Forum Szkolne; p [152]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • asia

gdzie kiedy i o której; ]
  • Oluś

niejestem pewien dokładnie odnośnie godziny i miejsca ale ma być za tydzień w sobote przez warszawę. Obszukam, upewnię się i powiem dokładnie.
  • Lady vengeance

W sobotę o 15:00, zaczyna sie pod kolumną zygmunta : >
  • Anonim

w Olsztynie, 19.05.2006r o 15 na moście św. jana; ] tyle z mojej strony
  • szczupakowe ziele

Wolna szkoła - religia do kościoła!!!
    Yak, Wto, 2006-05-16 16:08 Kraj
    Początek:2006-05-20 15:00
    Koniec:2006-05-20 17:00
    Strefa czasowa:Etc/GMT+2
    Wielki protest społeczny - sobota, 20 maja, godz. 15.00 pod Kolumną Zygmunta. Powiedzmy razem NIE ministrowi edukacji, który wsławił się utworzeniem faszyzujących bojówek !!!Nie wierzymy Giertychowi w jego obietnice !!! Nie będziemy czekać ani jednego dnia dłużej !!!Żądamy natychmiastowej dymisji ministra edukacji !!!Zapraszamy studentów, uczniów, nauczycieli i wszystkich warszawiaków !!!Weźcie gwizdki, bębny, transparenty !!!PODAJ DALEJ !!! NA LISTY MEJLOWE, GRONA i INFO SMS!!!Inicjatywa Uczniowska

• asia

dobra to kto idzie ? :D
  • CST

ja + 3 zwerbowanych; ]
  • OŁbi

W Olsztynie juz po, bylo duzo ludzi choc niestety niektorzy przyszli tylko po to aby popatrzec... Ale ogolnie manifest udany... 1 2 3 4 odejdz Giertych do cholery!!!
  • CST

wlasnie wrocilem :D naprawde warto bylo isc w tych strugach deszczu, klimat jaki sie wytworzyl byl przedni; ] Zeby bylo ciekawiej w trakcie przemarszu natchnelismy sie na druga manifestacje za legalizacja trawy :D obie manifestacje sie zlaczyly i pod haslami "giertych nie, trawa tak" udalismy sie spowrotem w strone starowki.
    Ide sie szuszuc...

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.h...

pozdrawiam
  • asia

heh....
  • AsiaGajo

>obie manifestacje sie zlaczyly i pod haslami "giertych nie, trawa tak" >udalismy sie spowrotem w strone starowki.

to akurat wg mnie nie byl dobry pomysł, teraz wierzejski czy inny kretyn powie, ze 'narkomani' strajkuja ponieważ boją sie ze minister giertych chce walczyc z narkotykami i przemoca w szkole.
  • Ev

wiecie co?? sama chodzę na demonstracje, ale czasem mnie przeraża nasza niemoc wobecobecnej "demokracji", jesteśmy tak naprawdę małymi pieskami szczekającymi i skaczącymi na łańcuchu...przykro...; (
  • Paweł

Rzeczywiście małe z was pieski:)))))) Ilu was było na tych manifestacjach? 100? 200? A ile głosów padło na obecna koalicję? 6mln? 7?

Chcecie, żeby było o was głosniej? Uzyjcie metod młodych francuskich lewaków z 1968 czy młodych paryskich krminalistów z ostatniej jesieni i podpalcie Warszawe!
    Intencje mieli podobne, poglady zapewne też. Powodzenia.
  • Anonim

Jestem ciekaw, który z was, "buntowników" pójdzie jutro do szkoły. No ... by się zbuntować przeciwko panu Giertychowi.
    Manifetsacji i bunt dzieci okraszony górnolotnymi hasłami., doprawdy żałosne...
  • Oluś

Żałośni to są tacy ludzie jak ty, czerpiący satysfakcje powieedzenia komuś przez net "jesteście żałośni", lub "ale jesteście głupi, niemądrzy i w ogóle". A jeszcze bardziej żałośni to są ci którzy wchodzą na jakieś fora do których normalnie by nie chcieli należeć i to mówić? "Doprawdy żałosne..."
  • Anonim

Zaraz, albo jesteście na NIE albo sami nie wiecie czego chcecie...
    Zbyt dużo czytam i jednocześnie mam zbyt niewiele czasu by zaczynac jakąkolwiek dysputę na takim gronie jak to - poziom merytoryczny poniżej kreski. Po prostu, przemyslcie tę waszą żakinadę, równie dobrze możecie sobie kopać piłką w płot; )

Pozdrawiam!
  • Oluś

Jeżeli na Ukrainie milion ludzi przez tydzień potrafiło obalić prezydenta to czemu by w Polsce po licznych protestach nie miałby być odwołany kompletnie niekompetentny minister edukacji?

Gratuluje również podejścia, jezeliby w polsce znów rządzili komuniści to też byś siedział i mówil "czy to coś da?"
  • Paweł

Właśnie witcherze, (nie ogladajacy wiadomości i nie słuchajacy ich w radio;)). Ich było milion. Was jest 100 moze 200. Oni protestowali przeciw czemuś konkretnemu. wy chcecie się wyrwac ze szkoły. Ich popierał cały swiat. Was lewacy, anarchisci i dewianci. Jest róznica?
  • Oluś

Ty sądzisz że anarchiści i dewianci. Anarchiści zawsze się podpierdolą jeżeli chodzi o obalanie kogoś we władzy. Ci "dewianci" też są ludźmi i też mają prawo do protestu aczkolwiek ja ich nie popieram. Lewacy... a kto inny się sprzeciwi władzy konserwatsycznej? Kto jescze z nami jest...

Bądź co bądź ale unia też jest z nami
    Młodzi rodzice z nami są
    Część starych rodziców
    Studenci
    Uczniowie
    Nauczyciele
    Każdy kt ceni wolność, w tym wolność wyboru, wolność myślenia itp
    Wszystko co posiada troche oleju w głowie i rozumie że nacjonalista nie powienien kierować edukacją dzieci i młodzierzy
  • Oluś

No dobra.. może nbei wszyscy nauczyciele, i nie wszyscy studenci, uczniowie i nauczyciele- ale oni są trzonem hordy przeciw romkowi i jset ich spory procent.

Są jeszcze ci którzy twierdzą jak któryś tam pan powyżej czyli "a to coś zmieni?". I tych jest w cholere dużo.

Aktywnych protestujących w wawie jest ok. 1000 osób ale mysle że we wrześniu ta liczba urośnie do jakiś 100 000:P
| |

Najpierw grono nosiło nazwę "Nie dla Giertycha!", później "Nie dla PiS w szkole!". Ponieważ i R...

Zespół Szkól Elektronicznych w Rzeszowie, Klasa VC

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)