfu z tych tanich linii lotniczych leci tylko germanwings ale niestety nie z polski :(
    Pozostaje tylko wizzair z wawy ,gdanska i katowic lub eayjet z krakowa. Kazda tania linia lotnicza ma ograniczenia do 20 kg. niektore nawet do 15kg.
    Mozesz liczyc na tolerancej do 3 kg. bez doplaty... wiecej moze byc drogo. Jesli masz naprawde duzo bagazu, polecam pociag jan kiepura warszawa frankfurt przez kolonie i dusseldorf. Mozesz sie zalapac na "Spar Night" czli miejsce siedzace 29 euro (Sleepereta moim zdaniem wygodniejsze duze rozkladane siedzenia, wygodniejsze od kuszetki), lezace (kuszetka) 39euro i sypialne 59 euro. W weeked raczej nie dostaniesz tych cen bo wszyscy wtedy jada ale tak na poniedzialek lub czwartek masz duze szanse... zycze powodzenia
  • ﻬUltraViolet deﻬ

Ja wybieram sie do Polski jeszcze w ten piatek. Mam o tyle dobra sytuacje, ze do lotniska Köln-Bonn mam jakies 6 km. Kieruje sie na Katowice i do rodzinnego miasta znow niezbyt duza odleglosc do pokonania :) Faktycznie z tymi bagazymi jest roznie, ja zostalam ostatnio zmylona przez bioro podrozy. Bylam przygotowana na to, ze moge miec bagaz do 15 kg, po czym na lotnisku okazalo sie, ze moglam spokojnie miec dodatkowo 5 kg wiecej. Ogolnie polaczenie mam dobre wiec wole linie lotnicze, tak jest szybciej, latwiej i wygodniej, choc nie zawsze taniej, dlatego staram sie robic rezerwacje z duzym wyprzedzeniem.
  • Anonim

hej !
    Ja szukam korzystnych taryf do Madrytu i Rzymu. Proszę Was o poradę stali bywalcy-podróżnicy.
    A btw, jak z noclegami na Waszych wypadach?
    Na ile dni zwykle wybywacie?
    Pozdrawiam.
  • Ela M.

Slyszal ktos o tanim polaczeniu do Eindhoven? ponoc cos lata od niedawna. Szukam czegos na predko w tamta strone.
  • Filip

Wizz Air lata z katowic do Eindhoven...
  • Ela M.

Dzieki...;-)
  • Kamyla;]

a jakimi liniami najtaniej do Hiszpanii??
  • Filip

A dokad sie wybierasz?
    Duzo tanich polaczen z polski ma norwegian
    http://www.norwegian.no
  • marta

hiszpanię tanio mozna odwiedzić liniami clickair (hiszpańskie tanie linie), tylko nie mam z nimi (jeszcze) doświadczenia.
    a może ktoś może o nich coś powiedzieć?
    mają b fajne oferty za 200euro z warszawy do lisbony przez barcelone.
    tylko nie słyszałam jeszcze nic o tej firmie :/
  • Anonim

ja teraz bylam SkyEurope w Barcelonie. bilety w obie strony kosztowaly mnie troche ponad 200 euro. w sumie wszystko super, tylko szkoda, ze z warszawy nie lataja. trzeba sie jeszcze po Polsce przemieszczac... :(
  • krok do przodu, dwa do tyłu

witam szukam taniego lotu do paryza na 30 kwietnia...
| |

Mam taki plan. Polatać sobie po Europie. Ot tak na dzien/dwa/trzy... Gdzies tak raz w miesiacu, z...

Miejsca grona (0)