FNF dance studio [671]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Blejzi??
  • Gruby lost in the world

Zadam to samo pytanie :)
  • Anonim

ano ano...
  • Anish

a wiec?
  • Blazee FNF

tydzien moze poltora .....:) duzo rzeczy blazee hory i lezy w goraczce:( pozdrooooo ale kombinuje chorelki :)
  • Anonim

Blejzi wiesz , ze cie "kocham" ale takie Herbatniki jak ty nie choruja tak poprostu.. znowu za dluga imprezka byla?
    zapisalam sie na samoobrone kobiet, wiec lepiej nie swiruj bo .. im gonna kick u in the nuts Man..
    XXXOOO
  • "SMERDOL SIĘ!!"

popieram;D
  • Anonim

chmmmm.......jak ruszą to Blazee masz nowego ucznia.....czytaj mnie :P..
  • Ciernuch

no...ja tez będe wpadac czasami; ] Pozdr. :*
  • Anonim

ja tez chce sie pojawic :D
  • agoolec

jakie dni tygodnia i godziny wchodza w gre?Bo mam w tym roku mozliwosc ulozyc sobie plan w usosie, wiec prosze o jakies inf. :)
    one love.
  • Anonim

tia....info jest wskazane :-)
  • ...Pijana powietrzem....

A ja się od razu pytam czy będą grupy początkujące?; D
  • Anonim

eeee tam najlepiej zaczynać od średnio zawansowanych :P....zawsze poprzeczke wyżej niż się powinno :P.
  • Gruby lost in the world

Dokładnie zawsze jak się przyłoży da się rade ogarnąć.
  • Michael Corleone

hm, no ja tez bylbym zainteresowany grupa poczatkujaca raczej bo wczesniej breakdance sie uczylem ale tylko przez pare mies.

we'll see
  • Anonim

E yo co z tym audiszionem i z zajęciami w warszawie :[ ,bo tak jakieś coś jest napisane ale nic kontretu .....
  • kat

hmm to kiedy beda te zajecia w warszawie? i jakie sa poziomy zaawansowania, gdzie treningi i ile sie placi miesiecznie? :)
  • "SMERDOL SIĘ!!"

"ktos" tu chyba nas olewa...
  • Elizka

Bardzo ładnie powiedziane, mi już się chyba odechciało czekać na jakiekolwiek info o zajęciach...