Flash Mob [1805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • R.

No, stronka fajna ^^ Podoba mi się xD

Ja reklamuję... Pare osób juz namówiłam. Ale znając moich znajomych w ostatniej chwili coś im wypadnie czy cos i nie przyjdą...
  • Onorynolaryngologiczka

Heh, klasyka- ludzie się lubią wyłamywać. Ale ja już przekazałam info kilkunastu osobom, które przekazały je dalej. Poza tym mogę się poangażować na akcji, przy charakteryzacji. A więc- halo- kobiety się angażują :D
  • Paulina 'Pola' Brzostek

hehehe ja już prawie wszystkim znajomym przekazałam a oni swoim a tamci swoim itp itd hehehehehehehe i jeszcze myśle nad daniem ogłoszenia na wszystkich gronach które moderuje XD
  • R.

Pomysł dobry. Ja może wrzucę to na grono mojej klasy... Chociaż wątpię, żeby ktoś przyszedł xD I na gronie mojej drużyny... Ale ja jestem pewna, ze ode mnie chęc na pójście wyrazie ok 10 osób przyjdzie jedna czy dwie...
  • Korek.

Każda pomoc się przyda, ale z zakładaniem tematów na wielotysięcznych gronach tematycznych się wstrzymajcie jeszcze trochę :P Inaczej temat szybko zatonie pośród zupełnie nowych.

Ja się zastanawiam nad robieniem wlepek z adresem strony... :)
  • FUTURESEX

Wchodzę na ten temat przez stronę, ale jakoś nie widzę go w liście wątków na gronie FlashMob =/
  • FUTURESEX

Mój lol - już jest =P
  • Korek.

Ja też nie widziałem... Myślałem, że ktoś skasował :/

>Korobczyc. napisała:
    >Każda pomoc się przyda, ale z zakładaniem tematów na
    >wielotysięcznych gronach tematycznych się wstrzymajcie
    >jeszcze trochę :P Inaczej temat szybko zatonie pośród
    >zupełnie nowych.
    >
    >Ja się zastanawiam nad robieniem wlepek z adresem strony...
    >:)

ale wiesz zawsze można poprosić moderatora danego grona o współprace znaczy się żeby przykleił masz wątek i spoko - więcej ludzie się zbierze no nie ??

>Korobczyc. napisała:
    >Ja też nie widziałem... Myślałem, że ktoś skasował :/

no też tak myślałam hehehe ale na szczęście już wszystko ok
  • R.

Taak ja też myślałam, że to ktoś skasował.

Na wielotysiecznych gronach to raczej się nie udzielam... Rzadko kiedy ^^
  • Rikun

Ja działam jak sie da x) jush kilkoro znajomych przeslalo gołebia pocztowego dalej :) Zastanawiam sie jeszcze nad czym na miescie; ] jak by to ogarnac ...
  • Onorynolaryngologiczka

Hej, te wlepki to dobry pomysł. Aczkolwiek trzeba by tam umieścić adres i jakiś krótki, mroczny, zachęcający text (dzięki któremu człowiek zapamięta stronę www i ją odwiedzi :] Albo jakieś uloteczki. No ale to już większa operacja- no i koszty.
  • Rikun

ALbo Plakaty ?? Samemu Robisz Male koszty :D jak jush o tym mowa; ]

ooo plakaty to świetny pomysł
    porozwieszać gdzieś przy metrze centrum hehehe
  • Anonim

Wtedy liczymy się z tym, że ZW nie jest flashmobem, ale jakimś happeningiem.
    I dobrze ^^
  • Rikun

Wazne by było Duzo Ludzi x) Takie hłyty martetindowe x)

to co robimy plakaty ?? ^^
  • Korek.

" Wtedy liczymy się z tym, że ZW nie jest flashmobem, ale jakimś happeningiem. "

to już ustaliliśmy dawno :]

plakaty to już raczej przesadzony pomysł, wtedy to już będzie takie właśnie coś festynowo-podobne :P
    wlepki się pojawią, jak ktoś umie wlepki robić i ma chęć, to tu jest moja propozycja na wlepkę:

http://powerwaafel.fm.interia.pl/wl...

• Onorynolaryngologiczka

Proponuję rozszerzyć wlepkę o ,hmm, no chociażby "Rozprostuj kości!" pod spodem, żeby wzbudzić ciekawość :D
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)