Flash Mob [1803]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • koth!s

Topic z propozycjami zakręconych flash mobów :D

Masz pomysł?
    Przedstaw go innym!

Byćmoże warto będzie go zorganizować; )
  • Anonim

1--ciuchcia!! :D (z ludzi) przez sklep, empik, c.h. itp.

2--prubuj przesuwac przedmioty np.
    postaw puszke na slupku i prubuj ja przesunac bez jej dotykania po 5min. dmuchnij w nią żeby spadła i zacznij krzyczeć HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!!
  • Desmond

Tańczymy poloneza na stacji metra :D
  • El comendante Semp

A zanim dodasz pomysl sprawdz czy juz nie pojawil sie na jednej z tych stron:

http://www.wfa.prv.pl
    http://www.fmob.prv.pl
    http://www.wfm..pl
  • koth!s

1. Zbieramy się w ustalonym miejscu wyposażeni w balony.
    2. W ustalonym momencie wszyscy je wyjmują i dmuchają.
    3. Paradujemy z balonikami.
    4. W ustalonym momencie wszyscy je przebijają.
    5. <BUUM>
    6. Rozbiegamy się we wszystkie strony; )

Jak dla mnie - odjazd :D!
  • Kasia...

ja jestem za polonezem:P :D
  • Desmond

Hehe tylko jeśli polonez to po pierwsze ... trzeba umieć (pamiętać) jak sie tańczy i jakiś podkład by sie przydał
    Chyba że prowadzący by liczył głośno 1 .. 2 .. 3.. itp
  • Sir Patron :D

balony odpadają (a przynajmniej ich przebijanie bo po FM przeciez ma NIE zostać zaden ślad! A jak będą śmieci to:
    1. ludzie się zrażą
    2. nie rozmyjemy się (bo coś bedzie świadczyć ze coś tu sie stało)

pozdrawiam,
    Patryk
  • Desmond

No; )

Btw. jesli nie poloneza to walca można :P
  • koth!s

W sumie racja, śmiecie odpadają...

A polonez spoko. Tylko niech każdy wie "co to jest", a przede wszystkim "z czym to się je" :D
  • <<bierηaś>>

no właśnie, a z czym to się je?

:P
  • Anonim

poloneza ju8z kiedys chcielismy robic.. ale nie wyszlo. probujmy znowu!
  • Seeba

a może :
    Spotykamy sie gdzieś pokazujemy palcem na niebo krzyczymy coś i mówimy do siebie w niezrozumiałym języku, potem oddajemy pokłon temu czemuś i sie potem krzyczymy hurrrra rozbiegamy w radości
  • .ae

*Co do tych baloników przecież nie trzeba od razu ich przebijać. można skakać niczym uhahane dziecko ze swoim wspaniałym balonikiem podskakując nucić sobie jakąś melodyjke/ lub coś w ten deseń/

*Hm.Polonez; D to ciekawe. mm.. możę jak coś się nie uda można zacząć skakać, nie wiem wymachiwać głowami - z poważnego tańca przeskoczyć na nowoczesny[?]
  • Maddalena

Polonez mi się podoba :) :)

A ten pomysł z oddawaniem czci znakom na niebie też niezły :D
  • Lidia.

polonez- ok, ale zeby tylko ludzie wiedzieli jak to idzie:P i jedna osoba przydalaby sie zeby latalai dyrygowala innymi;]
  • Godziek

Według mnie pmysł z obiektami na niebie jest bardzo dobrym pomysłem, baloniki jak ktoś mądry juz wspomniał zostawią ślady po FM, a co do pomysłu z polonezem:
    Kiedy powstał pomysł na akcje w arkadii dowiedziało sie o nim mnóstwo ludzi sami widzieliście ile ich było więc uważam ze tańczenie w metrze niespodoba sie społeczeństwu bo będziemy przeszkadzać w ruchu na stacji a pozatym chodzi o bezpieczeństwo a taki pociąg jedzie dość szybko i troszke wazy więc jak ktoś stanie za blisko krawędzi to... więc według mnie polonez odpada (przynajmniej na stacji metra)
  • Desmond

W sumie masz racje, nie daj Boże komuś sie pomyli krok i zawędruje pod peron ...
    Ale jakieś inne, bardziej bezpieczne miejsce - czemu nie?
  • Olin

wskazywanie palcami nieba i oddawanie pokłonu jest ok :D (prawie jak ogór :P ) ale lepiej wiosną albo latem bo wtedy jest sucho :)
    A i jeszcze jak tak wszyscy lubią się kłaść na ziemi to może też coś z tym patentem? :P:P
  • Kamil

Polonez w życiu nie wyjdzie..
    W jaki sposób 100 osób miało by się od razu zgrać w tańcu, figurach, tempie..? :|

Znaki na niebie są fajne, leżenie też można wykorzystać.. :D

Ale jak na razie mamy rok 2007 już w Sobotę.. :P
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)