-
Krupsą
Ale będzie fajnie, co nie?
1 BUT
2 VET
3 WEB
4 HAM
5 ALO
6 MAS
23 LIU
DNQ Kar. (thikeyan) -
pani Paulina
-
Krupsą
-
Cricetidae
-
-
Kar.
>Krupsą napisał
>DNQ Kar. (thikeyan)
No dobra, przejrzałeś mnie. kłamałem z tym, że kibicuje Buttonowi, całe życie byłem za Narainem i to właśnie stąd ten gronowy nick; x
1) Vet
2) Ros
3) Alo
4) Web
5) But
6) Ham
7) Pet
8) Bar
9) Sch
10)DiR -
Adam™
-
Krupsą
-
Adam™
Nie, obaj sie skasują. Mas wyprzedzi Msc, Msc sie będzie chciał odegrać i... -
Krupsą
hahahahah cytat ŻYCIA felipe, czajcie:
"Nie wydaje mi się, że zezwolenie używania DRS na obu prostych jest najlepszym rozwiązaniem, ponieważ według mnie to mogłoby uczynić wyprzedzanie zbyt łatwym"
tak felipe, jak sie nie postarasz, to cię lotusy i virginy dojadą -
Janek
-
Krupsą
A powtórzę się jeszcze i przypomnę o możliwości dorwania autografów Buemiego i Alguersuariego na tororossowych kartach na 2011 rok.
http://motosp.pl/forum/showthread.p... -
pani Paulina
no nie wiem czy Robertowi jest tak przyjemnie, jak widzi, jak to niewyrośnięte chłopie, w jego samochodzie, wjeżdża na podium.
nie no gratulacje dla Nicka. ładnie pojechał, start genialny :)
ale sytuacja z kierownicą Petrova... wow. może jak go wybiło, to sam jakoś to... wyrwał, nie wiem. -
kpr
no ale chaotyczny wyścig.
mechanicy (chyba) ładnie po pierwszym picie spowodowali hajdfeldowi stratę trzech pozycji. trochę niepokojące. no i jednak liczyłem na hamiltona, że powalczy z gówniarzem. -
Camel, the
Uważam, że to był fantastyczny wyścig - prawie nie wiało nudą!
I co by nie mówić, wyprzedzania było na potęgę. Nawet nie żałuję, że nie spadł deszcz.
+ Geniusz cytatu Kochańskiego - "Gdyby tam był Kubica, to mogłaby być znacznie inna cyfra niż trzy" -
Janek
Wyścig był bardzo ciekawy. Dużo się działo i to nie za sprawą spektakularnych kraks. Zmiany pozycji spowodowane przez wyprzedzanie jak i zjazdy na pit-stop. Kilka kropel deszczu pewnie też wprowadziło lekkie zamieszanie. Tylko Vettel psuł trochę widowisko.
Dzisiaj nasi komentatorzy znów mieli małą wpadkę.
Najpierw pokazana była scena jak przy wyprzedzaniu Hamiltona Alonso rozwala swoje przednie skrzydło, które odfrunęło na trawnik. Po chwili pokazany był przód Ferrari.
-Chyba Alonso gdzieś zgubił kawałek skrzydła.
-Tam było bardzo blisko, może doszło do kontaktu.
Za to plus dla Kochańskiego, że przerwał jakieś tam opowiadanie Borowczyka kiedy działa się ciekawa akcja (Webber wyprzedzał Massę). -
Piter
Petrovovi musi ktoś uświadomić, że ma za niskie podwozie, by na pełnej kurwie wchodzić na trawnik. Poza tym - może to źle interpretuję, ale czy on czasem przed tym trawnikiem nie PRZYŚPIESZAŁ ? http://www.youtube.com/watch?v=C2mG...
Szkoda, że znowu Vettel, bo to zaraz zrobi się tak samo nudne jak Button. I deszcz by się jednak przydał, sprawdzono by, czy na Pirelli w deszczu da się jeździć.
A duet Boro-Kochan potwierdził formę jako najgorszy duet komentatorski ever.
I szkoda mi Schumachera, jemu powinni dać jakąś emeryturę, rentę dla zasłużonych czy coś. 7-krotny mistrz świata i się pałęta pod koniec pierwszej dziesiątki... -
pani Paulina
-
Kar.
Gagarin nie popełnił jakiegoś wielkiego błędu, takie coś każdemu może się przytrafić. Tylko pech chciał, że renówka lądowała bez telemarku.
Vettelowe zwycięstwo czyli zamiana PP w wygraną :/
Btw czy tylko ja odniosłem wrażenie, że jak Pietrow wyprzedzał Kobayashiego przy użyciu DRS i KERS to wyglądało… hmm... mało ekscytująco? Ot takie ominięcie kołka wbitego w tor.