F1 [2696]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krupsą

piątek:
    16.00 - 17.30: 1. trening
    20.00 - 21.30: 2. trening

sobota:
    16.00 - 17.00: 3. trening
    19.00 - 20.00: Kwalifikacje

niedziela:
    18.00 - 20.00: Wyścig

wolałbym żeby Kubica pozostał po tym wyścigu 'title contenderem' wiec byloby fajnie jakby cała czołówka gdzies się roz***ała, ale jak już mam typować to

1. BUT
    2. WEB
    3. MAS

no i mam nadzieję że Vettela ktoś wy***ie z toru na pierwszym prawym zakręcie w lewo
  • Anonim

Ja życzę Vettelowi, żeby popełnił jakiś amatorski błąd i wypierniczył się w pierwszym okrążeniu na ostatniej szykanie o bandę.

W pierwszej trójce będą Webber i Button, a dalej to nie wiem. :-P
  • Cricetidae

Hamilton wygra, a ja tego nie obejrze...
  • Krupsą

>Cricetidae napisała:
    >Hamilton wygra, a ja tego nie obejrze...

nieszczęścia chodzą parami...
  • Kar.

1. But
    2. Web
    3. pies to drapał
  • Anonim

co to za jeden ten But ? może ktoś napisze jaka marka .

1. Alo
    2. Ham
    3. Web
  • Krupsą

oczywiste że Fila
  • Cricetidae

>Krupsą napisał
    >>Cricetidae napisała:
    >>Hamilton wygra, a ja tego nie obejrze...
    >
    >nieszczęścia chodzą parami...

haha xD jak zawsze masz adekwatną riposte :D
  • zamot

Podobno tor będzie pasował renówkom więc liczę na podium Kubicy. Byłoby fajnie gdyby przypierdolił jakiś deszczyk a może tak być
    http://www.weather.com/weather/tend...
  • Krupsą

montreal jest na literę M, tak samo jak Malezja, a Kanada na lilterę K jak KualaLumpur. a tam co chwilę pada. więc w niedziele deszcz bankowo. jupijej!
  • Pale-Nisko

bardzo fajny tor, są 4 "szykany" które pokonuje się na limicie bolidu, po cichu licze na walke roberta z buttonem. Coś tak czuje, że lewis będzie jezdzil z takim limitem, moze rodzieli 2 red bulle.

Webber,hamilton,vettel,button, kubica tak mogloby to wygladac, zobaczymy czy bedzie kanal F w reno, a jak bedzie to czy dopracowany.
  • Anonim

http://babol.pl/kat,1025465,title,N...

"A to był proszę Państwa tak zwany świszcz..." jak to wczoraj powiedział Borowczyk.
  • Kar.

http://www.f1wm.pl/php/rel_gen.php?... bardzo ciasno w czołówce, kwalifikacje ciekawe, zastanawia mnie tylko fakt, że skoro Hamilton miał paliwa na styk, to czemu Button’owi tak nie zrobili, może wtedy urwałby 0,1 sekundy i byłby trzeci. tak sobie gdybam, ale przy tak małych różnicach liczy się chyba każda okazja…
  • Anonim

kubica nie dojedzie do mety, hamilton tez, wygra webber 2gi alonso
  • Anonim

Skąd wiesz?
  • Krupsą

kuzwa hamilton dostał karę za niedojechanie do boksów. ale co to za kara, kiedy jest wyłącznie pieniężna???? whithmarsh mu potrąci z dniówki.

do kuwy nendzy jak ktos łamie regulamin i dostaje kare, to niech ta kara jest dotkliwa a nietakie sranie w banie jak przekroczenie o 1km/h predkosci w boksach
  • zamot

A co to za przewinienie, że nie dojechał do boksów? Lepsze to niż, brak paliwa do pobrania próbek, wtedy by go zdyskwalifikowali.
    Poza tym to mnie Kubica roczarował. Narobił mi takiego smaka w Q2 na dobrą pozycję, a wystartował ostatecznie z 8mego pola.
  • Krupsą

bo mi to śmierdzi zajebistym polem do nadużyć. zespoły beda sobie tankowac kilka litrów mniej, co przełoży się na te 0.2 - 0.3s na okrążeniu, tylko po to zeby wykrecic jak najlepszy czas i zatrzymac sie 200m za linią mety. hamilton zrobił chyba jedno okrążenie pomiarowe więcej niż było planowane
  • Anonim

>Jay Wu napisał
    >Skąd wiesz?

tak se napisalem
  • Anonim

zamot

bo na twardych gumach jechal, na miekkich moze i do 2giej linii by sie zalapal, ale widac ludzie co sie wiecej znaja od nas stwierdzili ze tak bedzie lepiej , we will seeeeeee

| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)