-
Krupsą
piątek:
16.00 - 17.30: 1. trening
20.00 - 21.30: 2. trening
sobota:
16.00 - 17.00: 3. trening
19.00 - 20.00: Kwalifikacje
niedziela:
18.00 - 20.00: Wyścig
wolałbym żeby Kubica pozostał po tym wyścigu 'title contenderem' wiec byloby fajnie jakby cała czołówka gdzies się roz***ała, ale jak już mam typować to
1. BUT
2. WEB
3. MAS
no i mam nadzieję że Vettela ktoś wy***ie z toru na pierwszym prawym zakręcie w lewo -
Anonim
Ja życzę Vettelowi, żeby popełnił jakiś amatorski błąd i wypierniczył się w pierwszym okrążeniu na ostatniej szykanie o bandę.
W pierwszej trójce będą Webber i Button, a dalej to nie wiem. :-P -
Cricetidae
-
Krupsą
>Cricetidae napisała:
>Hamilton wygra, a ja tego nie obejrze...
nieszczęścia chodzą parami... -
-
Kar.
-
Anonim
co to za jeden ten But ? może ktoś napisze jaka marka .
1. Alo
2. Ham
3. Web -
Krupsą
-
Cricetidae
>Krupsą napisał
>>Cricetidae napisała:
>>Hamilton wygra, a ja tego nie obejrze...
>
>nieszczęścia chodzą parami...
haha xD jak zawsze masz adekwatną riposte :D -
Podobno tor będzie pasował renówkom więc liczę na podium Kubicy. Byłoby fajnie gdyby przypierdolił jakiś deszczyk a może tak być
http://www.weather.com/weather/tend...
-
Krupsą
montreal jest na literę M, tak samo jak Malezja, a Kanada na lilterę K jak KualaLumpur. a tam co chwilę pada. więc w niedziele deszcz bankowo. jupijej! -
Pale-Nisko
bardzo fajny tor, są 4 "szykany" które pokonuje się na limicie bolidu, po cichu licze na walke roberta z buttonem. Coś tak czuje, że lewis będzie jezdzil z takim limitem, moze rodzieli 2 red bulle.
Webber,hamilton,vettel,button, kubica tak mogloby to wygladac, zobaczymy czy bedzie kanal F w reno, a jak bedzie to czy dopracowany. -
Anonim
http://babol.pl/kat,1025465,title,N...
"A to był proszę Państwa tak zwany świszcz..." jak to wczoraj powiedział Borowczyk. -
Kar.
http://www.f1wm.pl/php/rel_gen.php?... bardzo ciasno w czołówce, kwalifikacje ciekawe, zastanawia mnie tylko fakt, że skoro Hamilton miał paliwa na styk, to czemu Button’owi tak nie zrobili, może wtedy urwałby 0,1 sekundy i byłby trzeci. tak sobie gdybam, ale przy tak małych różnicach liczy się chyba każda okazja… -
Anonim
-
Anonim
-
Krupsą
kuzwa hamilton dostał karę za niedojechanie do boksów. ale co to za kara, kiedy jest wyłącznie pieniężna???? whithmarsh mu potrąci z dniówki.
do kuwy nendzy jak ktos łamie regulamin i dostaje kare, to niech ta kara jest dotkliwa a nietakie sranie w banie jak przekroczenie o 1km/h predkosci w boksach -
A co to za przewinienie, że nie dojechał do boksów? Lepsze to niż, brak paliwa do pobrania próbek, wtedy by go zdyskwalifikowali.
Poza tym to mnie Kubica roczarował. Narobił mi takiego smaka w Q2 na dobrą pozycję, a wystartował ostatecznie z 8mego pola. -
Krupsą
bo mi to śmierdzi zajebistym polem do nadużyć. zespoły beda sobie tankowac kilka litrów mniej, co przełoży się na te 0.2 - 0.3s na okrążeniu, tylko po to zeby wykrecic jak najlepszy czas i zatrzymac sie 200m za linią mety. hamilton zrobił chyba jedno okrążenie pomiarowe więcej niż było planowane -
Anonim
-
Anonim
zamot
bo na twardych gumach jechal, na miekkich moze i do 2giej linii by sie zalapal, ale widac ludzie co sie wiecej znaja od nas stwierdzili ze tak bedzie lepiej , we will seeeeeee