Flash Mob [1803]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Warszawska Grupa Flash Mobowa

Kiedy po odejściu znanej wszystkim grupy organizującej Flash Moby w Warszawie zapanował nieład, a wszystkie nowo powstałe grupy nie sprawdziły się, postanowiliśmy działać - tak powstała nowa grupa Flash Mobowa. Jej nazwa jest surrealistyczna, abstrakcyjna oraz szalenie oryginalna - Warszawska Grupa Flash Mobowa! W myśl idei prawdziwego Flash Moba, akcje odbywać będą się raz w miesiącu, a pomysły będą przemyślane i w zgodzie z mniej i bardziej znanymi zasadami FM. Pierwszą akcję planujemy na marzec, lecz już teraz potrzebna nam pomoc! Dołączajcie do subskrypcji mailowej na stronie http://www.wgfm.pl, oraz powiadomcie o niej znajomych! Dołączajcie już teraz, a kiedy uzbiera się odpowiednia ilość zarejestrowanych, ruszymy :) Razem postawmy warszawskiego FM na nogi!

http://www.wgfm.pl - dołącz do subskrypcji

My nie zawiedziemy! - Warszawska Grupa Flash Mobowa
  • 7337 U53|2

ciekawe jaki będzie pierwszy fm :)
  • Guzik

no zobaczymy, zobaczymy;)

Informacja o pierwszej akcji jest już na stronie http://www.wgfm.pl :]
  • Anonim

Biedne żarówki... :D
  • Anonim

• marcin.

ja chyba będę, ale bez żarówki. mieszkam stanowczo za daleko żeby taszczyć ze sobą żarówkę. :D
    przyłączę się do kogoś.
  • Josh

Dołączam ja i moja koleżanka.
  • Anonim

Ja będę na pewno i przyprowadzę ze sobą cztery osoby
  • Anonim

Mati, nie zawiedź mnie, Xd
  • Josh

Myśłę że raczej napewno bede razem z wami :).
  • deska. (P.!)

Idziemy x]
  • Antifascista

Będe napewno :D I nie sam... bo z żarówką xD
  • Josh

Ja nie dałem rady przyjechac :////
    Zdajcie Relacje. Jak było ?
    Kiedy nastepny flash ?

Następny FM w kwietniu, a relacja pojawi się na naszej stronie prawdopodobnie dzisiaj wieczorem, najpóźniej jutro.
  • Josh

Dużo osób było?
  • El comendante Semp

Bardzo zacna akcja :)
    Solidna frekwencja, niezły surrealizm, a do tego przechodnie wchodzący w tłum nieświadomie go powiększali.
  • deska. (P.!)

Było.. śmiechowo x]
    Niezla frekwencja, nie spodziewalam sie tylu ludzi. Ale widac bylo od poczatku ze cos sie szykuje bo wszyscy zbili sie w jedna wielka gruupe.
    Mamy kilka zdjec. Zapamietalam panów z jarzeniówkami i osobno stojacą dziewczyne obłędnie śmiejaca sie do żarówki. To bylo takie.. dziwne xD
    I ci niezorientowani w sytuacji ludzie. Nie dało sie nie śmiać.
    Potem wszyscy stali sie nagle powazni i wtopili w tłum.
    Pozytywnie; ]
  • marcin.

"wtopili się w tłum" - o to było trudno, bo cały tłum prawie to my byliśmy :D

ale było świetnie! :D
  • Anonim

Było cudownie... i nie zgodzę się z tym iż było widać że coś się szykuje... ok może i tłum był ale rozproszony i wyglądało to naturalnie, aż zwątpiłam że coś się odbędzie
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)