Flash Mob [1803]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paszti

• c

Nie nasza wina, że o nas napisali:)
  • Anonim

i co w związku z tym, ktoś mówił że jesteśmy kameralni czy niszowi hehehe
  • paszti

nie wasza, ale idea flash mobow bylo to, ze nikt nigdy spoza uczestnikow z wewnatrz nie wiedzial o co chodzi
    i tak owszem, wiele razy bylo mowione ze powinniscie byc kameralni czy niszowi

ale to juz nie moj interes
  • Anonim

nikt nam nie będzie mówił co powinniśmy a czego nie, już nie raz mówiłem i pisałem, że nie robimy flashmobów tylko happeningi i akcje animacji społecznej, ale zawsze trafi się jakieś tępe dziecko, które nie umie czytać ze zrozumieniem (nie piję tutaj do Ciebie tylko ogólnie piszę), któremu mama nie pozwala wychodzić z domu bo lekcji nie odrobiło i pisze bzdury ubolewając nad tym, że nie może przyjść na akcję hehehe
  • paszti

jezeli robicie happeningi i animacje spoleczne, jak to nazwales, to czemu kryjecie sie pod szyldem flash mobow? fmy z zalozenia mialbyc niezrozumiale dla odbiorcow i mialy powodowac usmiech na ich pysiakach i byc a n o n i m o w e. nie mam wam nic za zle, ale mijacie sie z celem. przypomnij sobie akcje wfa, o ile wtedy brales udzial, i porownaj z tym co jest teraz. i takze niczego nie zazdroszcze, era fmow moim zdaniem skonczyla sie juz dawno dawno, przed sylwestrem 2010 i nawet ostatnia czworka
  • c

Ale kto się kryje, pod przykrywką FM-ów?
    Przecież Doit4fun zrobiła nawet akcję Fake Flash Mob Day(Dzień FAŁSZYWEGO Flash Moba)
  • paszti

wy sie kryjecie, bo nazwa tego grona tematycznego to flash mob, a nie 'flash mob i pochodne' czy cos tam cos tam. a z tego co wiem zasada flash mobow bylo bycie incognito, powtarzam po raz setnyy
  • c

Ale jesteśmy tu zapisani jako jednostki, a nie grupa Doit4fun. Może ja i Freju chodzimy również na "normalne" Fm-y?
    Nie pomyślałaś o tym?
  • paszti

nie mowie o tym, cholera. nie obchodzisz mnie Ty ani Freju, mowie o fmach. ze to one nie sa kameralne, jak z zasady byc powinny, a nie Wy. chryste. i macie tu dosc spory balagan, skoro na gronie FLASH MOB tematy zaklada grupa DOIT4FUN. kiedys tez tak bylo, ze free hugs sie reklamowalo itd, ale nie byli brani za fm. jak pewnie teraz doit4fun jest
  • Anonim

doit4fun nie powinno byc brane jako FM , jeżeli bedziemy robić prawdziwego FM to na pewno o tym poinformujemy; )
  • Korek.

Niestety, dobre czasy FM nie wrócą już nigdy. Nikt z Do it 4 fun nie brał udziału w akcjach WFA, łatwo im srać na zasady i rzucać tekstem "to nie flash mob". A jednak na początku jako grupa flash mobowa się reklamowali, aktywnie działają na gronach fm i nazwami akcji do samych flash mobów nawiązują. A potem jest najazd na osoby, które ich za to krytykują. Bo tępe dziecko nie umie czytać ze zrozumieniem o akcji "fake FLASH MOB DAY" na gronie flash mob i potem głupie się czepia, że to łamie zasady flash moba. Dlatego nie dziwcie się, że ludzie się tego czepiają. I tak, wiem co to znaczy "fake". A kto krytykuje do it 4 fun ten nie potrafi się bawić, jest sztywny i w ogóle ma pryszcze na plecach, nie ma przyjaciół etc :D

W sumie to dyskusja na ten temat sensu nie ma jak i artykuł z linku, bo i tak każdy będzie robił swoje. To tylko takie przemyślenia odnośnie do it 4 fun, życzę więcej dystansu i wyciągania jakichkolwiek wniosków z krytyki, a będzie jej mniej. To lepsze niż pojazd w odpowiedzi.
  • c

Dokładnie.;]
    Poza tym do it 4 fun od razu na początku działalności sobie zastrzegło, że nie robią prawdziwych FM-ów.
  • paszti

jak juz wspomnialam, nie szpieguje poczynan fmow i fmowo podobnych dlatego jestem daleko w tyle. a korka pamietam jeszcze z czasow wfa; p
    i jedyne o co moge sie czepnac, bo jak mniemam korek jest w tym ogarniety, to fragment o 'A jednak na początku jako grupa flash mobowa się reklamowali, aktywnie działają na gronach fm i nazwami akcji do samych flash mobów nawiązują'
    no i przyznaje sie ze jestem glupim dzieckiem nie umiejacym czytac, bo nie sprawdzilam co tak naprawe robicie, wiec zwracam honor

chyba juz sie wszystko wyjasnilo ?
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)