F1 [2696]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adam™

Pozwoliłem sobie po raz pierwszy założyć gp-topic.

Grand Prix Singapuru:

piątek 24.09.2010:
    12.00 - 13.30: 1. trening
    15.30 - 17.00: 2. trening

sobota 25.09.2010:
    13.00 - 14.00: 3. trening
    16.00 - 17.00: Kwalifikacje

niedziela 26.09.2010:
    14.00 - 16.00: Wyścig

Moje typy
    1. Web
    2. Ham
    3. Vet
    4. Alo
    5. Kub
    6. Ros
  • Krupsą

1. Dżejms
    2. Ferdynand
    3. Bob
    4. Sep
    5. Marek
    6. Louis
  • Kar.

1) Mar
    2) Fer
    3) Rob
    4) Fel
    5) Jen

Seb zabiera Lew z toru.

• Kunegunda GoRyl

Nie mam pomysłu na typowanie...

1. Ferdi
    2. Vet
    3. Ham
    4. Marek/ Robs
    5. Robs/ Marek
  • ...Zi©k...

1. HAM
    2. ALO
    3. WEB
    4. KUB
    5. BUT
  • lorenz.

wiecie kto wprowadzil standard z wprowadzaniem godzin transmisji w temacie o gp?

ok wait for it...

me!

sam rockwell wygra
  • Krupsą

javier bardem jedzie po zwycięstwo i może być dobry weekend, bo krokodyl dundee daleko a startuje ostatnio fatalnie

• lorenz.

i przez to będzie ciekawie? Webber nie ma charyzmy zwycięzcy... wiec wyląduje poza pudłem, a singapur jak co roku będzie chujowy bo to nocna walencja... wiec warszawiacy mogą isc na spacer do łazienek w takim razie...
  • Kunegunda GoRyl

Haha, Lori mam nadzieję że świetnie się bawisz na spacerze w Łazienkach, bo my tu oglądamy naprawdę ciekawy wyścig xD
  • kpr

singapur odrobinę ciekawszy niż zazwyczaj :)
    w moich oczach jednak webber powinien odpuścić. jako że tak nie zrobił, powinien otrzymać drive-through.
    znów pech kubicy.
    ładny pożar.
    tyle.
  • Kunegunda GoRyl

Co za świetny wyścig!! Nie było niemal widać pojedynczych aut, wszędzie grupki i wszędzie niemal walka, Bruno asior, wszyscy omijają Kobayashiego, ale on - NIE xD no i dobra decyzja sędziów co do Webber'a, Hamilton jednak poszedł nieco zbyt szeroko jak na optymalną linię.

Warto zwrócić uwagę że Kubica zjechał na nieplanowany boks, spadł na 13 miejsce a zakończył wyścig tylko 1 miejsce niżej niż przed zjazdem na ten pitstop <za Rubensem> świetny wyścig w jego wykonaniu...

No i "Jak Heiki został strażakiem" - przeurocze xD
  • Adam™

Wydawało mi się że Kubica miał przebitą prawą tylną oponę, choć może to moja gorączka tak to zinterpretowała.
  • Krupsą

>Kunegunda GoRyl napisał
    >Warto zwrócić uwagę że Kubica zjechał na nieplanowany
    >boks, spadł na 13 miejsce a zakończył wyścig tylko 1
    >miejsce niżej niż przed zjazdem na ten pitstop <za
    >Rubensem> świetny wyścig w jego wykonaniu...

Co tylko dowodzi, że jakby podrasować strategie, możliwe, że 2 stopy dawałyby przewagę nad 1 stopem, zwłaszcza jak jest taki wyścig jak dziś.

Ile to trwało? Pełne 2h chyba? Toż to długodystansowy wyścig. Jak na SIngapurskie warunki, to epicko!

• Camel, the

Hieh, Heiki i Bruno - oni zrobili mój dzień :D
    Może Kovalainen nagrał się w NFS'y i chciał mieć dopalacz?
  • Adam™

A ja myśle ze Kovalainen nie chciał pchać się płonącym samochodem w boksy pełne ludzi, ze względów bezpieczeństwa.
  • Krupsą

Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to chęć pokonania linii mety, żeby mieć zaliczone jedno okrążenie więcej. W walce z Virgin to kluczowa sprawa.

Boksy nie są pełne ludzi. Zaraz za wlotem, jest ogromna pusta przestrzeń przed pierwszym garażem, było to widać w transmisji jak zjeżdżali.
  • Pale-Nisko

po raz pierwszy żal mi hamiltona, gdyby nie ten błąd to byłby pare punktów za włeberem, a tak to stracił 15 punktów. Wyścig nawet ciekawy, bardzo długi, sytuacja w ferrari z silnikami jest słaba więc mysle, że alonso czasami nawet nie używał 100% bolidu, bardzo dobry wyścig alonso. Walka o mistrza będzie imo między Vettelem/Alonso/Webber/Hamilto n, czekam teraz na suzuke, red bulle chyba traca powoli swoja przewage.
  • Krupsą

Cała 5. znajduje się w granicach punktów za pojedyncze zwycięstwo. Nie pamiętam takiego sezonu. Bo pewnie takiego nie było.
  • Kunegunda GoRyl

Z nieco innej beczki - Lori mi to właśnie podrzucił :

http://www.f1ultra.pl/index.php/wia...

hahaha Vettel mistrz xD nie wiem jak Markiz i Stefano, ale ja się uśmiałem xDDD
  • Kar.

" Wyglądało na to, że zdobędziemy 15 pozycję, jednak wtedy miałem kolizję z Buemim pod koniec wyścigu. Wykręciłem auto z powrotem w dobrą stronę toru, co chyba spowodowało zniszczenie zaworu ciśnieniowego w baku paliwa, a to spowodowało pojawienie się ognia we wlocie powietrza. Nie chciałem zjeżdżać do pit-lane, ponieważ to na pewno nie byłoby bezpieczne posunięcie i zjechałem na wewnętrzną prostej startowej. Paru ludzi z Williamsa dało mi gaśnicę, ugasiłem więc pożar na własną rękę – powiedziałem Tony'emu i Mike'owi, że może powinni mi teraz płacić więcej, bo jestem również strażakiem...”

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php...
    poczytajcie sobie co mówi Lewis. w zeszłym roku ze średnim jeszcze samochodem po wygraniu na Węgrzech mówił, że tytuł będzie jego. teraz ma lepszą sytuacje i w sukces nie wierzy, ktoś go chyba podmienił...

w wyścigu zaczęło być ciekawie od momentu parkowania Kobayashiego na ścianie. Vettel mnie rozczarował bo nie zabrał ze sobą nigdzie Alonso, traci chłopak formę :/
  • 1
  • 2
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)