-
FUTURESEX
Saint, każda pomoc się przyda. Prześlij mi layout na maila, albo poprzez YouSendIt. Adres e-mail wysyłam Ci w prywatnej wiadomości. Materiał wrzucę na mój serwer FTP i podam Ci adres, a Ty jeżeli chcesz możesz go podstawić "pod" domenę i rozreklamować w google.
Do reszty:
Nie będę się wysilał i spisywał wszystkiego co powinno znaleźć się na stronie. Proszę o przesłanie mi niezbędnych info na PW. -
Korek.
Saint, mądrze piszesz :D Tylko trochę dziwny ten pomysł z nagrodami :P
No i mam nadzieję, że media jakoś się w to nie wmieszają, bo jeżeli chodzi o tego typu happeningi, to niszczą tylko element zaskoczenia, a same akcje powszednieją i nie są już potem dla zwykłych Kowalskich niczym nowym :)
-
Paulina 'Pola' Brzostek
-
-
Saint
Wrzuce to u siebie na serwerze dam wam dostep do cmsa bedziecie pisali.
Jeszcze ciekawy jestem czy nas nie zgadna za nielegalne zgromadzenie; ). Moze Hanka be bedzie przeciwko w koncu to zadna parata milosci; ) -
FUTURESEX
Dzięki Korobczyc za info - już w piątek z rana premiera. A jak będzie wcześniej to dam znać. -
FUTURESEX
Jestem w gorącej wodzie kąpany, więc zapraszam:
http://www.gniefffko.republika.pl
Napiszcie proszę co o tym sądzicie! Teraz niech ktoś doda to do jakiejś domeny np. http://www.zombie-walk.prv.pl czy coś w tym stylu i rozpocznijcie reklamę. Jeżeli trzeba będzie coś jeszcze na stronkę wrzucić to zapraszam na PW.
Materiały z ZW wrzucę na swój serwer. Co prawda ta strona stoi na republice, ale tylko dlatego, że index.htm mojego serwera jest zajęty. Jeżeli chodzi o wrzucanie większych plików z filmami itd. to nie będzie problemów.
Pozdrawiam! -
Korek.
-
Onorynolaryngologiczka
Zabójcze truposzki w intro:D No i w ogóle okrutnie mroczna, cudo. Nie wiem, może przydałaby się subskrypcja na wypadek jakichś nowych wiadomości, ostrzeżeń, w końcu ludzie nie będą zaglądać na stronę codziennie. Ale jest doobrze, bardzo doobrze :D -
Anonim
-
Rikun
Będe na 042197412397078507213853215913 8212509821782314421341-23% Macie muj miedź :)
-
FUTURESEX
Dobra, kto zajmie się dystrybucją Zombie Walk'a? (ja oczywiście rozgłoszę to w moich kręgach i na forach z których korzystam) Fajnie by było gdyby po wpisaniu Zombie Walk w google wyskakiwało na pierwszym miejscu tak jak teraz wyskakuje mapa Korobczyca.
Swoją drogą, Korobczyc, jak zrobiłeś żeby ta mapka była na pierwszym miejscu? -
.
Na pierwszym miejscu w google są te strony, które są najczęściej odwiedzane. Ponieważ google chciało uniknąć wyskakiwania na pierwszym miejscu stron, na które mało kto wchodzi, bo są mało wartościowe i nieciekawe. -
Korek.
-
-
Korek.
A co do rozgłaszania, to właśnie przydałaby się osoba za to odpowiedzialna.
Ja oczywiście staram się to reklamować, no ale przydałby się ktoś, kto umiałby zebrać naprawdę duży tłum :] -
Paulina 'Pola' Brzostek
noo tak a jak mu się nie uda zebrać tłumu to zamiana w zombie na stałe hehehehe kara musi byc; P nie no joke - tylko gdzie znaleźć taką osobe ??? <myśli> -
Paulina 'Pola' Brzostek
A co do strony to świetna na serio hehehehe
tylko jakby to powiedziec - dyskryminacja kobiet hehehe - organizatorzy to sami faceci ... buuuuu <foch>
hehehehe -
FUTURESEX
Dzięki za słowa uznania =]
A co do kobiet, nie na nasza wina, że nie garną się do roboty =P -
Paulina 'Pola' Brzostek
ejjj ja się garne hehehe
zbieram cały czas ekipe nawet ludzi spoza wawy namawiam hehehe
2 będę na 99,99% z poza Wawy a z Wawy cały czas namawiam ^^
i napewno duzo się zbierze XD -
.
Ja też reklamuję! :P Nie możecie uogólniać, że kobiety nie garną się do roboty, bo to nie prawda! xD Nawet w opisie sobie linka ustawiłam :) -
Paulina 'Pola' Brzostek
no właśnie hehehehe zgłaszam swoją kandydature na czwartego organizatora hehehehe