Flash Mob [1805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Poliż Psycho

Chociaż w sumie to gotyckie tez całkiem spoko jest, kurde sam nie wiem :P btw - mam 19 lat; )
  • FUTURESEX

Z tym nie ma sprawy. Mogę zaaplikować grafikę Sainta na stronę i zmniejszyć jej "mroczność". Motyw z pałacem kultury będzie na logu i pozbędziemy się tych gotyckich motywów.
    Albo niech zrobi osobną stronę. Jak on i wy wolicie.
  • FUTURESEX

Twój wiek został już poprawiony; )

Co do stylu, to ewentualnie przy wejściu będzie można wybrać styl - po intrze.

Saint wrzuć tu linka z imageshacka jak skończysz ten szkic.
  • Poliż Psycho

O! i to jest pomysł konstruktywny, racjonalny i wykonalny :D
  • Saint

Raczej nie bo jak mowilem stronke robie na zombiewalk.pl i proponowalem polaczenie w jedno miejsce ale oczywiscie ktos na sile ch ce zrobic cos innego czego oczywisice nie zabraniam natomiast wg. mnie jest to pozbawione sensu chodzby z powodu trzymania stron na aliasach a nie na domenie.

Moja propozycja jest nastepujaca strona w sensie layout bedzie zrobiony dzis gora jutro kilka osob chetnych w tym ja zrobi tresc postawimy tam forum i bedzie mozna pbbez problemu gadac o zdjeciach,, filmach charakteryzacji itp.

Nie ma sensu dzielic wlosa na dwoje. Znam sie na pozycjonowaniu i wiem, ze aliasy tu nie spelnia funkcji oczekiwanej poza tym dawac media odnosniki do stakich stron na aliasach to troche wstyd.
  • Paulina 'Pola' Brzostek

Szykujcie się na wielki tłum ode mnie hehehehehehehe
  • R.

>Saint napisał
    > http://img265.imageshack.us/img265/...
    >zapraszam do rzucenia okiem na szkic ktory znajdzie sie na
    >zombiewalk.pl :)

Fajne, fajne, bardzo mi się podoba ^^

Princeton girl - Juz sie boję... Jak ma być tłum to... Ojej xD Ale to dobrze. Bo ode mnie tylko kilka osób bedzie i to naprawdę mało... Ehh...
  • FUTURESEX

>Raczej nie bo jak mowilem stronke robie na zombiewalk.pl i proponowalem >polaczenie w jedno miejsce ale oczywiscie ktos na sile ch ce zrobic cos >innego czego oczywisice nie zabraniam natomiast
    Hmm... sorki, ale pierwszy się zgłosiłem do tego zadania i miałem nadzieję, że mi pomożesz, ale klepiesz, że zrobisz sam. Twoja sprawa.

>wg. mnie jest to pozbawione sensu chodzby z powodu trzymania stron na >aliasach a nie na domenie.
    Strony nie trzyma się ani na aliasie, ani na domenie...

>Moja propozycja jest nastepujaca strona w sensie layout bedzie zrobiony >dzis gora jutro kilka osob chetnych w tym ja zrobi tresc postawimy tam >forum i bedzie mozna pbbez problemu gadac o zdjeciach,, filmach >charakteryzacji itp.
    Treść już jest. Forum też już jest i czeka tylko na zgodę, bo w końcu mamy grono. Nie wiem po co podwójną robotę wykonujesz. Jedyne co możesz zrobić to dobry layout i jeżeli będzie lepszy, to chętnie go podmienię za swój.

>poza tym dawac media odnosniki do stakich stron na aliasach to troche >wstyd
    Media znajdą się na moim serwerze (porządnym, szybkim, płatnym...) i stamtąd będą pobierane. Chyba, że Psycho postanowi inaczej, bo to w końcu jego ludzie zajmą się kręceniem.
  • Korek.

Błagam webmajstry nie kłóćcie się :D
    Co do layout'u, moim zdaniem powinien być trzymany w bardziej humorystycznym klimacie, o ile będzie ładniejszy niż ten mroczny. Niestety (albo i stety) artysta plastyk ze mnie nie jest, więc dogadajcie się między sobą na PW czy coś :)

Bardzo dobry pomysł z licznikiem i subskrypcja ładna.
    I lepiej by było, żeby strona była JEDNA :P

P.S -> Futuresex, możesz mi zmienić wiek na 17 i nick na "Korek", żeby się nazwisko nie powtarzało :D

Korek hehehe :P masz tyle lat co ja hehehehe :P

a co do strony to tez uważam, że jedna wystarczy; ]
  • FUTURESEX

No to jedna strona już jest. Gadałem z Psycho i będą dwa style do wyboru przy wejściu - ten co jest i ten bardziej humorystyczny. Oczywiście na każdym będzie ta sama treść.

Korek, za chwilkę zmienię Twoje dane; )

Jedna stronka już jest =]
    Tym bardziej nie chcę jej zmieniać, bo już zamówiłem nalepki z tym adresem internetowym...
  • Korek.

Najważniejsze to żebyście działali razem, bo nie ma sensu robić dwóch stron o tej samej akcji. Jedna, porządnie wykonana strona to jest to i tego się trzymajcie, a wszystko będzie cacy XD
  • R.

Nalepki? Oj widzę, że nieźle bedzie ^^ A można trochę dostać...? xD
  • Korek.

A pro po nalepek, ile osób tak na oko, zajmie się wlepami?
    Wiemy że Futuresex, ja ze znajomym też coś przygotuję, kto jeszcze?

a o co dzodzi z tymi wlpkami - wytłumaczcie mi; p
  • Onorynolaryngologiczka

Ok, to ja się zgłaszam do vlepek! Stworzę jakiś swój projekcik pod taką.

Princeton girl--->robisz obrazek, drukujesz hurtowo na samoprzylepnym papierze, i idziesz podbijać miasto :D
  • Korek.

Najlepiej, żeby na wlepce był oczywiście adres http://www.zombie-walk.prv.pl :)
  • Poliż Psycho

Jeśli macie kogoś kto nie chce się przebierać ale zaofiaruje się by robić zdjęcia ew filmy to prosze bardzo zapraszać; )
  • Korek.

Ja już znalazłem hmm... narazie jakieś 3 takie osoby.

>Poliż Psycho napisał
    >Jeśli macie kogoś kto nie chce się przebierać ale
    >zaofiaruje się by robić zdjęcia ew filmy to prosze bardzo
    >zapraszać; )

o to się nie martw XD ja napewno będę kręcis krótkie filmiki robić zdjęcia itp itd :P ^^
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)