F1 [2696]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kunegunda GoRyl

Taki temat gdzie mozna by wrzucac zaslyszane lub przeczytane ploty i news'iki; )

Dzis np. czytalem w FUCKT na temat BMW SAUBER (konkretniej mówi tak jakis znany niemiecki dziennikarz sportowy) ze po GP Bahrajnu wyniki Heidfeld'a okazaly sie "niewystarczajace wzgledem oczekiwan szefostwa team'u" natomiast wyczyny Villneuve'a zdenerwowaly boss'ów na tyle ze postanowili mu dac jeszcze 2 szanse a jesli spieprzy 2 razy to ............. Robert wsiada za kolo (byc moze juz w San Marino ) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ponoc w zespole BMW Robert jest lubiany i mocno forsuja koncept by wsadzic Roberta za kolo do samego wyscigu ....

Ciekawe na ile to wiarygodne .... ale brzmi ciekawie ....
  • Matthew

Ja gdzies słyszałem ,że podobno Valentino Rossi ma jeżdziż w F1. To tylko plotka oczywiście i nie mam pojęcia ile w tym prawdy.
  • Mickey.

człowieku, o Rossim trąbią już od zeszłego sezonu [jeśli nie jeszcze wcześniej], ma jeździć w Ferrari, razem z Kimim, o ile Mistrz przejdzie na emeryturę, tylko gdzie poszedłby wtedy Felippe??; ale Valentino jeździł już Ferrari :)
  • Jarek

Ja sie dziś dowiedziałem ze strony itv że Ron Dennis i Frank Williams chcą drobnej zmiany formatu sesji kwalifikacyjnej, a konkretnie jej ostatniej części, gdzie śmiga tylko kilka bolidów (chyba 10 lub 8). Panowie chcą jakoś przyspieszyć tę ostatnią część żeby kierowcy nie jeżdzili relaksacyjnie po torze spalając paliwo.
  • kotfic

A mi bardzo podoba sie plotka przytoczona przez "kunegunda goryl".
    Chciałbym wierzyc w takie plotki, i mysle ze szukaja pretekstu zeby wsadzic Roberta do bolida na wyscig bo wiedza ze jest dobry, a po sukcesie Rosberga licza na podobny sukces ze strony Roberta, a przeciez juz sie razem scigali i wcale Robert nie przegrywał.
    Martwi mnie jednak ten wybuch w silniku JV.
    Pozdrawiam fanów Kubicy i BMW.
  • Anonim

a ja slyszałem, ze Kubica namowil BMW zeby tankowali na ORLENIE :-)

Michal K.
  • Kunegunda GoRyl

O to bedzie przejebane :p

Ale ile punktów lojalnosciowych nabija z takim spalaniem !! :D :D :D
  • Y

>Kunegunda Goryl napisał
    >Taki temat gdzie mozna by wrzucac zaslyszane lub przeczytane
    >ploty i news'iki; )
    >
    >Dzis np. czytalem w FUCKT na temat BMW SAUBER (konkretniej
    >mówi tak jakis znany niemiecki dziennikarz sportowy) ze
    >po GP Bahrajnu wyniki Heidfeld'a okazaly sie
    >"niewystarczajace wzgledem oczekiwan szefostwa team'u"
    >natomiast wyczyny Villneuve'a zdenerwowaly boss'ów na
    >tyle ze postanowili mu dac jeszcze 2 szanse a jesli spieprzy
    >2 razy to ............. Robert wsiada za kolo (byc moze juz
    >w San Marino ) !!!!!!!!!!!!!!!!!
    >
    >Ponoc w zespole BMW Robert jest lubiany i mocno forsuja
    >koncept by wsadzic Roberta za kolo do samego wyscigu ....
    >
    >Ciekawe na ile to wiarygodne .... ale brzmi ciekawie ....

taaa, fakt to bardzo wiarygodne źródło......
  • Kunegunda GoRyl

Yggor - przeczytaj jeszcze raz nazwe tego tematu .............. I wszystko jasne; ) To taki temat poswiecony "zaslyszanym ploteczkom" - czesc z nich czasem sie sprawdza; )

Ps: pamietajcie zeby dodawac nazwy zródel owych "opowiesci nie do konca pewnej tresci" - bedzie latwiej ocenic ich wiarygodnosc; )))

Ps2: Yggor don't worry - Fuckt Ci nie odbierze czytelnika Ultry; )))
  • Y

ultra jest zdecydowaine bardziej wiarygodna od faktu :))
    Wchodzić, wchodzić! =]]] http://www.f1ultra.com/magazyn
  • Kunegunda GoRyl

Ale do plot tez czasem mozna sie jakos ustosunkowac lub dowiedziec sie ze to na pewno tylko ploty :)))

PS: popieram i ponawiam apel poprzednika :) f1ultra - debesciaczek :)
  • Nikko

Ja F1ultra mam na pierwszym miejscu w ulubionych :D

A ciekawe na ile plota o Kimim w Ferrari jest prawdziwa. Ktos juz chyba kiedys tutaj mowil, ze to jest prawie pewne.
  • Kunegunda GoRyl

Kimi to dementuje ale caly swiatek F1 juz o tym huczal ...
  • Mike

Eddie Jordan uważa, że trwają rozmowy nad stworzeniem zespołu Schumacher VW F1

Podobno stworzenie teamu przez Michaela po roku 2008 wydaje się być prawdopodobne i sensowne. VW wprowadziłby silniki Audi do F1 przejmując bazę po Renault, któremu nie wróży się długiej przyszłosci. Schumacher jako właściciel zespołu - Brawn (któremu kontrakt z Ferrari również wygasa pod koniec '06) jako szef jego zespołu. Team Schumacher Audi F1 przyciągnąłby ogromne rzesze fanów i zainteresowanie sponsorów. Jordan uważa, że rozmowy na ten temat z pewnością trwają

Wyczytałem to wszystko w marcowym F1 Racing
  • Kunegunda GoRyl

Tez slyszalem te ploty.

Tylko nie nadazam .... marka VW a silniki id AUDI ??
  • Mike

No Audi to bardziej sportowa marka niż VW:) a przecież to wszystko Volkswagen Group wiec bez różnicy
  • Mike

CZyli raczej zespół nazywałby się Team Schumacher Audi F1. (Właściciel i dostawca silników) albo Team Schumacher VW F1
  • Y

>Nikko napisał
    >Ja F1ultra mam na pierwszym miejscu w ulubionych :D
    >
    >A ciekawe na ile plota o Kimim w Ferrari jest prawdziwa.
    >Ktos juz chyba kiedys tutaj mowil, ze to jest prawie pewne.

Wszystko zależy od decyzji MSC - jeśli po tym sezonie odejdzie, to Raikkonen trafi do Ferrari...
  • Kunegunda GoRyl

Temat o plotach zalozon juz pól miesiaca temu ............. zapraszam tutaj do rozmowy i ponawiam prosbe o nie dublowanie tematów. Pozdrawiam.
  • Anonim

a z plotek mniej powaznych to czy wiedzieliscie, ze zona Schumachera byla dziewczyna Heinza Haralda Frentzena?
    ze Montoya spodziewa sie drugiego dzidziusia?
    a zona Raikkonena przylapala go w lozku z 20-latka?
    :)
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)