-
Paulina 'Pola' Brzostek
pół mojej klasy już się napaliła, ale jak usłyszała, że to 23 to sorry, ale cos tam - na serio żałuje, bo mogłoby byc super
tak to z mojej strony jest, ale to nie zmienia faktu, że i tak bedzie dużo ludzi ode mnie ^^ -
Mozzarell'
http://img355.imageshack.us/img355/...
Bardziej strawne dla osoby wyposażonej w skromną drukarkę i czerwony flamaster ^^
Tu nie ma żadnej mojej pracy, wykorzystałem zamieszczone wcześniej przez was pliki w tym temacie, nie mam zamiaru kiedykowliek twierdzić że to moja robota itp. taki kolażyk; ]
Smacznego! -
Korek.
>Maciek napisał
>A jeszcze takie pytanie, czy władze miasta wiedzą o naszej
>paradzie żywych i troche mniej? No wiecie jaki mamy rząd,
>jeszcze się kto obrazi, albo nas psy spałują ^^ , nie
>żebym narzekał, ale kolana chciałbym mieć całe :P
>
W tej sprawie poradziłem się organizatora ZW z Toronto, oraz poczytałem trochę na jakimś tam amerykańskim forum. Z tego co wiem, mało kto tam dba o jakieś pozwolenia. Oczywiście, nikt nie mówi, że w naszym kraju musi być równie tolerancyjnie. W razie czego, po prostu sobie idziemy po mieście, czyż nie? Nie robimy nikomu krzywdy, ludzi nie zaczepiamy, tylko IDZIEMY. Sam mam nadzieję, że z policją problemów nie będzie. Ale to jest jednak temat, nad którym trzeba się będzie jeszcze zastanowić.
>P.S.
>Można by było powiadomić media :D (prasa, telewizja,
>radio ^^ ) i byli byśmy wtedy uberPr0
Niedawno słusznie uzgodniliśmy, że media nie będą informowane :P
-
-
Acha
>Ziemniak i tyle! napisał
> http://img355.imageshack.us/img355/...
Jak dla mnie to tam powinno być "czerwca" a nie "czerwiec" :P A ja jeszcze myślę czy będę..? :P
-
Mozzarell'
-
Saint
Naprawde nie lubie sie powtarzac, ale kolejny raz ktos uzywa mojej pracy wiec powiem to tak nie zycze sobie tego!!! -
Anonim
> Naprawde nie lubie sie powtarzac, ale kolejny raz ktos uzywa mojej pracy wiec powiem to tak nie zycze sobie tego!!!
O czym Saint pisze ? -
Saint
> > Naprawde nie lubie sie powtarzac, ale kolejny raz ktos uzywa mojej pracy wiec powiem to tak nie zycze sobie tego!!!
>
> O czym Saint pisze ?
Pisze o tym, ze korzystacie z mojego rysunku bez mojego zezwolenia!!! -
Paulina 'Pola' Brzostek
długa historia - poprostu trzeba się pytac o prace innych i pozwolenie na przetwarzanie :P ... -
Mozzarell'
Oki, już usuwam, po prostu ta praca jest ZAJEBISTA!
Szkoda że się nie zgadzasz, po prostu jak ją widze, to mnie mega rusz itp.
Sora, nie czytałem co się działo w temacie, tylko pobieżnie leciałem sprawdzając linki... Sora Saint...
Zgodziłbyś się gdyby był Twój autograf na każdej..
Jeszcze raz sora, ale to jest tak genialne, że...
Dlaczego nie chcesz jej dać?
Tak ,wiem że ludzie mogą mieć swoje powody itd., no ale..
Jak odpowiadałeś na te pytania, to sora, lece poszukać odpowiedzi wcześniej
Jak nie, to prosze, powiedz -
Mozzarell'
Sora że się nie pytałem, ale założyłem że skoro to jest w temacie, jest oddane dla dobra publicznego itp.
Po za tym to nadal jest Twoja praca..
