-
Poliż Psycho
Chociaż w sumie to gotyckie tez całkiem spoko jest, kurde sam nie wiem :P btw - mam 19 lat; ) -
FUTURESEX
Z tym nie ma sprawy. Mogę zaaplikować grafikę Sainta na stronę i zmniejszyć jej "mroczność". Motyw z pałacem kultury będzie na logu i pozbędziemy się tych gotyckich motywów.
Albo niech zrobi osobną stronę. Jak on i wy wolicie. -
FUTURESEX
Twój wiek został już poprawiony; )
Co do stylu, to ewentualnie przy wejściu będzie można wybrać styl - po intrze.
Saint wrzuć tu linka z imageshacka jak skończysz ten szkic. -
-
Poliż Psycho
-
Saint
Raczej nie bo jak mowilem stronke robie na zombiewalk.pl i proponowalem polaczenie w jedno miejsce ale oczywiscie ktos na sile ch ce zrobic cos innego czego oczywisice nie zabraniam natomiast wg. mnie jest to pozbawione sensu chodzby z powodu trzymania stron na aliasach a nie na domenie.
Moja propozycja jest nastepujaca strona w sensie layout bedzie zrobiony dzis gora jutro kilka osob chetnych w tym ja zrobi tresc postawimy tam forum i bedzie mozna pbbez problemu gadac o zdjeciach,, filmach charakteryzacji itp.
Nie ma sensu dzielic wlosa na dwoje. Znam sie na pozycjonowaniu i wiem, ze aliasy tu nie spelnia funkcji oczekiwanej poza tym dawac media odnosniki do stakich stron na aliasach to troche wstyd. -
Paulina 'Pola' Brzostek
-
R.
>Saint napisał
> http://img265.imageshack.us/img265/...
>zapraszam do rzucenia okiem na szkic ktory znajdzie sie na
>zombiewalk.pl :)
Fajne, fajne, bardzo mi się podoba ^^
Princeton girl - Juz sie boję... Jak ma być tłum to... Ojej xD Ale to dobrze. Bo ode mnie tylko kilka osób bedzie i to naprawdę mało... Ehh... -
FUTURESEX
>Raczej nie bo jak mowilem stronke robie na zombiewalk.pl i proponowalem >polaczenie w jedno miejsce ale oczywiscie ktos na sile ch ce zrobic cos >innego czego oczywisice nie zabraniam natomiast
Hmm... sorki, ale pierwszy się zgłosiłem do tego zadania i miałem nadzieję, że mi pomożesz, ale klepiesz, że zrobisz sam. Twoja sprawa.
>wg. mnie jest to pozbawione sensu chodzby z powodu trzymania stron na >aliasach a nie na domenie.
Strony nie trzyma się ani na aliasie, ani na domenie...
>Moja propozycja jest nastepujaca strona w sensie layout bedzie zrobiony >dzis gora jutro kilka osob chetnych w tym ja zrobi tresc postawimy tam >forum i bedzie mozna pbbez problemu gadac o zdjeciach,, filmach >charakteryzacji itp.
Treść już jest. Forum też już jest i czeka tylko na zgodę, bo w końcu mamy grono. Nie wiem po co podwójną robotę wykonujesz. Jedyne co możesz zrobić to dobry layout i jeżeli będzie lepszy, to chętnie go podmienię za swój.
>poza tym dawac media odnosniki do stakich stron na aliasach to troche >wstyd
Media znajdą się na moim serwerze (porządnym, szybkim, płatnym...) i stamtąd będą pobierane. Chyba, że Psycho postanowi inaczej, bo to w końcu jego ludzie zajmą się kręceniem. -
Korek.
Błagam webmajstry nie kłóćcie się :D
Co do layout'u, moim zdaniem powinien być trzymany w bardziej humorystycznym klimacie, o ile będzie ładniejszy niż ten mroczny. Niestety (albo i stety) artysta plastyk ze mnie nie jest, więc dogadajcie się między sobą na PW czy coś :)
Bardzo dobry pomysł z licznikiem i subskrypcja ładna.
I lepiej by było, żeby strona była JEDNA :P
P.S -> Futuresex, możesz mi zmienić wiek na 17 i nick na "Korek", żeby się nazwisko nie powtarzało :D -
Paulina 'Pola' Brzostek
Korek hehehe :P masz tyle lat co ja hehehehe :P
a co do strony to tez uważam, że jedna wystarczy; ] -
FUTURESEX
No to jedna strona już jest. Gadałem z Psycho i będą dwa style do wyboru przy wejściu - ten co jest i ten bardziej humorystyczny. Oczywiście na każdym będzie ta sama treść.
Korek, za chwilkę zmienię Twoje dane; )
Jedna stronka już jest =]
Tym bardziej nie chcę jej zmieniać, bo już zamówiłem nalepki z tym adresem internetowym... -
Korek.
Najważniejsze to żebyście działali razem, bo nie ma sensu robić dwóch stron o tej samej akcji. Jedna, porządnie wykonana strona to jest to i tego się trzymajcie, a wszystko będzie cacy XD -
R.
-
-
Korek.
A pro po nalepek, ile osób tak na oko, zajmie się wlepami?
Wiemy że Futuresex, ja ze znajomym też coś przygotuję, kto jeszcze? -
Paulina 'Pola' Brzostek
-
Onorynolaryngologiczka
Ok, to ja się zgłaszam do vlepek! Stworzę jakiś swój projekcik pod taką.
Princeton girl--->robisz obrazek, drukujesz hurtowo na samoprzylepnym papierze, i idziesz podbijać miasto :D -
Korek.
Najlepiej, żeby na wlepce był oczywiście adres http://www.zombie-walk.prv.pl :) -
Poliż Psycho
Jeśli macie kogoś kto nie chce się przebierać ale zaofiaruje się by robić zdjęcia ew filmy to prosze bardzo zapraszać; ) -
Korek.
-
Paulina 'Pola' Brzostek
>Poliż Psycho napisał
>Jeśli macie kogoś kto nie chce się przebierać ale
>zaofiaruje się by robić zdjęcia ew filmy to prosze bardzo
>zapraszać; )
o to się nie martw XD ja napewno będę kręcis krótkie filmiki robić zdjęcia itp itd :P ^^