-
Krupsą
Grand Prix Monako:
czwartek:
10.00 - 11.30: 1. trening
14.00 - 15.30: 2. trening
sobota:
11.00 - 12.00: 3. trening
14.00 - 15.00: Kwalifikacje
niedziela:
14.00 - 16.00: Wyścig
1. KUB
2. HAM
3. VET
;p -
Kar.
Red Tube i Renault powinni być tutaj mocni. Merc ma stary pakiet, więc Rosberg też może się pokazać.
1) Web
2) Kub
3) Ros
4) Vet
-----------------
11) Senna
-
Cricetidae
ja obstawiam ze bedzie w końcu stawki duze bum i że zablokują tor i przerwą wyścig :) -
Anonim
Ja obstawiam, że wyścig będzie na czas, zawodnicy nie przejadą wszystkich okrążeń. -
-
patryk
Renault może się pokazać, jest kręty tor, więc nie będą mieli gdzie im odjeżdżać. -
Krupsą
-
Pale-Nisko
schumacher powinien być przy dobrym secie wysoko, zobaczymy jak się spiszą debiutanci. Jutro treningi, zobaczymy ile czerwonych flag bedzie. Tor jest bardzo trudny, szczególnie pierwszy zakręt, w którym trzeba w odpowiednim momencie dodać gaz, łatwo tam na bande najechac. 1 szykana jest trudna z powodu "wierzchołka" wchodzi tam się bardzooo ciasno, nastepnie szybki zakret i kolejna szykana, tył bolidu to lata, pare metrów prostej i kolejna szykana, 3 sektor jest bardzo krótki, po szykanie jest zakręt w którym łatwo koła przyblokować, potem ostatni zakręt i prosta. Pity są nam onako dosyć krótkie, zobaczymy czy ktoś na 2 pity, czy moze tylko 1. Licze na Kubice i jechanego Lewisa, red bulle powinny tez byc wysoko, z ferrari to alonso, bo massa to po bahrainie jest wolny. -
Krupsą
-
O Raikkonen'a się już otrzeć nie może więc rzeczywiście jest szansa xD
Qual wszystko ustawi, ew. deszcz. Jak zwykle będą piękne widoczki, jakzwykle stawiam na Vetel'a i Byczka. -
Krupsą
-
Anonim
to napewno bedzie stresujacy wyscig, szczegolnie jak robercik bedzie startowal z 1 albo 2giej linii -
Pszczół.
-
Anonim
ja bym sie nawet nie zdziwil serio jakby z p1 startowal, jest na to szansa -
Maniziano
-
Anonim
Ja jeszcze dorzucę swoje typy :P
1. HAM
2. WEB
3. ALO
4. KUB
5. SCH
Vettel albo rozbije auto, albo znów będzie miał problemy techniczne. Hamilton cały czas ociera się o to swoje pierwsze zwycięstwo w tym sezonie więc obstawiam że to będzie Monaco. Ogólnie to może być bardzo ciekawy wyścig gdyż podejrzewam że główną role odegrają tutaj dublowani kierowcy, może dojść do wielu niecodziennych sytuacji. -
pani Paulina
http://yfrog.com/12f12010monxp0203j
to cudne zdjęcie na motorsport.com jest podpisane Timo Glock :D :D
swoją drogą fajny dzieciak! -
YaKuBu
co jak co ale w GP Monako można liczyć na podium Kubicy :) treningi bardzo udane więc tym bardziej . Mi marzy się ofcourse zwycięstwo polaka :] -
Krupsą
-
>orzar napisał
>to napewno bedzie stresujacy wyscig, szczegolnie jak
>robercik bedzie startowal z 1 albo 2giej linii
Zjem swoje włosy z nóg jeśli uda mu się zakwalifikować wyzej niz na P5 -
Krupsą
kubica mnie rozwala
Robert od kiedy dołączył do Renault zalicza bardzo udane występy co pokazuje w każdym kolejnym starcie - stwierdził Theissen.
a w ramach wymiany uprzejmości:
“When I saw lap times, actually Lotus was not far away from the pace of BMW of here last year…so not so bad I think. - Kubica