GOME NA SAI! -
Saint
1. Bo praca nie jest konczona.
2. Ma promowac strone zombiewalk.pl ktora bedzie dzialala jutro.
3. Tylko i wylacznie pod warunkiem umieszczenia linku do zombiewalk.pl bedzie mogla byc wykorzystana.
4. Aby wykorzystac rysunek nalezy najpierw zapytac i jesli uzyska sie taka zgode to wtedy mozna cos z nia robic. -
Paulina 'Pola' Brzostek
> 4. Aby wykorzystac rysunek nalezy najpierw zapytac i jesli uzyska sie taka zgode to wtedy mozna cos z nia robic.
popieram :P -
-
Korek.
Czy strona zombiewalk.pl będzie zupełnie inną stroną?
Nie można dojść do jakiegoś porozumienia, i razem z Futuresex, stworzyć jedną, super wszystkomającą stronę? :P
Ja po prostu nie widzę sensu tworzenia drugiej strony o zombie walk w Warszawie :)
Tak jak mówiłem, najlepiej byłoby się dogadać i stworzyć stronę na
zombiewalk.pl do której prowadziłaby również domena zombie-walk.prv.pl
(ten adres jest rozpowszechniany).
Make peace, not war XD -
hola
zalepiłam miasto.
ha!
to ma być zmienione z prv.pl na pl?
to po cholere ja pisalam na vlepach prv.pl? -
hola
-
Mozzarell'
Ups, sora, nie zauważyłem tej rozbieżności stron; /
Jak zwykle zrobiłem coś za szybko, i teraz cierpie ^^
Tak jak mówi Korobczyc. , szkoda że nie współpracujecie z Futurem, zamiast tego tworząc bezsensowną konkurencję. Nie twierdze, że Twoja strona będzie gorsza od Futura, sora Futur, wręcz przeciwnie, twierdze że prawdopodobieństwo że będzie lepsza, jest caaaałkiem duże ^^
Czy jakbym pobawił się korektorem i markerem mógłbym wywiesić kilka takich karteczków w szkole? -
Mozzarell'
mjut. , o ile ja się orientuje (w sumie patrząc na moje wcześniejsz dokonania tutaj to lepiej nie polegac na mej orientacji^^)
to będą dwie konkurujące ze sobą strony na temat tego przedsięwzięcia ^^ -
FUTURESEX
1. Maciek - super plakat - jutro znajdzie się na stronce.
2. Onorynolaryn gologiczka - jutro też wrzucę Twoje fotki, naprawdę fajne.
3.
>1. Bo praca nie jest konczona.
>2. Ma promowac strone zombiewalk.pl ktora bedzie dzialala jutro.
>3. Tylko i wylacznie pod warunkiem umieszczenia linku do zombiewalk.pl bedzie mogla byc wykorzystana.
Stary, o co Tobie chodzi? Chcieliśmy stronę, zgłosiłem się, że to zrobię PIERWSZY i zrobiłem szybciej niż Ty zdążyłeś usiąść do komputera. Uważam, że jeżeli chciałeś pomóc to TY powinieneś się SKONTAKTOWAĆ ze mną! Nie zrobiłeś tego. Zamiast tego uporczywie, mówisz, że zrobisz osobną stronę. PO CO? Nie wiem, chcesz przejąć akcję, pokazać, że jesteś fajny? (O_o)
Ja już mam wydrukowane wlepki z prv.pl. Ludzie plakaty porobili z tym adresem. Mjut już rozkleiła nalepki. A Ty swoje...
Już mówiłem, że jeżeli chcesz to zrób layout. Jeżeli będzie fajniejszy od moich to wrzucę go na stronę, nawet dam Ci kody dostępu żebyś mógł tam mieszać ile chcesz.
Ustosunkuj się do tego! Moim zdaniem robisz tylko niepotrzebne zamieszanie i chcesz na siłę ingerować i "pokazać się". -
FUTURESEX
Grono jest po to, żeby DYSKUTOWAĆ, a Ty oznajmiasz, że coś zrobisz nie pytając się czy tego chcemy i czy to jest w ogóle potrzebne...