Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dan i eL

oglądał ktoś wczoraj wieczorem film dokumentalny na TVP3 poświęcony Ayrtonowi Sennie ? film pokazał ze byl nie tylko doskonalym kierowcą ale tez i wspaniałym człowiekiem...
  • [piotrek]

tak, to był poruszający dokument :(
  • STYKUŚ

zgadzam sie
  • камıš

bedzie powtorka? nawet o tym programie nic nie slyszalem :/
  • Anonim

A ja zapomniałem obejżeć :( Kurde...
  • Anonim

PS. Cześć, Wedel :) Jak tam noga?
  • Asia

Dokument naprawdę dobry, ale wątpię żeby puścili powtórkę.
  • Dan i eL

tez wątpie zeby puścili, na jakims HBO czy C+ to tak, ale nie na TVP3 :P ciekawe było to ze Senna mial przeczucie ze cos sie tego dnia wydazy w dzien wyscigu na torze Imola.., dzien wczesniej smierc Austriaka ( nie pamietam nazwiska), no i ten nieudany bolid :/

>Kaktus napisał
    >PS. Cześć, Wedel :) Jak tam noga?

a witam; ) ok, przechodze rehabilitcje, juz normalnie chodze praktycznie. a jak tam ojciec ? słyszałem ze tez miał pecha...
  • Asia

>-~WeDeL~- napisał
    >dzien wczesniej smierc Austriaka ( nie pamietam nazwiska),

Ratzenberger.
  • Dan i eL

>_wesou. napisała:
    >>-~WeDeL~- napisał
    >>dzien wczesniej smierc Austriaka ( nie pamietam nazwiska),
    >
    >Ratzenberger.

thx; )
  • Kunegunda GoRyl

Pisałem już o tym programie w jednym z tematów.

Fakt , naprawdę świetny dokument i to na TVP3 ....... bardzo wielu nieznanych mi ciekawostek się dowiedziałem z nigo. Ci co nie widzieli niech naprawdę żałują ....... wypowiadały się osoby które były najbliżej Senny i samej tragedii ....... nie dalo się oglądać bez emocji.

To był nie tylko wybitny kierowca ale i wspaniały człowiek.
  • Anonim

No już żałuję... a tak się szykowałem i z głowy wyleciało...

>-~WeDeL~- napisał
    >a witam; ) ok, przechodze rehabilitcje, juz normalnie chodze
    >praktycznie. a jak tam ojciec ? słyszałem ze tez miał
    >pecha...

No niestety, też nóżka złamana w kostce, jutro na przegląd jedzie... Ale jakoś sobie radzi :D
  • Kar.

kkkkkkuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrd ddddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
    nagral ktos??
    to to bym nagral a austryjak byl Roland Ratzenberger
  • Zuzia

a oglądał ktoś wczoraj na discovery program o siostrzeńcu Senny?
  • mgr Krysieńka :)

a moze by tak wpisywac kiedy beda jakies ciekawe programy, zeby i inni mogli sie o nich dowiedziec; >?
  • Anonim

jestem za!
  • Misiu

Ja oglądałem ten program i szczerze mówiąc pierwszy raz miałem okazję zobaczyć całą tą otoczkę tego weekendu. Dokument bardzo mnie poruszył, w szczególności pod sam koniec.
    Słyszałem, że co tydzień mają być puszczane odcinki z tej serii dokumentów("Ostatnie dni sław"). W programie na ten tydzień jest zapisany taki dokument: "Ostatnie dni sław: Anwar as Sadat ". Raczej nie dotyczy to F1. :/ A szkoda, bo z chęcią zerknąłbym na historię F1, nawet tą bardziej współczesną, tak jak to miało miejsce w przypadku dokumencie o Ayrtonie Sennie.

22 lutego bedzie o 21:05 na TV4 film 'Wyscig"; tak gdyby ktos chcial; )

i bedzie wystawa "Szybciej, sprawniej" - zapowiada sie ciekawie...
    http://www.muzeum-techniki.waw.pl/
  • Kunegunda GoRyl

Hey Hey Krysieńko , jeśli polecasz film "Wyścig" ze Stallowym Sylwkiem to (a z tego co widzę w programie to tak) to chyba chcesz nam wywinąć niezłego psikusa xDDD

Film jest niesamowitą padaką xD Polecam obejrzenie jesli chcecie pęknąć ze śmiechu xD Fabuła oczywiście jest sztampowa do bólu , a samo ściganie dość zabawne ale zastanawia mnie jak można spierzyć w takim filmie nawet efekty specjalne (absolutna żenada)

Polecam xD Momentami śmieszniejsze od Benny Hilla xDDD

moze nie polecam ale zaznaczam, ze bedzie... prawde mowiac nie widzialam go jeszcze wiec mam obojetny stosunek do niego.

ale wybiore sie na ta wystawe, mysle, ze moze byc ciekawa...
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)