-
Paula
ENJOY YOUR FREEDOM
Zapraszamy Was na imprezę "Enjoy Your Freedom", która odbędzie się 21.06 w klubie HARLEM
Cena biletu: 15zł
Zagrają dla Was Dj Cube oraz Dj Tuniziano
Część imprezy odbywać się będzie w ogródku - Będzie tam grał równolegle drugi Dj
Podczas imprezy odbędzie się pokaz tricków z piłką koszykową w wykonaniu Streetball Project Crew
http://streetballprojectcrew.dl.pl/
Wstęp na imprezę dla osób, które ukończyły 17 lat.
Aby wejść na imprezę trzeba posiadać:
1. Ważny, wiarygodny dokument ze zdjęciem potwierdzającym tożsamość (dowód osobisty, dowód osobisty tymczasowy, prawo jazdy, paszport, legitymacja szkolna)
2. Zakupiony wcześniej, u dystrybutora lub w kasie klubu (ilość biletów w klubie ograniczona)
3. Pisemne oświadczenie rodziców lub prawnych opiekunów, wyrażające ich zgodę na udział w imprezie (oświadczenie na odwrocie biletu lub na oddzielnej kartce - treść oświadczenia podana niżej)*
*Osoby niepełnoletnie
Oświadczenie:
Ja, [imię i nazwisko] wyrażam zgodę na udział mojego syna/ mojej córki [imię i nazwisko] w imprezie odbywającej się w klubie Harlem przy ulicy Kolejowej 8/10 w Warszawie w dniu 21.06. Mam świadomość, że w lokalu znajduje się bar, gdzie podawane są napoje alkoholowe.
DATA:
PODPIS:
TELEFON KONTAKTOWY:
UWAGA - SELEKCJA!
Zakup biletu nie jest gwarancją wpuszczenia do klubu. Obowiązuje selekcja przeprowadzana przez klub Harlem. W przypadku, gdy osoba nie zostanie wpuszczona do klubu przez selekcjonerów nie zwracamy pieniędzy za bilet.
Każda wejściówka jest kodowana, kod oznacza dystrybutora od którego została ona wykupiona. Organizator zastrzega sobie prawo do wpuszczania wyłącznie osób posiadających ważny bilet. Ważny bilet jest to bilet posiadający kod, który jest przypisany do dystrybutora który rozliczył się z organizatorem. Lista ewentualnych nieważnych kodów pojawi się tutaj przed imprezą.
WEJŚĆIÓWKI U MNIE :
Paulina Gielniewska
pisac na priv.