F1 [2696]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • YaKuBu

Żalosny jest ten Vettel . Blokował świadomie resztę stawki jak wjechało auto bezpieczeństwa a potem wielce zdziwiony że dostał kare .

No a Schumacher kolejny klaun z niemiec . Bardzo dobrze że nie zdobyl ani 1 pkt :]
  • kpr

chyba najnudniejszy wyścig w sezonie. gdybym nie był na mieście w pubie. i gdyby nie to zawirowanie przy pit stopach. byłoby źle. bardzo. tam było jakieś scignięcie w ogóle poza hamiltonem ścigającym petrova na samym początku i bari wyprzedzającym szwabiego??
    i gdzie kara dla vettela za nieprzepisowy zjazd do pit stopu?
    wciąż tempo pracy sędziów niezadowalające.
  • Kar.

>pani Paulina napisała:
    >a dlaczego oni w nagrodę dostali jakieś szkielety psów??
    >szkaradne "puchary"

normalnie dawali urny, bynajmniej nie wyborcze…

>kpr napisał
    >chyba najnudniejszy wyścig w sezonie

a GP Bahrajnu lub też GP Hiszpanii pamiętasz?

>i gdzie kara dla vettela za nieprzepisowy zjazd do pit
    >stopu?
    >wciąż tempo pracy sędziów niezadowalające.

jeśli mnie pamięć nie myli to taki zjazd do boksów nie jest karany. Raikkonen w zeszłym roku lub dwa lata temu w hiszpanii miał podobną przygodę i także się obyło bez kary.

jak na suche warunki tego toru wyścig był ekstra ekscytujący.
  • Krupsą

http://www.f1badger.com/2010/08/dea...
    +10 na starcie. niech kazdy oceni czy to wystarczy
  • Krupsą

ciekawi mnie jak poszczegolne zespoły podejdą do walki o tytuły, bo ta już blisko

o ile w ferrari już bardzo łatwo dostrzec, kto walczy a kto pomaga, to w mclarenie mozna chyba założyć że HAM jednak w razie potrzeby bedzie mieć zielone światło. BUT jednak zalicza wpadki i nie jest na tyle błyskotliwy, żeby wolniejszym autem próbować walczyć z RBR. ale w RBR będą mieć przewalone. kolejny poważny błąd VET który mało co nie oddał zwycięstwa ALO. WEB znowu niby jest liderem ale będzie wystaczył jeden dobry występ VET żeby to się odmieniło. tu będzie ciekawie i coś mi się wydaje że wypuszczą z rąk oba mistrzostwa;)
  • Cricetidae

>pani Paulina napisała:
    >vettel przeokrutnie był wściekły. ależ się
    >emocjonował.
    >nawet w pit lane podczas kary łapami wymachiwał.

Może on ma jakieś porażenie...; ) Nie lubie gówniarza

>Krupsą napisał
    >to widze ze preferujesz naprawde dobre tory; ) a na trzecim
    >miejscu u ciebie jest walencja czy tor top geara:)?

Haha jak zawsze mistrz ciętej ripsty xD

>tu będzie ciekawie i coś mi się wydaje że wypuszczą z rąk oba mistrzostwa;)

oby tak było. Będzie to historia rozgrzewająca przyszłe pokolenia! :) Nie no tak na serio to ja na to mocno licze, przecież to Hamilton ma w tym sezonie zostac mistrzem :D

Obejrzałam tylko 20 okrażeń :(
  • lorenz.

>Cricetidae napisała:

>Obejrzałam tylko 20 okrażeń :(

ja w tym czasie obejrzałem już 2gi raz Incepcje. a o 17stej wyszedlem z kina na chmielnej a tam wszyscy robią Flashmoba, I sierpnia...godzina W
  • Kunegunda GoRyl

... wygląda na to że praca uniemożliwiła mi obejrzenie najlepszego wyścigu w tym sezonie :P Manewr Schumacher'a oglądałem na YT, po prostu nie mógł się pogodzić z tym co się działo... przesadził trochę, na szczęście nic się nie stało Mr Simpatico - Rubens'owi.

...chociaż zapewnie Stig przy tym manewrze bił głośno brawo Schumacher'owi. Bez użycia kończyn rzecz jasna.
  • Anonim

>Kunegunda GoRyl napisał
    >...chociaż zapewnie Stig przy tym manewrze bił głośno
    >brawo Schumacher'owi. Bez użycia kończyn rzecz jasna.

Przecież wszyscy wiemy, że Schumacher to Stig
  • Krupsą

http://www.formula1.com/video/race_...

zdziwienie vettela ze webber jest 1 jest bezcenne :D:D:D
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)