-
koth!s
Topic z propozycjami zakręconych flash mobów :D
Masz pomysł?
Przedstaw go innym!
Byćmoże warto będzie go zorganizować; )
-
Anonim
1--ciuchcia!! :D (z ludzi) przez sklep, empik, c.h. itp.
2--prubuj przesuwac przedmioty np.
postaw puszke na slupku i prubuj ja przesunac bez jej dotykania po 5min. dmuchnij w nią żeby spadła i zacznij krzyczeć HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!! -
Desmond
-
El comendante Semp
A zanim dodasz pomysl sprawdz czy juz nie pojawil sie na jednej z tych stron:
http://www.wfa.prv.pl
http://www.fmob.prv.pl
http://www.wfm..pl -
-
koth!s
1. Zbieramy się w ustalonym miejscu wyposażeni w balony.
2. W ustalonym momencie wszyscy je wyjmują i dmuchają.
3. Paradujemy z balonikami.
4. W ustalonym momencie wszyscy je przebijają.
5. <BUUM>
6. Rozbiegamy się we wszystkie strony; )
Jak dla mnie - odjazd :D! -
Kasia...
-
Desmond
Hehe tylko jeśli polonez to po pierwsze ... trzeba umieć (pamiętać) jak sie tańczy i jakiś podkład by sie przydał
Chyba że prowadzący by liczył głośno 1 .. 2 .. 3.. itp -
Sir Patron :D
balony odpadają (a przynajmniej ich przebijanie bo po FM przeciez ma NIE zostać zaden ślad! A jak będą śmieci to:
1. ludzie się zrażą
2. nie rozmyjemy się (bo coś bedzie świadczyć ze coś tu sie stało)
pozdrawiam,
Patryk -
Desmond
-
koth!s
W sumie racja, śmiecie odpadają...
A polonez spoko. Tylko niech każdy wie "co to jest", a przede wszystkim "z czym to się je" :D -
<<bierηaś>>
-
Anonim
poloneza ju8z kiedys chcielismy robic.. ale nie wyszlo. probujmy znowu! -
Seeba
a może :
Spotykamy sie gdzieś pokazujemy palcem na niebo krzyczymy coś i mówimy do siebie w niezrozumiałym języku, potem oddajemy pokłon temu czemuś i sie potem krzyczymy hurrrra rozbiegamy w radości -
.ae
*Co do tych baloników przecież nie trzeba od razu ich przebijać. można skakać niczym uhahane dziecko ze swoim wspaniałym balonikiem podskakując nucić sobie jakąś melodyjke/ lub coś w ten deseń/
*Hm.Polonez; D to ciekawe. mm.. możę jak coś się nie uda można zacząć skakać, nie wiem wymachiwać głowami - z poważnego tańca przeskoczyć na nowoczesny[?] -
Maddalena
Polonez mi się podoba :) :)
A ten pomysł z oddawaniem czci znakom na niebie też niezły :D -
Lidia.
polonez- ok, ale zeby tylko ludzie wiedzieli jak to idzie:P i jedna osoba przydalaby sie zeby latalai dyrygowala innymi;] -
Godziek
Według mnie pmysł z obiektami na niebie jest bardzo dobrym pomysłem, baloniki jak ktoś mądry juz wspomniał zostawią ślady po FM, a co do pomysłu z polonezem:
Kiedy powstał pomysł na akcje w arkadii dowiedziało sie o nim mnóstwo ludzi sami widzieliście ile ich było więc uważam ze tańczenie w metrze niespodoba sie społeczeństwu bo będziemy przeszkadzać w ruchu na stacji a pozatym chodzi o bezpieczeństwo a taki pociąg jedzie dość szybko i troszke wazy więc jak ktoś stanie za blisko krawędzi to... więc według mnie polonez odpada (przynajmniej na stacji metra) -
Desmond
W sumie masz racje, nie daj Boże komuś sie pomyli krok i zawędruje pod peron ...
Ale jakieś inne, bardziej bezpieczne miejsce - czemu nie? -
Olin
wskazywanie palcami nieba i oddawanie pokłonu jest ok :D (prawie jak ogór :P ) ale lepiej wiosną albo latem bo wtedy jest sucho :)
A i jeszcze jak tak wszyscy lubią się kłaść na ziemi to może też coś z tym patentem? :P:P -
Kamil
Polonez w życiu nie wyjdzie..
W jaki sposób 100 osób miało by się od razu zgrać w tańcu, figurach, tempie..? :|
Znaki na niebie są fajne, leżenie też można wykorzystać.. :D
Ale jak na razie mamy rok 2007 już w Sobotę.. :P
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne