- 1
- 2
-
Adam™
Pozwoliłem sobie po raz pierwszy założyć gp-topic.
Grand Prix Singapuru:
piątek 24.09.2010:
12.00 - 13.30: 1. trening
15.30 - 17.00: 2. trening
sobota 25.09.2010:
13.00 - 14.00: 3. trening
16.00 - 17.00: Kwalifikacje
niedziela 26.09.2010:
14.00 - 16.00: Wyścig
Moje typy
1. Web
2. Ham
3. Vet
4. Alo
5. Kub
6. Ros -
Krupsą
-
Kar.
-
Nie mam pomysłu na typowanie...
1. Ferdi
2. Vet
3. Ham
4. Marek/ Robs
5. Robs/ Marek -
-
...Zi©k...
-
lorenz.
wiecie kto wprowadzil standard z wprowadzaniem godzin transmisji w temacie o gp?
ok wait for it...
me!
sam rockwell wygra -
Krupsą
javier bardem jedzie po zwycięstwo i może być dobry weekend, bo krokodyl dundee daleko a startuje ostatnio fatalnie
-
lorenz.
i przez to będzie ciekawie? Webber nie ma charyzmy zwycięzcy... wiec wyląduje poza pudłem, a singapur jak co roku będzie chujowy bo to nocna walencja... wiec warszawiacy mogą isc na spacer do łazienek w takim razie... -
Haha, Lori mam nadzieję że świetnie się bawisz na spacerze w Łazienkach, bo my tu oglądamy naprawdę ciekawy wyścig xD
-
kpr
singapur odrobinę ciekawszy niż zazwyczaj :)
w moich oczach jednak webber powinien odpuścić. jako że tak nie zrobił, powinien otrzymać drive-through.
znów pech kubicy.
ładny pożar.
tyle. -
Co za świetny wyścig!! Nie było niemal widać pojedynczych aut, wszędzie grupki i wszędzie niemal walka, Bruno asior, wszyscy omijają Kobayashiego, ale on - NIE xD no i dobra decyzja sędziów co do Webber'a, Hamilton jednak poszedł nieco zbyt szeroko jak na optymalną linię.
Warto zwrócić uwagę że Kubica zjechał na nieplanowany boks, spadł na 13 miejsce a zakończył wyścig tylko 1 miejsce niżej niż przed zjazdem na ten pitstop <za Rubensem> świetny wyścig w jego wykonaniu...
No i "Jak Heiki został strażakiem" - przeurocze xD -
Adam™
Wydawało mi się że Kubica miał przebitą prawą tylną oponę, choć może to moja gorączka tak to zinterpretowała. -
Krupsą
>Kunegunda GoRyl napisał
>Warto zwrócić uwagę że Kubica zjechał na nieplanowany
>boks, spadł na 13 miejsce a zakończył wyścig tylko 1
>miejsce niżej niż przed zjazdem na ten pitstop <za
>Rubensem> świetny wyścig w jego wykonaniu...
Co tylko dowodzi, że jakby podrasować strategie, możliwe, że 2 stopy dawałyby przewagę nad 1 stopem, zwłaszcza jak jest taki wyścig jak dziś.
Ile to trwało? Pełne 2h chyba? Toż to długodystansowy wyścig. Jak na SIngapurskie warunki, to epicko!
-
Camel, the
Hieh, Heiki i Bruno - oni zrobili mój dzień :D
Może Kovalainen nagrał się w NFS'y i chciał mieć dopalacz? -
Adam™
A ja myśle ze Kovalainen nie chciał pchać się płonącym samochodem w boksy pełne ludzi, ze względów bezpieczeństwa. -
Krupsą
Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to chęć pokonania linii mety, żeby mieć zaliczone jedno okrążenie więcej. W walce z Virgin to kluczowa sprawa.
Boksy nie są pełne ludzi. Zaraz za wlotem, jest ogromna pusta przestrzeń przed pierwszym garażem, było to widać w transmisji jak zjeżdżali. -
Pale-Nisko
po raz pierwszy żal mi hamiltona, gdyby nie ten błąd to byłby pare punktów za włeberem, a tak to stracił 15 punktów. Wyścig nawet ciekawy, bardzo długi, sytuacja w ferrari z silnikami jest słaba więc mysle, że alonso czasami nawet nie używał 100% bolidu, bardzo dobry wyścig alonso. Walka o mistrza będzie imo między Vettelem/Alonso/Webber/Hamilto n, czekam teraz na suzuke, red bulle chyba traca powoli swoja przewage. -
Krupsą
Cała 5. znajduje się w granicach punktów za pojedyncze zwycięstwo. Nie pamiętam takiego sezonu. Bo pewnie takiego nie było. -
Z nieco innej beczki - Lori mi to właśnie podrzucił :
http://www.f1ultra.pl/index.php/wia...
hahaha Vettel mistrz xD nie wiem jak Markiz i Stefano, ale ja się uśmiałem xDDD -
Kar.
" Wyglądało na to, że zdobędziemy 15 pozycję, jednak wtedy miałem kolizję z Buemim pod koniec wyścigu. Wykręciłem auto z powrotem w dobrą stronę toru, co chyba spowodowało zniszczenie zaworu ciśnieniowego w baku paliwa, a to spowodowało pojawienie się ognia we wlocie powietrza. Nie chciałem zjeżdżać do pit-lane, ponieważ to na pewno nie byłoby bezpieczne posunięcie i zjechałem na wewnętrzną prostej startowej. Paru ludzi z Williamsa dało mi gaśnicę, ugasiłem więc pożar na własną rękę – powiedziałem Tony'emu i Mike'owi, że może powinni mi teraz płacić więcej, bo jestem również strażakiem...”
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php...
poczytajcie sobie co mówi Lewis. w zeszłym roku ze średnim jeszcze samochodem po wygraniu na Węgrzech mówił, że tytuł będzie jego. teraz ma lepszą sytuacje i w sukces nie wierzy, ktoś go chyba podmienił...
w wyścigu zaczęło być ciekawie od momentu parkowania Kobayashiego na ścianie. Vettel mnie rozczarował bo nie zabrał ze sobą nigdzie Alonso, traci chłopak formę :/
- 1
- 2