-
Konopia
Wiem, że podobna dyskusja rozpętała się w temacie "Podbija świat?", ale zamarła ona na etapie września 2006 :P
Więc tak, jak w pytaniu, skąd wiecie o Flyleaf?
Ja od razu się przyznam, że mniej więcej jakieś dwa lata temu podczas oglądania amerykańskiej stacji muzycznej (chrześcijańskiej) "JCTV" trafiłam na "I'm so sick". Zdobyłam płytkę i o, kocham ich; ) -
Efi.
na chrześcijańskiej audycji "I'm so sick"?! XD loool. Spoko, ja przypadkiem wpadłam na link do nich na jakimś forum, a że fajnie jest kiedy na stronie jest od razu muzyka - można bez przeszkód ponawać już przy wejściu.; ] -
marlenn.
a ja nawet nie pamiętam gdzie usłyszałam. chyba na jakimś blogu było 'I'm so sick.' w każdym razie od razu się zakochałam. :P -
Konopia
No jasne, że na chrześcijańskiej. Przecież oni są chrześcijańskim zespołem! Ich teksty są w większości dedykowane Bogu...
Hm, chyba nie doczytaliście o nich pewnych istotnych informacji:P -
-
Efi.
ehem, akurat chodzi mi dokładnie o I'm so sick. Bo, że np All Around me jest takie a nie inne., słyszy się od razu. -
Efi.
-
szαmα.
-
Efi.
-
Mroofka
ogladałam jakis filmik na youtube.com i leciała piosenka breathe today :) -
Bad Saηta
Na gronie.Potem zobaczyłem na chwile w Die Hard 4 i sciągnąłem sobie płytę ponownie :] -
Anonim
na myspace bodajże.
potem byl youtube, ogladalam AMV'y i natknelam sie na "I'm so sick" i "cassey"... -
!warning!
-
Adam
Ja jestem świeżym fanem Flyleaf w sumie to dopiero od dwoch dni. Słyszałem o tym zespole już jakis czas temu, ale jakoś nie zapoznawałem się z tym co grają. Ale przy okazji koncertu Korna zobaczyłem że ich supportem będzie własnie Flyleaf, no to się chciałem zapoznać i bardzo przypadli mi do gustu, a ja nie lubię za bardzo zespołów z wokalistkami, po prostu jakoś mi nie pasuje, jedyna wokalistkę którą lubiłem jest Amy Lee, ale odkąd usłyszałem Lacey to ona wyszła na prowadzenie. -
Chris
-
Adamjam
Jestem nowy jeśli chodzi o flyleaf, a kapele poznałem dosyć nietypowo bo podczas filmiku od artysty grafika połączonego z zrzucami z World of Wacraft i muzką flyleaf.
No, ale to była miłość od pierwszego usłyszenia :D
Zasługują na to. -
Anonim
Kumpel mi zgrał przez przypadek(pomylił się w nazwie) najlepsza
Fully alive moge tego 24 na dobe słuchać XD i Cassie reszta taka sobie -
musli
usłyszałam u jakiejś dziewczyny na ms na profilu. potem dowiedziałam się, że będą supportem korna więc sprawdziłam co to jest i.... się zakochałam <3 -
Anonim
Sprawdzałam co ma supportować Korna 13.02.08.' I'm so sick' i akustyczna 'Cassy' na jutjubie przekonała mnie do nich. -
Anonim
Kumpel powiedział, że jest to zarąbiste połączenie Avril Lavigne i Tatu...zobaczyłem z ciekawości i nie pożałowałem....w lutym jade na ich koncert (Korn,Flyleaf,Deathstars) pzdr; ) -
..::KaTa::..
ja podobnie jak parę osób wczesniej poznałam Flyleaf dzieki koncertowi jakze cudownej kapeli jaka jest KoRn; ) byłam po prostu ciekawa supportów. A teraz sama sie sobie dziwie, bo nie przepadam za damskim wokalem (no może jedynie babka z Otep jest jak dla mnie całkiem w pyte), a Flyleaf bardzo mnie wciągnęło.