Fortepian [1559]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam trochę klasyki, z resztą polecam link http://www.pianostreet.com, tam jest jej sporo. Ciekaw jestem, czym moglibyśmy się wzajemnie wspomóc, bo mało kogo stać by płacić za wszystko, co chciałby grać. Może ktoś ma trochę popowych kawałków, tylko porządnych wersji, a nie "simplified". Mam na myśli jakiegoś Cockera, czy Tori Amos, może Eurythmics. To wszystko można nabyć, ale kosztuje sporo. Z takich mam Eltona Johna, Buena Vista Social Club i zdaje się Queen.
  • leen.

ja chcę buena vista social club!; )

posiadam sporo klasyki, ale także troszkę tiersena (kilka utworków z amelii), jedna piosenke tori (winter) i jeszcze troszke innych by sie znalazło, ale wtedy to juz proszę o konkretne zamówienia, to sprawdzę, czy mam..;) (ogólnie, jakieś 250MB nut..)

a poszukuję pana tiersena właśnie, ale już nie amelię, tylko cos innego..
  • M. P.

mam cos Tiersena :)
    poza Amelie [six pieces pour piano - vol. 2 - amélie poulain] to mam l'absente, cascades. Mialem cos jeszcze ale gdzies mi wcielo , jak znajde dam znac :)
  • [szkszoijfdnut]

ej a nutki do tiersena macie na kompie? jesli juz to moglibyscie mailem przeslac,wzglednie udostepnic gdzies w sieci?
  • gryzzak

taaa...;] udostępnić gdzieś w sieci;] ja mam trochę nut, z których tata korzysta, niestety to jest tylko sama melodia z podpisanymi funkcjami, więc pewnie mało kogo to interesuje... ale jeśli ktoś może mailem coś przesłać to ja bardzo chętnie:P
  • [szkszoijfdnut]

chodzilo mi o to coby je udostepnic np na soulseeku czy inym emulu czy czyms takim coby mozna sobei w pdf-ie sciagnac po prostu.
    to tak gwoli wyjasnienia
  • M. P.

ok, to mozesz zajrzec do mnie na soulseek user: marcgrab . nie wiem czy bede dlugo czy jak, ale zaznaczam ze mam ograniczony upload do 2KB/sek [wolne lacze ogolnie]
  • Anonim

SMERACZ: jejku Elton John - jak cudnie! ja posiadam trochę Tori Amos, Metallice, Guns'n'Roses, Alicie Keys, Mariah Carey,
  • Nast

a dostane metallice??
  • Anonim

a ja dostanę Elton Johna?:)
  • Anonim

Ma ktoś może nutki piosenek Manowara, Elvisa, Nightwisha, może Queenu??

Ooo i moze jeszcze jakis Kult??

baardzo bym prosil o wyslanie mi tych nut, jesli ktokolwiek z Was je ma na maila
    dzienki@poczta.fm

Z gory wieeelkei thx!!
  • Łazik

Jeśli macie jakieś fajne nutki, jakiś jazz to prosił bym o przesłanie ich na mój mail: krzysiek1661@o2.pl
  • just.

buena vista i amelie
    BŁAGAM:)

justyska4@wp.pl

• Anonim

tak to się pisze na tym gronie, że chciałoby się nutki się ich jakoś nie dostaje...:(
  • Anonim

poszukuje nut do wariacji rachmaninova op. 54 na temat coreli
    (nie pamietam juz czy na pewno coreli ale cos podobnego w wymowie..(?) )
  • miszel

co do Rachmaninova, to ja poszukuję nut do II suity na dwa fortepiany... ( konkretnie to cześć III tej suity- Romance)...
  • Paweł eS

A czy jest ktoś w posiadaniu czegoś Johna Williamsa lub Dannego Elfmana?

mój mail : pawel_esyo@wp.pl
  • ♫♪ Monika ♫♪

czy ma ktoś moze nutki beethovena dla elizy i sonate księżycową ???
    pilna sprawa :)
    dziękuje...:D
  • Tomash

dziewczyno...
    takich rzeczy to najpierw sie szuka w necie, a dopiero jak sie nie znajdzie( a nie wierze, ze takih kawalków nie ma), to sie tu wbija, a nie tylko grono zasmiecasz...;P
  • Anonim

Och ojej. Strraszne.
    :P
  • 1
  • 2
| |

Jeżeli grałeś/grasz/lub chciałbyś grać na fortepianie to jest to grono dla Ciebie :)

Fotki

Miejsca grona (0)