-
Agata .
-
Wercik, oi!!! ♥ (HK)
-
Nevermore
-
Anonim
przeciez wiekszosc ludzi jest fajna lamane na zajebista. bo ponoc o to w zyciu chodzi. jestesmy mniejszoscia, czas domagac sie reprezentacji w sejmie! -
-
Nevermore
-
Wercik, oi!!! ♥ (HK)
-
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
wielu osobom nie chodzi w zyciu tylko o to by byc fajnym\zajebistym, tylko nie byc zwyklym, czy ordynarnym. dlatego, niestety wybieraja rozne sciezki, poczynajac od roznych powalonych ubiorow, sztucznym przekonan, no i przez rozne grona, to rowniez -
Anonim
-
Anonim
jaki Ty powazny sie zrobiles PETER :] czemu nie przyznasz sie ze jestes fajny łamane na zajebisty? z tego co pamietam skromnosc nie byla Twoja mocna strona :p -
~ 理 解~ !~MagHide~
Abe Lincoln powiedziałeś: "wielu osobom nie chodzi w zyciu tylko o to by byc fajnym\zajebistym, tylko nie byc zwyklym, czy ordynarnym"
i z tym się zgadzam bezsprzecznie,
a później dodałeś: "wybieraja rozne sciezki, poczynajac od roznych powalonych ubiorow, sztucznym przekonan, no i przez rozne grona, to rowniez"
i to jest moim zdaniem niesprawiedliwe, to twoim zdaniem ich stroje są "powalone",a ich przekonania "sztuczne", to Twój, ograniczony niezbyt tolerancyjnymi poglądami punkt widzenia powoduje że tak ich postrzegasz,
może warto jest czasem otworzyć się na inność? -
twoja stara
Wiecie co? Bo kto by tam chciał się przyznać że jest niefajny?
Widzieliście ile ludzi ma grono Ludzi Brzydkich? Jeszcze mniej niż to :)
A wiecie czemu?
Bo kto by tam chciał sie przyznać że jest brzydki?
Tak sobie właśnie pomyślałam...
W tym gronie jest ile? 35 osób? Chyba coś koło tego. A w gronie pierdolniętych w głowę ile? Kilka tysięcy.
Skąd ta różnica? Bo ludzie myślą że to fajne być "pierdolniętym w głowę" ew. być "człowiekiem psychicznie niezdrowym".
Oj wogóle mnie wkurza że wszyscy są tacy fajni i piszą takie fajne rzeczy np. że lubią walić głową w ścianę albo że są jebnięci w głowę.
Kurde no. -
Anonim
-
Anonim
A ja sie przyznaje ze jestem niefajna.
Pierdolnieta w glowe tez; )
Pozdro 4 @ll -
Anonim
to nieźle..
i troszkę trędi, jak widzę? czy to tylko mój spaczony umysł tak to odbiera? -
Anonim
-