-
Paulina 'Pola' Brzostek
Hmm słyszałam, że Ty masz takie hehehehehehe
w razie co moge pomóc hahahahahahaha -
Anonim
-
Paulina 'Pola' Brzostek
-
-
Anonim
-
Paulina 'Pola' Brzostek
Wiecie, jakby ktoś mi wytłumaczył co i jak to bym mogła się tym zająć :))) :P hehehe ale nie sama XD -
Anonim
A zakładanie kolejnych stron o mobach z info o bieżących i przeszłych już akcjach to robienie niepotrzebnego syfu. -
Paulina 'Pola' Brzostek
W sumie tez prawda, ale jak ktos się nie zajmuje tak jak trzeba to co zrobic ... -
Anonim
-
Paulina 'Pola' Brzostek
-
Anonim
-
Korek.
Ale to nie ma być jakaś strona na stałe, tylko prosta strona informująca o ZW, z jakąś szczątkową grafiką i mapką, tyle :)
Nie chodzi o kolejną stronę o tematyce FM.
coś w tym stylu:
http://www.theitsaliveshow.com/zomb... -
Paulina 'Pola' Brzostek
hehehe wiemy o co chodzi :P ale mówie, że przydała bys się jakaś sensowna strona o każdej akcji z powiadomieniami na emaila no i co najwazniejsze, żeby ktoś sie tym zajmował ... -
Anonim
To z panienką na górze już pogadałam.
Na gronie jest http://grono.net/forum/343648/0/ ,ale wszyscy dobrze wiemy, że nie każdy ma grono. Z tego zombiewalk.pl wcale nie trzeba robić fora tylko zwykłą informacyjną i gitara ^^ -
-
Saint
Na orum zawsze idzie porozmawiac. Sama informacja czesco nie jest wystarczajaca.... czasami ludzie wola sie poznac stworzyc pewna spolecznosc i zrobic cos razem w mniejszych gryupach ... slowem moga sie umowic i isc razem. -
Paulina 'Pola' Brzostek
-
FUTURESEX
Nie widzę potrzeby robienia forum dla jednej akcji. To jednak jest troszkę zachodu, a jak ktoś chce pogadać itd. to niech wskakuje na grono.
Ja mogę zająć się tą stroną informacyjną. Może być na... piątek? -
Korek.
Bardzo fajnie, z nieba nam spadłeś :)
Przy okazji na stronkę dopisze się kilka ważnych zasad dotyczących przestrzegania prawa, żeby akcja była jakoś ogarnięta :]
-
Paulina 'Pola' Brzostek
noooo jak super nareście będzie wszystko porządnie ułożone hehehe suuuuper - jak coś to moge pomóc hehehehe -
Saint
Jesli faktycznie chcecie pisac to udostepnie dla chetnych domene wraz ze strona i layoutem, ktory jest w trakcie opracownia. Nie widze potrzeby konkurowania o cos takiego. Postaram sie takze sprawic zeby strona byla dobrze widoczna w google. Jesli chodzi o impreze to mozna ostarac sie zeby byla cykliczna nawet jesli raz w roku.
Jestem zdania, ze jest to fajny sposob aby odreagowac codzienne stresy i ruutyne. Wiadomo przyjdzie czlowiek ktory pracuje na codzien gdzies w biurze, przyjdzie ktos inny, ktory pracuje fizycznie, przyjdzie student czy uczen ... i postaramy dobrze sie bawi. Potem wszystko bedzie na stronie dla potomnych, a i powiem wam, ze jak wszystko przebiegdzie prawidlowo to np. najlepsza charatteryzacja, najlepsze zdjecie czy najlepszy film moga zostac nagrodzone i tu postaram sie osobiscie o odpowiednie nagrody. Do tego media beda mialy punkt odniesienia kidy potrzzebne beda jakies informacje czy zdjecia lub kontakt z organizatorami ... -
Paulina 'Pola' Brzostek
ooo boju żeś mi dał argument wezme udział we wszystkich kategoriach hehehehehehehehehehehe