-
Anonim
-
Gruby lost in the world
-
Anonim
-
Anish
-
-
tydzien moze poltora .....:) duzo rzeczy blazee hory i lezy w goraczce:( pozdrooooo ale kombinuje chorelki :)
-
Anonim
Blejzi wiesz , ze cie "kocham" ale takie Herbatniki jak ty nie choruja tak poprostu.. znowu za dluga imprezka byla?
zapisalam sie na samoobrone kobiet, wiec lepiej nie swiruj bo .. im gonna kick u in the nuts Man..
XXXOOO -
"SMERDOL SIĘ!!"
-
Anonim
chmmmm.......jak ruszą to Blazee masz nowego ucznia.....czytaj mnie :P.. -
Ciernuch
-
Anonim
-
agoolec
jakie dni tygodnia i godziny wchodza w gre?Bo mam w tym roku mozliwosc ulozyc sobie plan w usosie, wiec prosze o jakies inf. :)
one love. -
Anonim
-
...Pijana powietrzem....
-
Anonim
eeee tam najlepiej zaczynać od średnio zawansowanych :P....zawsze poprzeczke wyżej niż się powinno :P. -
Gruby lost in the world
-
Michael Corleone
hm, no ja tez bylbym zainteresowany grupa poczatkujaca raczej bo wczesniej breakdance sie uczylem ale tylko przez pare mies.
we'll see -
Anonim
E yo co z tym audiszionem i z zajęciami w warszawie :[ ,bo tak jakieś coś jest napisane ale nic kontretu ..... -
kat
hmm to kiedy beda te zajecia w warszawie? i jakie sa poziomy zaawansowania, gdzie treningi i ile sie placi miesiecznie? :) -
"SMERDOL SIĘ!!"
-
Elizka
Bardzo ładnie powiedziane, mi już się chyba odechciało czekać na jakiekolwiek info o zajęciach...