-
Sylvia Górniak
Jeszcze raz obejrzałam film, masz rację, ale ja nawet to nie zauwarzyłam/zapamiętałam :o. -
Paulinka86
ale przecież piszę na końcu że sonyericsson.com.
zrobili za kasę filmik i żadna reklama ? chyba nie ma takich głupich ludzi ... -
Korek.
1. Online flash mob w Polsce juz byl.
2. To jest reklama sony, ergo uwazam temat za godny zamkniecia(oburzonych odsylam do poczytania czym jest flash mob) :) -
menia
-
-
pn
>lutrix napisał
>szkoda ze to reklama sony ericssona
No, ja też wolę Playa.
klouz dys topik. Dat szit ejnt a fleszmob -
Paulinka86
hmm dziwne ale ciekawa jestem czemu nie słyszałam o pierwszym online flashmobie w Polsce ????? -
Karola Włoska
No właśnie, ty dziwny pajacu, powiedz mi, o który "pierwszy polski flashmob" Ci chodzi? -
menia
>Paulinka86 napisała:
>hmm dziwne ale ciekawa jestem czemu nie słyszałam o
>pierwszym online flashmobie w Polsce ?????
nas się pytasz? -
Sylvia Górniak
Poszukałam trochę w temacie, ale nie znalazłam polskiego online moba :|. Nie bardzo rozumiem co w tym kasy dla SE jak to reklama, ale rejestrowanie (mam nadzieje) nie szkodzi. Zapisałem skakaczkę też jako screensaver, fajnie wygląda :). -
slmonia
Ja też nic nie znalazłam w tym temacie... Ale bardzo mnie to interesuje.. Mnie tam wszystko jedno czy był już online-owy flashmob. Mam na dzieje że będzie jeszcze ich dużo.. :)) -
Karola Włoska
Ja też nie... Słyszałam już o różnych polskich flashmobach w realu, ale o online-owych ani mru-mru... -
slmonia
Dziwne.. Może ktoś was powie w jakim temacie był ten pierwszy flashmob??
pozdro -
Karola Włoska
-
menia
-
Korek.
>menia napisała:
>no to może mała podpowiedź: WFA
>szukajcie dalej; p
Haha, w sumei chodzilo mi o inny Flash Mob, ale ten tez sie nada; )
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne