-
RaV
Jak wiadomo dawno wyszło ich DVD i nie mogę nigdzie znaleźć w warszawie tego... Rozejrzyjcie się u was czy nie ma... Jak nie to będę zmuszony zamówić z ameryki grrrr :D -
.
w Polsce...? chyba żartujesz xD
to jest tak zacofany naród, że nawet ich płyty nie mogę znaleźć oO -
Bartek Bala
-
Bartek Bala
-
-
.
-
RaV
-
.
-
RaV
-
.
-
Bartek Bala
-
.
-
RaV
-
.
omg.
taaaak... naprawdę... ogromną różnicę zrobi dla nich kolejne 50zł do kieszeni.
pff
amen.
dziękować, dziękować; p -
Bartek Bala
Gdzieś czytałem w jakimś artykule że średnio tylko około 10% ceny płyty idzie do wykonawcy a reszta to to producenci, reżyserzy, wytwórni płytowe, transport itd itp. -
RaV
-
Konopia
hm, no to jedziesz: z neta zamawiasz [amazon.com, eBay, te sprawy], sama płytka koło 15 dolców, plus kupa kasy za przewóz przez ocean [kumpela kiedyś płaciła ponad stówę].
i widzicie, jak się niesamowicie opłaca mieszkać w naszym pięknym kraju?? dom Ci rozwalają, bo autostrada ma być na jego miejscu, a płyty ulubionego zespołu nie można legalnie kupić.
i takie pytanko jeszcze:
RaV, a skąd wytrzasnąłeś krążek CD Flyleaf (bo skoro już tu jesteś, to wnioskuję, że go masz/słuchałeś)? -
.
>RaV napisał
>No perkusista będzie miał na pałeczki a gitarzyści na
>kostki. :|
łał.
no popatrz.. -
RaV
Mam z neta nic więcej przeszukałem całe google i nie ma nigdzie w polsce do kupienia :x -
.
bingo!
no popatrz...
to nie tylko mój zapłon szwankuje x] pisałam już wcześniej, że Polska jest ostro zacofana i sama nie mogłam znaleźć :P